Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, co vás zaručeně během chvilky vytočí, naštve? Já třeba když muž příjde z práce, dá si oběd a špinavé nádobí naházené zaschlé v dřezu, óóó už teču 😤, nebo povytírám podlahy a muž vezme brambůrky jí a chodí po místnosti a padá mu to na zem. Nebo ještě lepší v pracovních botech přeletí chodbu 😖
@pocker píše:
Ahoj holky, co vás zaručeně během chvilky vytočí, naštve? Já třeba když muž příjde z práce, dá si oběd a špinavé nádobí naházené zaschlé v dřezu, óóó už teču 😤, nebo povytírám podlahy a muž vezme brambůrky jí a chodí po místnosti a padá mu to na zem. Nebo ještě lepší v pracovních botech přeletí chodbu 😖
Tak né přímo vytočí, nebo naštve, ale nesnáším, když si dělá pití, a vždycky po nalití sirupu mu ukápne kapička na linku. Pak když si utrhne papírovou utěrku, a neutrhne celý díl a nechá tam cancour. Takový blbiny, ale rozčilujou mě ![]()
Mě rozcilil ráno. V týdnu chci po muži jedinou věc, aby vynášel odpadky, protože já to nepoberu, když nesu 3 patra dítě, psa, tašky a ještě popohanim dvě starší děti
říkám mu to než šel do práce, ještě mu ten pytel pripravim ke dveřím a hádejte co
nechal to tam
ale víc mě dokážou vytočit děti
když někam chvatame a jak naschval se táhnou jak sneci a ještě u toho knouraji ![]()
Nesnáším vodu na kuchyňský lince. Pokud polovička okupuje kuchyň nikdy to po sobě neutře pořádně. Další věc co nemám ráda je, že nevyskrabe talíř po jídle
Fusky vedle vany
vždycky jen fusky, zbytek je po letech tréninku schopny odnést do kose na prádlo a občas se do nej i trefí. Ale fusky ne. Ty jsou věčnou součástí koupelny. Zkusila jsem je tam i nechat, ze je třeba odnese, ale jen se každy den množily.
@Atisia píše:
Nesnáším vodu na kuchyňský lince. Pokud polovička okupuje kuchyň nikdy to po sobě neutře pořádně. Další věc co nemám ráda je, že nevyskrabe talíř po jídle
Nevyskrabany talíř prezila, ale muž zásadně nechává na talíři jedno- dvě nedojedena sousta. Z toho by mě vždycky ranila mrtvice, jakoby asi prasknul, kdyby to jedno sousto strčil do pusy ![]()
Jé, vás všechny točí jen chlap? Ten mě osobně už dávno nevytočí, co mě štvalo, to jsem vymýtila během prvních cca 5 let vztahu a zbytek „neřestí“ akceptuji a ignoruji
Momentálně mě zaručeně dokáže vytočit jen nový šéf, domů se chodím uklidňovat
![]()
@unuděná to ne, mne toho tankuje víc, ale myslela jsem, ze diskuze je o chlapech ![]()
@Kriss Tina píše:
Nevyskrabany talíř prezila, ale muž zásadně nechává na talíři jedno- dvě nedojedena sousta. Z toho by mě vždycky ranila mrtvice, jakoby asi prasknul, kdyby to jedno sousto strčil do pusy
Tohle dělá moje máma a její brátr s dodatkem.
Nevyšlo ![]()
Nicméně když mám blbý den v práci, dokáží mě taky vytočit blbosti jako kalhotospoďáro balíček v koši na prádlo (syn), zapomenutá týden stará mandarinka v aktovce (dcera) nebo tři našpiněné skleničky na JEHO místě na lince (manžel)
Ale jsou to hlouposti, na kterých se svět netočí ![]()
@unuděná píše:
Jé, vás všechny točí jen chlap? Ten mě osobně už dávno nevytočí, co mě štvalo, to jsem vymýtila během prvních cca 5 let vztahu a zbytek „neřestí“ akceptuji a ignorujiMomentálně mě zaručeně dokáže vytočit jen nový šéf, domů se chodím uklidňovat
![]()
Tak to závidím, chlapova navigace se ani po letech mých protestů moc nezlepšila, a to ani za pomoci elektroniky ![]()
Co doma protestuju u dítka i chlapa, je proč peru a suším děravé ponožky, a proč ponožky nejsou schopni před odložením na pračku rozmotat.
Kdykoli si chystám jakékoli jídlo v jakoukoliv hodinu (tj ať už večeřím v šest nebo v osm), tak se otočím např do ledničky a při obratu zpět zjistím, že mám celé připravené prkýnko opatlané mužovým rajčatem, že mi vzal nůž, že si na můj připravený talířek dal housku on a podobně. Neskutečně mě to vytáčí ![]()
Když nezhasínají světlo a věčně nechávají otevřené dveře na chodbu, aby hezky táhlo až do pokoje. Někdy si připadám jak portýr. Olepené ručičky a pusy na okenním skle. Když přiletí z venku v botech až do kuchyně, protože se jdou jenom napít nebo jenom pro nějakou hračku. Stokrát za odpoledne ![]()
@Buba mara píše:
Když nezhasínají světlo a věčně nechávají otevřené dveře na chodbu, aby hezky táhlo až do pokoje. Někdy si připadám jak portýr. Olepené ručičky a pusy na okenním skle. Když přiletí z venku v botech až do kuchyně, protože se jdou jenom napít nebo jenom pro nějakou hračku. Stokrát za odpoledne
Nechci znít sentimentálně, ale počkej, jak budeš za 10 let na ty tlapky na skle vzpomínat se slzou v oku
To si snažím vždycky říkat, když už popáté za den houkám na dítě stejný pokyn jako v minulých 5 letech
![]()