Co použít místo másla do nepečených kuliček?

2.9.16 11:30

Co pouzit misto masla do nepecenych kulicek?

Maminky, potrebuji rychlou radu co pouzit misto masla do nepecenych kokosovych kulicek?
Je vhodny rostlinny tuk na peceni? nebo jine alternativy?
Nesmim nic z mlecnych vyrobku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
2.9.16 11:37

Hodně jemné burákové máslo? Nebo zkus kokosový tuk.

• Citovat
  • Upravit
2.9.16 11:38

Potrebuju neco, aby to spojilo. kokosovy tuk mam doma, ten me nenapadl, myslis, ze to spoji, aby se to nerozpadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.16 11:46
@pampeliška189 píše:
Potrebuju neco, aby to spojilo. kokosovy tuk mam doma, ten me nenapadl, myslis, ze to spoji, aby se to nerozpadlo?

Kokosák spojuje dobře, kuličky jsem s ním nedělala, ale jinak s ním pracuji a ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 11:51

Tak super, zkusim. Diky moc.
TErpv se ucim a hledam, co muzu a co ne. Zjistuju, ze skoro ve vsem je mleko. SIleny. V tehotenstvi jsem nemohla zase cukr kvuli tehu cukrovce, a ted tohle kvuli malymu (kojeni). Takze mam furt hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.16 12:09

Kokosový tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.9.16 12:11

Kokosový olej - navíc vydrží tuhý ve vyšších teplotách, než máslo. Spojuje velmi dobře a teda ve sladkostech je moc dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
2.9.16 12:12

@pampeliška189 manžel má nesnášenlivost na mléčné výrobky tak já mu místo obyč. másla dávám Heru Máslovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 12:21

@Luciiiš83 Normalne na chleba? to je slozeni neco jako rostlinny tuk na peceni? nezijeme v Cr, tudiz Heru tu nesezenu.
Zkousel jste nekdo i ten kokosovy tuk na pecivo? popripade s cim jeste? salam na to asi ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 12:22

@Ou diky moc za rady. Kokosovy olej jsem koupila, ale stal mi tu delsi dobu. Nevedela jsem co s nim, tak ted budu vic vyuzivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
2.9.16 12:24

@pampeliška189 aha na chlba né do kuliček a do cukroví nebo dortu. Na chleba klasickou ramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
2.9.16 12:48

Taky nesnesu mléčné výrobky a na pečení používám kokosový tuk a na mazání, kdyz obcas má chut, tak cocovit od Vitaquellu - btw. to je jediný margarín fajn složením, který neobsahuje palmový tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 14:14

A jak je to s gramazi u toho kokosu?
v receptu je 50g masla? mam dat 50g kokosovyho tuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí