Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem jeden čas byla depešanda, oceánistka a šalomistka ![]()
Takže černé hadry, nejlíp černý kabát a do do horní kapsy pěkně růžičku ![]()
Šusťákový klobouček skoro tvaru komolého kužele, s kruhovým dýnkem, nosil se k tomu „depešáckému“ šusťákovému kabátu - vždycky ve stejné barvě… ![]()
@Jura007
jj, akorát my mu tak neříkaly
a nosil se jen na zábavy, po městě ne, že?
No a k tomu všemu byli „nezávisláci“ - károvaná flanelka, vrstvení triček, dřevěné korálky, hippies věci atd. Podle toho, co kdo poslouchal. Jestli spíš Morrisona, J. Joplin nebo třeba Nirvanu.
Osobně jsem tak v roce 93 měla ještě upnutou minisukni s halenkou nebo mrkváče do pasu a 94 výše popsaný „styl“. K tomu jsem se snažila mít nezbytné mikádo, což jaksi z vlnitých vlasů příliš nešlo.
A když frčeli KRISS KROSS, tak se nosili džíny obráceně (zadkem dopředu), volná trika…a CD na řetězu na krku… a kluci nosili bombry.. ![]()
Příspěvek upraven 14.05.13 v 22:55
@Lenka512 píše:
A když frčeli KRIS KROS, tak se nosili džíny obráceně (zadkem dopředu), volná trika…a CD na řetězu na krku… a kluci nosili bombry..
To som nikdy nepočul… ![]()
Jo a ještě na začátku devadesátek plísňáky. Mokasíny. Vínově červené sako a bílé ponožky. Zrovna si říkám, jak to v té práci budeš dělit. Co se psalo výše, bylo spíš u mladých - různé styly, subkultury. Pak podle vrstev - podnikatelé atd. Možná další dělení. Je to strašně obsáhlé téma, zdá se… Nezávidím. ![]()
Kotoučový magnetofon Tesla B 90 mono.No to jestli není retro
![]()
@LucaLuca píše:
To som nikdy nepočul…
Ty neznáš KRISS KROSS a jejich Jump…
![]()
@Lenka512 Neznám, nevím, jestli mám odvahu si to pustit
, ale moje reakce byla hlavně na ten styl oblečení. To jsem fakt na nikom neviděla.
Já si pamatuji na trička s kapuckou, hedvábné košile s různými vzory, džíny do zvonu které jsme nosili dole na nohavicích rozdrbané, papírové kufírky s popruhem na rameno místo školního batohu.Dost moderní bylo nosit růženec nebo džíny s nášivkama.