Co se skrývá za nechutí k sexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
20.6.26 09:46

Jsk odejit z teto skupiny at me to tu nespamuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107142
20.6.26 09:48
@Diagnoza2 píše: Více

Je to blbe, ale je to tak
Když jsou ve vztahu děti nebo ti v jiných směrech vyhovuje, případně nemáš žádný zájem na rozvodu… Tak to druhému do ksichtu nevmetes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40477
20.6.26 09:51
@Niki550 píše: Více

Myslíš tím upozornění, která Ti chodí?

Osobně to mám všechno vypnuté, dá se to vypnout v nastavení profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40477
20.6.26 09:54

Držím palce, pokud nemáte děti a je to už špatné, tak za mě to nemá smysl do budoucna.

Pokud vám je třicet a nemá o sex zájem, tak je jasné, že v padesáti to bude úplně o ničem a to nechceš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37388
20.6.26 09:58
@Diagnoza2 píše: Více

Já s třeba umím představit lepší trávení volného času, než vyřizování věcí, které naplánuje manželka pro sebe anebo děti, a pak je sama nestíhá, ale je to pořád má manželka a nějaké city tam pořád jsou, tak to pro ní udělám.

Nemluvě o tom, že do práce se mi také nechce a zákazníky moc nemusím, ale kvůli rodině se přemůžu a jdu vydělávat, byť sám bych si vystačil s mnohem menším příjmem, ale dokážu pochopit, že manželka a děti se kvůli mé lenosti nemohou omezovat.

Proč tohle nefunguje oboustranně? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40477
20.6.26 10:01
@Venetia píše: Více

Osobně taky nemusím ranní sex a museli jsme to s přítelem komunikovat.

Z jeho pohledu to je velký zájem o mě a mělo by to být hodně fajn, z mého je to horší, kolikrát nevím, jestli je ráno nebo noc, co je za den a ani jak se jmenuju a tak nějak v podvědomí si všimnu, že probíhá sex :)

Naštěstí se snaží, ví, že pro mě je top sex navečer, po příjemné předehře a třeba i skleničce vína a je to pocitová změna z nuly na sto.

Ale chce to s nimi o tom mluvit, oni chlapi si opravdu myslí, že jakmile se jim podaří strčit penis do vagíny ženy, že se automaticky dostaví nekončící blaho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.6.26 10:03
@jege píše: Více

Protože jsi buďto sobec v jiných ohledech a nebo sis vzal megeru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.6.26 10:04

@free333 dekuji :srdce:.ale jak se rika, ze ted je obdbobi kdy se snazime o mimino, takze tam asi jak zena chci vic sexu a chci bic dotyku a vic casu na me. Zeptej se me pul roku zpet na tuto otazku, a me by nenapadlo, ze budu resit probelm.
On ma hodne prace. Fakt doslova. U snidane, obeda vecere pracuje. No zahraje si na pc podvecer nebot tam pry na nic nemysli a ja mu to vubec nechci “zakazovat” protoze jakoze chapu, ze ma toho hodne. Ale vztaj taky potrebuje peci a lasku a snahu. A jesli to nedava a vlastne se tvari ze je vse ok. Tak je asi vse ok jen u nej a ja nechci rozchod. Ale trapit se taky nechci :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.6.26 10:06

@free333 myslim zeovna teto skupiny 😂 🥹nebot ja jsem tu neco napslaa a tu se jede nejaka svoje konverzace tri uzivatelu a vlastne zadnour odpoved nemam.. jen upozorneni skacou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.6.26 10:08
@free333 píše: Více

Ad poslední odstavec - to je ale jen jejich chyba. Ženy totiž neustále komunikují, co potřebují, a (málo souložící) chlapi si zase neustále stěžují a vymýšlí další důvody, v čem může být chyba. Nulová sebereflexe, nulová snaha. Chytrému napověz, hloupého trkni :) Neschopové prostě nemají nárok na šukání a tak to má být.

Příspěvek upraven 20.06.26 v 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40477
20.6.26 10:08

Je možné, že Tě má manželka za domácího otroka anebo si to kvůli svojí únavě ani neuvědomuje.

Je jasné, že ted měnit práci kvůli tomu, že Tě otravují zákazníci a i ta práce je nereálné, radu jak to vylepšit bohužel nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40477
20.6.26 10:11

V nastavení lze vypnou upozornění na příspěvky ze skupin, mám to opravdu všechno vypnuté.

Pokud bys chtěla víc odpovědí k Tvému problému, tak bych doporučila si založit vlastní diskusi, bylo by to přehlednější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40477
20.6.26 10:13

Jde o to, že až budete mít mimino, bude nejspíš pokračovat ve svém zaběhnutém stylu a pracovat u snídaně a oběda.

To by chtělo si o tom promluvit, jak to pak vidí.

Protože s dítětem se vztah ukončuje mnohem hůře, ted bys to měla jednodušší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.6.26 10:19

Tak asi taky nebudeš úplná myslitelka, pokud máš nějaký pro tebe velký problém a přemýšlíš nad rozchodem, a mezitím pracuješ na miminu :)

Příspěvek upraven 20.06.26 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
20.6.26 10:20

Takže si myslíš, že když má někdo teď pěkný vztah a dobrý sex, tak to nikdy neměl jinak? U vás doma je asi pěkný vedro, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí