Co si mám počít se špatně nakoupenou dětskou výživou?

1
7.3.23 20:47

Co si mám počít se špatně nakoupenou dětskou výživou ?

Zdravím ve spolek, jsem zde nový nemám moc přehled jak to zde funguje snad zde píšu svůj dotaz správně. Podařilo se mi nakpupit omylem větší množství dětské výživy a teď nevím co si sní počít, takže uvítám jakkoukoliv smyslplnou radu jak správně inzerovat jelikož mi to například facebook smazal že můj inzerát porušuje pravidla.

Jedná se o Aptamil profutura 2+ baleni je 800g a zaruka do srpna 2024, děkuji všem za tipy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14704
8.3.23 08:02

Dej to na nějaký místní swap zadarmo třeba si pro to někdo přijede. Nebo to zdělej místo mlika do vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44211
8.3.23 08:11

@e-tatinek Zkus to bez fotky.
To UM neznám, ani německé značení výživy, ale pokud je pro děti od 2 měsíců, tak na počáteční umělou výživu se nesmí dělat reklamy a propagace, nesmí být v akci. Proto to FB maže.

Další možnost je nechat to dítěti normálně vypít. Mám teda kojené děti, ale četla jsem v propagačních materiálech z porodnice, že UM č. 1,jak se u nás značí počáteční mléko, je možné dávat dál i přes doporučený věk(většinou do 4 nebo 6 měsíců, podle výrobce). Ani uměle živené dítě není nutno začít přikrmovat úderem 4 měsíců, ale pokračovat v krmení prvotním mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová