Co se synem, který absolutně ignoruje co říkám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Leontodon
2.10.24 00:10
@Roszna píše: Více

Tohle bych dělala jinak. Ve smyslu - reagovala mnohem dřív s menším následkem. Při prvních nemilých věcech bych upozornila a když by to pokračovalo, odešla. Zároveň ale řekla, že s ním budu ráda, ale jenom pokud se bude chovat hezky. Pokud by řval máma máma, tak bych za ním po chviličke šla a klidně zase přitulila. Neodmítala bych ho tím, že bych ho pořád posílala pryč. Aby měl možnost se hned změnit, hned mít zpětnou vazbu. Přijde mi to takhle, že ho koriguješ strašně pozdě, až už se sama naštveš a pak to celé jde do kopru.

A co se týče chlapa, radši no comment. Vztáhl by mi někdo ruku na dítě, tak by se nestačil koukat :pocitac:.

• Citovat
  • Upravit
192
2.10.24 15:55

@Roszna
Mam podobny problem se synem (9). Ve skole vzorny, u kamaradu doma vzorny (furt ho nekdo nekam zve, rodice kamaradu ho povazuji za ditko s dobrym vlivem…). Ovsem doma je to desne. Vubec neposloucha, respekt nula, nesmi se mu jakoby rict nic negativniho (v necem nevyhovet, vytknout), protoze pak nasleduje desna scena, ktera trva i hodinu. Je sprosty, klidne mi ukaze fakac. Ke mne se chova mnohem hur nez k manzelovi. Neni to tak porad, chova se i normalne a hezky, ale proste se nekdy (dost casto) chova tak priserne, ze to snad neni ani mozne. Az mam pocit, ze nekdy se snazi ke mne chovat co nejhur, jak kdyby jel podle seznamu s nadpisem Jak co nejvic nastvat matku. Trousi treba papirky po zemi a jakmile mu neco reknu, rozjede silenou scenu, ruzne se po mne pitvori….brrr! Recept nemam, chci po manzelovi, aby me podporoval, protoze na ty kluky nejak nemam. Jsem nekonfliktni typ. Trochu pomaha fyzicka aktivita (sportovni krouzek nebo kdyz jdou s muzem ven na kolo) a jasne si rict predem, co bude. Treba: ted se najime, udelame ukoly a kdyz se stihnete do pul osme vykoupat a udelat zuby, pustime film, jinak bude jen kratke cteni v posteli. No a kdyz u uspavani dela kraviny, jdu si pak proste lehnout. Oni tam pak treba jeste litaji, ale at, ja to vetsinou zaspim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí