Co vás totálně vytočí, naštve?

1793
17.1.24 14:03

Co vás totálně vytočí, naštve?

Ahoj holky, co vás zaručeně během chvilky vytočí, naštve? Já třeba když muž příjde z práce, dá si oběd a špinavé nádobí naházené zaschlé v dřezu, óóó už teču 😤, nebo povytírám podlahy a muž vezme brambůrky jí a chodí po místnosti a padá mu to na zem. Nebo ještě lepší v pracovních botech přeletí chodbu 😖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33843
17.1.24 14:10
@pocker píše:
Ahoj holky, co vás zaručeně během chvilky vytočí, naštve? Já třeba když muž příjde z práce, dá si oběd a špinavé nádobí naházené zaschlé v dřezu, óóó už teču 😤, nebo povytírám podlahy a muž vezme brambůrky jí a chodí po místnosti a padá mu to na zem. Nebo ještě lepší v pracovních botech přeletí chodbu 😖

Tak né přímo vytočí, nebo naštve, ale nesnáším, když si dělá pití, a vždycky po nalití sirupu mu ukápne kapička na linku. Pak když si utrhne papírovou utěrku, a neutrhne celý díl a nechá tam cancour. Takový blbiny, ale rozčilujou mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
17.1.24 14:21

Mě rozcilil ráno. V týdnu chci po muži jedinou věc, aby vynášel odpadky, protože já to nepoberu, když nesu 3 patra dítě, psa, tašky a ještě popohanim dvě starší děti :D říkám mu to než šel do práce, ještě mu ten pytel pripravim ke dveřím a hádejte co :mrgreen: nechal to tam :D ale víc mě dokážou vytočit děti :D když někam chvatame a jak naschval se táhnou jak sneci a ještě u toho knouraji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.1.24 14:33

Nesnáším vodu na kuchyňský lince. Pokud polovička okupuje kuchyň nikdy to po sobě neutře pořádně. Další věc co nemám ráda je, že nevyskrabe talíř po jídle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.1.24 14:36

Fusky vedle vany :cert: vždycky jen fusky, zbytek je po letech tréninku schopny odnést do kose na prádlo a občas se do nej i trefí. Ale fusky ne. Ty jsou věčnou součástí koupelny. Zkusila jsem je tam i nechat, ze je třeba odnese, ale jen se každy den množily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
17.1.24 14:39
@Atisia píše:
Nesnáším vodu na kuchyňský lince. Pokud polovička okupuje kuchyň nikdy to po sobě neutře pořádně. Další věc co nemám ráda je, že nevyskrabe talíř po jídle

Nevyskrabany talíř prezila, ale muž zásadně nechává na talíři jedno- dvě nedojedena sousta. Z toho by mě vždycky ranila mrtvice, jakoby asi prasknul, kdyby to jedno sousto strčil do pusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.1.24 14:39

Jé, vás všechny točí jen chlap? Ten mě osobně už dávno nevytočí, co mě štvalo, to jsem vymýtila během prvních cca 5 let vztahu a zbytek „neřestí“ akceptuji a ignoruji :lol: Momentálně mě zaručeně dokáže vytočit jen nový šéf, domů se chodím uklidňovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.1.24 14:40

@unuděná to ne, mne toho tankuje víc, ale myslela jsem, ze diskuze je o chlapech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.1.24 14:41
@Kriss Tina píše:
Nevyskrabany talíř prezila, ale muž zásadně nechává na talíři jedno- dvě nedojedena sousta. Z toho by mě vždycky ranila mrtvice, jakoby asi prasknul, kdyby to jedno sousto strčil do pusy :mrgreen:

Tohle dělá moje máma a její brátr s dodatkem.
Nevyšlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.1.24 14:41

Nicméně když mám blbý den v práci, dokáží mě taky vytočit blbosti jako kalhotospoďáro balíček v koši na prádlo (syn), zapomenutá týden stará mandarinka v aktovce (dcera) nebo tři našpiněné skleničky na JEHO místě na lince (manžel) :mrgreen: Ale jsou to hlouposti, na kterých se svět netočí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
17.1.24 14:44
@unuděná píše:
Jé, vás všechny točí jen chlap? Ten mě osobně už dávno nevytočí, co mě štvalo, to jsem vymýtila během prvních cca 5 let vztahu a zbytek „neřestí“ akceptuji a ignoruji :lol: Momentálně mě zaručeně dokáže vytočit jen nový šéf, domů se chodím uklidňovat :mrgreen: :mrgreen:

Tak to závidím, chlapova navigace se ani po letech mých protestů moc nezlepšila, a to ani za pomoci elektroniky :lol:
Co doma protestuju u dítka i chlapa, je proč peru a suším děravé ponožky, a proč ponožky nejsou schopni před odložením na pračku rozmotat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.24 14:46

Hrozně stresující diskuse, proč sem vůbec lezu?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
17.1.24 15:01

Kdykoli si chystám jakékoli jídlo v jakoukoliv hodinu (tj ať už večeřím v šest nebo v osm), tak se otočím např do ledničky a při obratu zpět zjistím, že mám celé připravené prkýnko opatlané mužovým rajčatem, že mi vzal nůž, že si na můj připravený talířek dal housku on a podobně. Neskutečně mě to vytáčí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
17.1.24 15:21

Když nezhasínají světlo a věčně nechávají otevřené dveře na chodbu, aby hezky táhlo až do pokoje. Někdy si připadám jak portýr. Olepené ručičky a pusy na okenním skle. Když přiletí z venku v botech až do kuchyně, protože se jdou jenom napít nebo jenom pro nějakou hračku. Stokrát za odpoledne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.1.24 15:23
@Buba mara píše:
Když nezhasínají světlo a věčně nechávají otevřené dveře na chodbu, aby hezky táhlo až do pokoje. Někdy si připadám jak portýr. Olepené ručičky a pusy na okenním skle. Když přiletí z venku v botech až do kuchyně, protože se jdou jenom napít nebo jenom pro nějakou hračku. Stokrát za odpoledne :lol:

Nechci znít sentimentálně, ale počkej, jak budeš za 10 let na ty tlapky na skle vzpomínat se slzou v oku 8) To si snažím vždycky říkat, když už popáté za den houkám na dítě stejný pokyn jako v minulých 5 letech :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová