Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Tak myšky bych si zrovna do pusy nebrala… protože jak už víš, tak zrovna pro ty, teda kromě mojí oblíbené šunky, mám už od přírody celkem spadeno.
![]()
Tomu naprosto rozumím.
Taky to tak mám. A horší je, že i v životě. Bohužel si uvědomuji, že jsem kolikrát s muži bojovala a oni se mnou, místo spolupráce.
„…ale pokud se chová i v diskuzi jako žena, tak chlap nad ní nepotřebuje „zvítězit“, ale klidně ustoupí i když si myslí, že má pravdu.“
Na tomhle něco bude…
Teď ještě to umět včas zastavit, než se to „rozjede na plné obrátky“. No, mám se ještě co učit, abych tady taky nemusela bejt až do 120. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
No tak diskuze bohužel zasíráte, to je fakt
Možná byste si mohli založit nějakou VIP uzavřenku ![]()
Jinými slovy - když ti dochází argumenty a někdo tě v diskuzi začíná válcovat, začínáš točit nesmysly ad absurdum a argumentační fauly. A běda, když se do tebe pustí žena, která si tě namaže na chleba s prstem v nose, to je pak automaticky dominantní radikální feministka, kterou chceš tímto označením u jednodušších diskutérů potupit ![]()
@WhiteCrow píše: Více
Ano, přesně takovým radikálním feministkám, jako jsi Ty, kdykoliv a kdekoliv rád skočím do úsměvu a s požitkem si je vychutnám!
![]()
Jestli si myslíš, že mi nějak trháš žíly a kazíš mi mé krásné prosluněné dny, ve kterých absentuje průměrný muž kazící mi život, který ve finále ani není schopný mě pokaždé přivést k orgasmu, tak tě zklamu ![]()
@Prelesta píše: Více
Ono to tak úplně není, víš? Takhle nad věcí dokáže muž (i žena často) diskutovat s cizím člověkem, který neotevírá jeho největší bolístky. Jakmile je to ve vztahu, může se často ten druhý stavět na hlavu, diskutovat opatrně co to jde, ale stejně to je špatně ![]()
Aha, takhle vypadá fungující vztah? Neříkal jsi, že jinak vám to funguje?
Tady fakt je na zvážení zda to ještě má cenu. A pokud nemáš sílu neco udelat, trp.
Jinými slovy dokud se žena chová tak, jak ty by sis představoval, jsi schopen jí ledacos „odpustit“. V okamžiku, kdy má vlastní pevné názory, které se liší od tvých, máš potřebu ji zadupat. No, taky přístup. Klika je, že tyhle typy si z tvého dupání moc nedělají. ![]()
@KKubula píše: Více
Přesně tak. A hlavně když ví, že má ta žena pravdu a intelektuálně navrch ![]()
Je to strašně průhledné a komické. Pár solidních chlapů, kteří nemají ego až do nebes a dá se s nimi opravdu diskutovat, tu je, ale tenhle mezi ně rozhodně nepatří.
@KKubula píše: Více
Vždyť je to místní šašek. Nemá cenu se do hloubky zabývat jeho posty.