Co se skrývá za nechutí k sexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37341
18.6.26 23:54
@zmrzlik píše: Více

Lepidlo, perlinka a omítka? A kdo Tě ráno vybalí?  ;)

Dobrou noc a hezké sny! :* :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
18.6.26 23:58
@jege píše: Více
:oops: :mrgreen: Se to přepsalo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
19.6.26 00:03

Tak myšky bych si zrovna do pusy nebrala… protože jak už víš, tak zrovna pro ty, teda kromě mojí oblíbené šunky, mám už od přírody celkem spadeno. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.6.26 00:05
@Anonymní píše: Více

To mě teda čekají časy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
19.6.26 00:24

Tomu naprosto rozumím. :srdce: Taky to tak mám. A horší je, že i v životě. Bohužel si uvědomuji, že jsem kolikrát s muži bojovala a oni se mnou, místo spolupráce.

„…ale pokud se chová i v diskuzi jako žena, tak chlap nad ní nepotřebuje „zvítězit“, ale klidně ustoupí i když si myslí, že má pravdu.“
Na tomhle něco bude… :think: :kytka: Teď ještě to umět včas zastavit, než se to „rozjede na plné obrátky“. No, mám se ještě co učit, abych tady taky nemusela bejt až do 120. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
19.6.26 00:25
@Černá Madonna píše: Více

No tak diskuze bohužel zasíráte, to je fakt :) Možná byste si mohli založit nějakou VIP uzavřenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
19.6.26 00:35

Jinými slovy - když ti dochází argumenty a někdo tě v diskuzi začíná válcovat, začínáš točit nesmysly ad absurdum a argumentační fauly. A běda, když se do tebe pustí žena, která si tě namaže na chleba s prstem v nose, to je pak automaticky dominantní radikální feministka, kterou chceš tímto označením u jednodušších diskutérů potupit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37341
19.6.26 00:53
@WhiteCrow píše: Více

Odpal pískle, tady se baví dospělí! :jazyk: :cert:

Příspěvek upraven 19.06.26 v 00:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37341
19.6.26 00:55
@WhiteCrow píše: Více

Ano, přesně takovým radikálním feministkám, jako jsi Ty, kdykoliv a kdekoliv rád skočím do úsměvu a s požitkem si je vychutnám! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
19.6.26 05:55

Jestli si myslíš, že mi nějak trháš žíly a kazíš mi mé krásné prosluněné dny, ve kterých absentuje průměrný muž kazící mi život, který ve finále ani není schopný mě pokaždé přivést k orgasmu, tak tě zklamu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11419
19.6.26 06:56
@Prelesta píše: Více

Ono to tak úplně není, víš? Takhle nad věcí dokáže muž (i žena často) diskutovat s cizím člověkem, který neotevírá jeho největší bolístky. Jakmile je to ve vztahu, může se často ten druhý stavět na hlavu, diskutovat opatrně co to jde, ale stejně to je špatně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
19.6.26 07:17

Aha, takhle vypadá fungující vztah? Neříkal jsi, že jinak vám to funguje?
Tady fakt je na zvážení zda to ještě má cenu. A pokud nemáš sílu neco udelat, trp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2213
19.6.26 07:20

Jinými slovy dokud se žena chová tak, jak ty by sis představoval, jsi schopen jí ledacos „odpustit“. V okamžiku, kdy má vlastní pevné názory, které se liší od tvých, máš potřebu ji zadupat. No, taky přístup. Klika je, že tyhle typy si z tvého dupání moc nedělají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
19.6.26 07:31
@KKubula píše: Více

Přesně tak. A hlavně když ví, že má ta žena pravdu a intelektuálně navrch ;)
Je to strašně průhledné a komické. Pár solidních chlapů, kteří nemají ego až do nebes a dá se s nimi opravdu diskutovat, tu je, ale tenhle mezi ně rozhodně nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral
19.6.26 07:37
@KKubula píše: Více

Vždyť je to místní šašek. Nemá cenu se do hloubky zabývat jeho posty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky