Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Maminky, potrebuji rychlou radu co pouzit misto masla do nepecenych kokosovych kulicek?
Je vhodny rostlinny tuk na peceni? nebo jine alternativy?
Nesmim nic z mlecnych vyrobku. ![]()
Potrebuju neco, aby to spojilo. kokosovy tuk mam doma, ten me nenapadl, myslis, ze to spoji, aby se to nerozpadlo?
@pampeliška189 píše:
Potrebuju neco, aby to spojilo. kokosovy tuk mam doma, ten me nenapadl, myslis, ze to spoji, aby se to nerozpadlo?
Kokosák spojuje dobře, kuličky jsem s ním nedělala, ale jinak s ním pracuji a ok ![]()
Tak super, zkusim. Diky moc.
TErpv se ucim a hledam, co muzu a co ne. Zjistuju, ze skoro ve vsem je mleko. SIleny. V tehotenstvi jsem nemohla zase cukr kvuli tehu cukrovce, a ted tohle kvuli malymu (kojeni). Takze mam furt hlad ![]()
Kokosový olej - navíc vydrží tuhý ve vyšších teplotách, než máslo. Spojuje velmi dobře a teda ve sladkostech je moc dobrej.
@pampeliška189 manžel má nesnášenlivost na mléčné výrobky tak já mu místo obyč. másla dávám Heru Máslovou.
@Luciiiš83 Normalne na chleba? to je slozeni neco jako rostlinny tuk na peceni? nezijeme v Cr, tudiz Heru tu nesezenu.
Zkousel jste nekdo i ten kokosovy tuk na pecivo? popripade s cim jeste? salam na to asi ne ![]()
@Ou diky moc za rady. Kokosovy olej jsem koupila, ale stal mi tu delsi dobu. Nevedela jsem co s nim, tak ted budu vic vyuzivat
@pampeliška189 aha na chlba né do kuliček a do cukroví nebo dortu. Na chleba klasickou ramu.
Taky nesnesu mléčné výrobky a na pečení používám kokosový tuk a na mazání, kdyz obcas má chut, tak cocovit od Vitaquellu - btw. to je jediný margarín fajn složením, který neobsahuje palmový tuk.
A jak je to s gramazi u toho kokosu?
v receptu je 50g masla? mam dat 50g kokosovyho tuku?