Co před porodem? Jak jste se cítily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
25.5.12 14:46

@Šťístkule no ani nemluv já trpím na bušení srdce a todle by mi taky nepřidalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
25.5.12 15:13
@Lola29 píše:
holky asi jsem trochu mimo ale sem taky prvorodička, to šití je bez umrtvení nebo jak že se ho všichni bojí?
8o

Jo, dávájí injekci. Já ho mě v pohodě, jen to tahalo. Po tom všem už mě to bylo jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
25.5.12 15:18

@Lola29

myslím, že když bude čas a nepůjdeš rovnou rodit, tak ti klystýr udělají. je to standard, si myslím… máš na výběr klasiku - zjednodušeně ti nalijí spodem tekutinu, kterou v sobě budeš muset chvíli udržet a pak tě prožene, nebo tzv. yal gel, který si ale musíš obstarat sama - je to tuba s aplikátorem, sestra ti ho zavede, vyprázdní obsah a zbytek je stejný s tím klasickým :mrgreen:
pohodlnější je ten yal gel, ale někdo radši volí klasiku
já měla yal gel a pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
25.5.12 15:28
@Lola29 píše:
@werunqa já se radši holím před zrcadlem, jak mě holil ten můj, tak chtěl hned zneužít situace :lol: a já jsem teď na tu pipi tak háklivá a nebaví a bolí mě to, že nechápu jak protlačím mimi :roll:

to ja jsem si tam dolu uz nedosahla-takze pred kazdou kontrolou me holil muj..To ja zase sex chtela,ale muj ne-bal se, ze male ublizi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.5.12 21:55

Epidurál jsem neměla, protože jsem se nedokázala srovnat s představou, že mi budou píchat jehlu do páteře (no, já vim, každej jsme jinak divnej). Ale krev jsem si na epi při příjmu nechat vzala, pro jistotu. :) Prostě srábek na obě strany.
Ale ona je možnost dostat i později v průběhu porodu normální injekci proti bolesti (epidurál lze jen do určité chvíle), takže to není buď epidurál nebo čiré utrpení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
26.5.12 11:27

@Knihomyš tak ja pak chtela v prubehu neco proti bolesti a rekli, ze mi uz ni nedaji…jedine epi
na zacatku mi dali dolsin, ale ten mi byl na houby, kdyz jsem mela slaby kontrakce a cekalo se asi 2h nez jedna pani odrodi, aby v pripade potreby byli volny chirurgove…kdyz dolsin prestal pusobit…cca po 4h, tak uz mi nechteli nic dat, tak jsem hold rekla o epi a s tim mym oteviranim 2cm za den, za nej mozna muzu byt rada, treba bych se bez nej otevirala i tyden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
26.5.12 11:38

tak já ho asi na začátku podepíšu ať si to můžu rozmyslet než budu na ty 4 prsty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí