Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WhiteCrow píše: Více
Ano, co může heterosexuální chlap vědět o vztazích mezi mužem a ženou?! Určitě ne tolik, jak lesbická žena, že?
![]()
@Diagnoza2 píše: Více
Bohužel, málokdy jsou na stejné komunikační úrovni
@Venetia píše: Více
Ale vždyť přesně tohle se tady ženám v podobné situaci radí! Muž se Ti nevěnuje a nemáte sex? V tom případě kašli na jeho potřeby, přestaň mu prát a uklízet, a když to nepomůže, pusť ho do oběhu, ovšem když to sama bez něj ekonomicky nezvládneš, najdi si milence a vyshukávej bokem. ![]()
@jege píše: Více
To je scénář, který by se ti líbil, ale nemáš na to. Nemusíš tolik závidět.
Kdybych žil sám, tak budu dělat to, co chci anebo musím dělat já, a ne, co si zamane ten druhý. A třeba nejbližší měsíc budu sám, a pokud si myslíš, že po návratu manželka najde zarostlého, smradlavého a zavšiveného chlapa, v roztrhaném a zapáchajícím oblečení a doma bude smetiště, po kterém budou běhat myši a krysy, tak jsi na velkém omylu.
Po jejích návratu jsem v lepší formě a kondici, než před jejích odjezdem, protože má čas se věnovat sám sobě, nikdo mi to nevyčítá a neúkoluje mě, co mám dělat a udělat. ![]()
A jaký obchod? Na obchod musí být nějaké platidlo, což v našem případě chybí.
No jasně, na jeho potřeby ne, že nebude dělat nic, nikdo nechce žít v bordelu, nemít co na sebe a nejíst.
Tak to určitě myšleno není
No tak vidíš… To asi každý, to přece nezávisí na tom, jestli máš sex nebo ne.
A upřímně se divím, že o to ještě stojíš… S takovou povahou se nedá žít a sex by bylo to poslední co by mne v takovém vztahu napadlo, přešla by mne chuť už dávno.
Ale nejsem chlap, vám je to asi jedno
Ale tady je rozdíl přestaň MU prát, uklízet… Nic se nepíše o tom přestaň po SOBĚ uklízet, prát si své věci…
Příspěvek upraven 20.06.26 v 13:10
Neposlouchám a rozčiluji se také, stejně tak, když je toho příliš, tak se i vymezuji, ale zase člověk se nechce permanentně hádat, nechce aby děti žily v neustálých hádkách a také je zapotřebí někdy něco udělat, co nestrpí odklad, který by měl za následek velké finanční anebo jiné ztráty.
Třeba dnes už jsme se rafli 2×, 1× kvůli eMiminu, že už zase jenom vypisuji na eMiminu, takže jsem udělal bouři ve sklenici vody, ať si nedovoluje mě prudit, co dělám nebo nedělám, a když se bude ona chovat jako normální ženská, tak já se budu chovat jako normální chlap a namísto vypisování na eMiminu budu komunikovat s ní. ![]()
Podruhé zase kvůli tomu, že švagrové, které jsem zařídil eSIM s daty pro Turecko, nefungovalo v Turecku připojení k Internetu, což mi bylo samozřejmě vyčteno ve smyslu, že za to mohu já a abych to nějak vyřešil, což ale nebylo přímo vyřčeno. Na to jsem odtušil, že co já s tím, já tam s ní nebyl, až jsme se přes hádku dobrali k tomu, že manželka přišla za mnou s jejím telefonem a prosbou, aby zjistil, v čem byl problém (nezapnula roaming).
![]()
Původně to ale bylo podáno jako pouhá informace a předpokládalo se, že já se o to budu aktivně zajímat, budu chtít od švagrové telefon, abych se podíval, v čem je problém, ona bude dělat podezřívavé ksichty, co chci v jejím jejím telefonu a pod. Túdle, žádná vstřícnost, to se u nich bere jako slabost. ![]()
Nějak nemám na výběr, když je v tom dítě, které bude dítětem do konce života a je na nás plně závislé. ![]()
Tohle si myslím taky.
Ne nadarmo se říká, že „Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše“.
@Ephemeral píše: Více
Přesně tak, jinou možnost reálně nevidím a člověk si zvykne i na šibenici. ![]()