Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer všem. Mam dotaz. V pátek jdu po druhé na fotbal. Chodim jen na tréninky mezi mladší hráče.
Co si mám s sebou vzít? Samozřejmost jsou kopačky.
Kopačak mi půjčí.
Mám i tašku na fotbal. Urcite si vezmu fotbl.dres (trenky a dresove triko)+štuplny.
Je mi celkem „trapne" si tam brat tu tašku, když chodím trénovat mezi mladší.
Prosím o „poradeni".. Děkuji ![]()
P. s. prosím co nejrychleji ![]()
Tašku si klidně vem a do ni lahev s pitim, kopacky… proc by to melo byt blbe? Uplne v. pohode preci ![]()
Myslim, ze ti bohate staci ty kopacky, jakykoli tricko a kratasy v kterych budes trenovat a naky piti, vic nepotrebujes ![]()
@araw nevím..přijde mi to trapne tahat tam tašku když hraju s mladšími…Nevím No…
Naopak, každý by měl mít na trénink tašku. Ideálně jdu v normálním oblečení, na trénink se převleču a přezuju. Po tréninku se vysprchuji a obleču do „civilu“. Nebo alespoň přijdu v tréninkovém, ale odejdu v čistém a suchém. Hlavně nechodit v kopačkách.
@Maťka11 píše:
@araw nevím..přijde mi to trapne tahat tam tašku když hraju s mladšími…Nevím No…
To je preci jedno s kym hrajes.. nekam si ty veci dat musis ![]()
@Maťka11 proč trapné, takže budeš hodit ve věcech propocených a po městě (vesnici) jako čuňátko, to asi ne, byť jsi ještě,,dítě", takže kopačky si vezmi do tašky, do tašky si dej dále pití, věci na převlečení
, v kopačkách se přece po venku nechodí ![]()
@Maťka11 syn je o rok mladsi nez ty a s taskou na fotbal chodi od 5ti let ![]()
Jezisi jeste, ze to tady ctu. Bych zapomnela, ze mam jit pristi tyden se synem na nabor na pripravku.