Co se synem, který absolutně ignoruje co říkám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5098
25.9.24 21:48

@Roszna Min mluvit, víc jednat. Řekni mu to jednou: „Když nebudeš v klidu, odcházím, tohle uspávání nemá cenu.“ Není v klidu, odcházíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.9.24 21:49

@hanka.br. Já se k synovi chovám dobře, nevidím na mém postoji k němu nic špatného aby mi měl někdo promlouval do duše. Možná jsem na něj měkká. A měnit to nejspíš nebudu, prostorem jsem vyrůstala s otcem co mě bil, ale že bil! I bezdůvodně, nebo pro něj z důvodem, který si sám určil a nebo mi pořád hustil do hlavy jak je všechno špatně kvůli mně a nemíním aby něco podobného zažíval i můj syn, i když by to v “lehčí” verzi mělo být myšleno pro naše dobro. Asi jsem si sama odpověděla.,

Příspěvek upraven 25.09.24 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
25.9.24 21:51
@Roszna píše: Více

Chápeš, že když píšu „rodiče“, myslím tím dva lidi? Tátu i mámu? Vás oba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.9.24 21:58
@hanka.br. píše: Více

Ano oba. Jak jsem psala výš… když to někdo nevidí, naudělám s tím nic. Promluvit si o tom je taky beznadějné. Nakonec by to skončilo tím, že by ještě byla tichá domácnost a bezvýsledně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
25.9.24 21:59

A já se tě teda znovu ptám - co čekáš od toho, že budeš syna vláčet po psycholožkách, když tvůj syn není to, co je u vás špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.9.24 22:04
@Annonymní_007 píše: Více

Je s námi pořád, když není v práci. Je tady, ale někdy není zcela přítomný. Dokonalí nejsme nikdo. Určitě bych si to představovala jinak, ale já toho moc nezmůžu, pokud to on nevidí, těžko něco změním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.9.24 22:07

Já jsem neřekla, že je to nutné, jen že pokud se to bude takto táhnout dál, tak mi nic jiného asi nezbyde. Už jednou jsem nad tipy přemýšlela když měl kňourací období, ale uklidnilo se to a přestal s tím. Tak nějak doufám, že tohle bude stejná situace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
25.9.24 22:48

Aha. Ty nepotřebuješ vyřešit příčinu, ty potřebuješ ztlumit následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
25.9.24 22:50

Protože přece hlavně chodit okolo chlapa po špičkách, aby náhodou neměl špatnou náladu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.24 06:40

Nech ho bejt a bez do ….. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.9.24 06:54

Předpokládám, že psycholog je od toho aby právě tu příčinu našel a poradil. Nebo k čemu pak je? Zabrouzdaly jsme v konverzaci až k psychologovi, ale to jsem vůbec nechtěla řešit k čemu nám bude. Děkuji za poznatky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
26.9.24 08:54
@Fackaodreality píše: Více

Dobrý den,

dívala jsem se na veškeré vaše příspěvky. Žádám vás o slušnou diskuzi, v opačném případě vám bude udělen ban.

Hezký den

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11200
26.9.24 09:06

Tak mu při tom uspávání udělej to stejné, co ti dělá on.
Asi mu věnuješ až moc času hraním a vysvětlováním! Všeho je moc. Nedáváš mu osobní prostor a samostatnost. Ve školce ho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.9.24 09:22

Nevysvetlovat, ze se vam to nelibi, ale dat jasne najevo, ze se tak chovat nebude. Odebrat privilegia a vyhody jen za odmenu.
Jeste bych se tedy zamyslela nad jednou veci… jak se k Vam chova jeho otec? Podle toho, co pisete, to neni uplne pohodovy rovnopravny vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.9.24 09:29

A jeste bych poradila jednu vec. Prestat o svem synovi uvazovat jako o sklenikove kvetince, ktere se musi vzdy vyhovet. Uvedomit si, ze na vas dvou je jeho vychova a je vase zodpovednost vuci spolecnosti nevychovat z neho dozivotniho zm*da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí