Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Jednou mi chlap říct „chovej se jako normální ženská“, udělám takový čoro moro, že si to bude chlap dlouho pamatovat. Nebo vlastně ne, odejdu pryč a vrátím se až večer.
Předpokládám, že ona se hada ještě raději než ty, takže ten kdo se nakonec podřídi si vždycky ty.
Ať si to zařizuje ty lidi sami, proč to všechno hází na tebe?
Byli jste někdy v nějaké poradně?
@Ephemeral píše: Více
To si myslíš Ty. Mám na to, otázka je, jestli to také tak chci. Jednak jsou v tom děti, které tohle registrují a mají s tím problém a jednak jsou v tom ještě nějaké zbytky citů a jak se říká, naděje umírá poslední! ![]()
PS: Spolu s jegem… ![]()
@Prelesta píše: Více
Pokud si jako žena vybereš průměrného českého Pepíka, tak to rozhodně platí
Řešením je mít vyšší nároky a umět si vybrat dobrého partnera. Ale většina se musí spokojit s těmi Pepíky, no. Je mi vás líto, holky ![]()
Nemáš na to de facto nic. Povahu ani ty fronty zájemkyň. Zbývá ti akorát vztekat se ne epipi. Co jiného, že.
Což bys v jejich situaci nemohla udělat a i kdyby, k čemu by ti to bylo
Tak to jsi zase dobrej, ze v tom mas ještě city
@Venetia píše: Více
Já nevím. Já nejsem tak úzkostná na péči o děti. Ale máš pravdu v tom, že nemá cenu o tom spekulovat. Já bych si jegeho jako partnera v životě nevybrala, ani on mě ne. Tudíž mi to doma ani nikdo neříká.
Jenze to dítě potřebuje péči 24/7…a fyzickou sílu, jeden na to nestačí
To bys asi těžko mohla odejít… Pokud by tam nebyl někdo za tebe
A cobys jako získala tím, že se zase večer vrátíš?
Manželka ví, že sem chodíš?
Takže si může Tvé příspěvky číst…
Asi kdybych se dozvěděla, že je můj manžel z něčeho až takhle frustrovaný a měla bych ho pořád ráda, záleželo by mi na něm…, snažila bych se najít řešení, pokud by bylo alespoň trochu v mých možnostech…
@Venetia píše: Více
Vždyť mají ty pomocnice. Co bych tím získala? Nevím přesně, taková forma protestu, já se taky nerada hádám.
Ze by sis nevybrala je, super, nicméně tohle se může stát každému, kdo má děti bez ohledu na to koho máš vedle sebe.
A kolik chlapů sprosté zdrhne.
To jsou hlouposti a klišé.