Co se libi muzum na zenach?

Anonymní
18.1.24 11:26

Co se libi muzum na zenach?

Ahoj, zajimalo by me, co si myslite, ze nejvice pritahuje muze ve vzhledu. Myslim treba postavove- stihlost/ oplacanost( nadvaha cca 5kilo) nebo silnejsi zeny a pak tvary postavy- hruska, presypaci hodiny, jablko. No a v obliceji, podle treba nosu, rtu, oci, jestli velke a kulate nebo tak? Proste vsechno podle vzhledu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5098
18.1.24 11:32

Mlada, symetricky tvary, stihly pas a lehce sirsi boky. Se podivej na missky, a mas jasno :lol:

Příspěvek upraven 18.01.24 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
18.1.24 11:39

Myslím, že každému se líbí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.1.24 11:43

Kozy :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2998
18.1.24 11:45

Každému něco jiného.
Mne se libi vysocí ne moc vychrtli muži, má známa byla hotova z ne moc vysokých hubeňourů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.24 11:46

Každého něco jiného. Mého manžela např. velká prsa vyloženě děsí :lol: Nikdy žádnou prsatou holku neměl, vždy štíhlé / vysportované.
Si vezmi i historicky - ideál ženské krásy se v průběhu věků dost výrazně měnil.

• Citovat
  • Upravit
4785
18.1.24 11:47

Myslím, že obecně postava, co má ženskou siluetu, dlouhé vlasy, přívětivý výraz v obličeji. Zbytek jsou detaily, co záleží na vkusu každého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
18.1.24 11:50
@Zmatka píše:
Mlada, symetricky tvary, stihly pas a lehce sirsi prsa. Se podivej na missky, a mas jasno :lol:

Náhodou jsem zahlédla letošní finalistky Miss, a docela sem se lekla. Jedna jak druhá, sraz kačerů, žádná přirozená krása.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.1.24 11:54

To samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
5244
18.1.24 12:00

Normalni az stihla postava a aby byla prirozena, vesela, optimisticka, akcni a umela se zabavit i sama. A kdyz jeste k tomu dela nejaky sport nebo vic sportu, je to jedine plus. Zadna zmalovana princezna. S vekem jsem prisla na to, ze vetsine chlapu zalezi predevsim na tom, aby jim s tou holkou bylo fajn a nebyla to hadava, naladova a zarliva drama queen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
18.1.24 12:04
@Afrikana píše:
Normalni az stihla postava a aby byla prirozena, vesela, optimisticka, akcni a umela se zabavit i sama. A kdyz jeste k tomu dela nejaky sport nebo vic sportu, je to jedine plus. Zadna zmalovana princezna. S vekem jsem prisla na to, ze vetsine chlapu zalezi predevsim na tom, aby jim s tou holkou bylo fajn a nebyla to hadava, naladova a zarliva drama queen.

Ještě že už jsem vdana. :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12634
18.1.24 12:04
@Anonymní píše:
Ahoj, zajimalo by me, co si myslite, ze nejvice pritahuje muze ve vzhledu. Myslim treba postavove- stihlost/ oplacanost( nadvaha cca 5kilo) nebo silnejsi zeny a pak tvary postavy- hruska, presypaci hodiny, jablko. No a v obliceji, podle treba nosu, rtu, oci, jestli velke a kulate nebo tak? Proste vsechno podle vzhledu :)

Postava presypacich hodin, velka prsa, delsi vlasy, bonus vysportovany zadecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
18.1.24 12:05

Pěkně odspodu a v daném pořadí
Pěkný zadek, nejlépe v něčem upnutém.
Pak dekolt, ale nejde primárně o velikost prsou.
Pak vlasy. Zda jsou upravené. Líbí se mi jen rovné vlasy.
Pak úsměv.
K očím se zpravidla nedostanu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.1.24 12:07

Tak jsem se zeptala manžela a kromě obligátního - mne se libis ty (asi čuchal nějakou past :lol: ), tak ma rad: svetlovasky, zelené nebo modré oči, štíhlé, ne moc vysoké. Jo a preferuje kratší vlasy, což vysvětluje, proč má rád, když mam vlasy v copu nebo vycesane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
18.1.24 12:11
@Anonymní píše:
Ahoj, zajimalo by me, co si myslite, ze nejvice pritahuje muze ve vzhledu. Myslim treba postavove- stihlost/ oplacanost( nadvaha cca 5kilo) nebo silnejsi zeny a pak tvary postavy- hruska, presypaci hodiny, jablko. No a v obliceji, podle treba nosu, rtu, oci, jestli velke a kulate nebo tak? Proste vsechno podle vzhledu :)

Vzhled se bude dost lišit. Někomu se líbí tetování, piercing, někomu to přijde odpudivé. Někdo je víc na zadek, někdo na prsa, někdo radši brunety, jiný zase blondýny. U žen to taky nelze generalizovat. Mně se třeba vůbec nelíbí svalnatci, i když to spoustu žen rajcuje. Líbí se mi vysocí, trochu oplácaní, zarostlí chlapi (takový vikingský typ, ale ideálně tmavovlasý :mrgreen: ), ale třeba mám známou, kterou zase děsně odpuzuje neoholený chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová