Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ve spolek, jsem zde nový nemám moc přehled jak to zde funguje snad zde píšu svůj dotaz správně. Podařilo se mi nakpupit omylem větší množství dětské výživy a teď nevím co si sní počít, takže uvítám jakkoukoliv smyslplnou radu jak správně inzerovat jelikož mi to například facebook smazal že můj inzerát porušuje pravidla.
Jedná se o Aptamil profutura 2+ baleni je 800g a zaruka do srpna 2024, děkuji všem za tipy a rady
Dej to na nějaký místní swap zadarmo třeba si pro to někdo přijede. Nebo to zdělej místo mlika do vaření.
@e-tatinek Zkus to bez fotky.
To UM neznám, ani německé značení výživy, ale pokud je pro děti od 2 měsíců, tak na počáteční umělou výživu se nesmí dělat reklamy a propagace, nesmí být v akci. Proto to FB maže.
Další možnost je nechat to dítěti normálně vypít. Mám teda kojené děti, ale četla jsem v propagačních materiálech z porodnice, že UM č. 1,jak se u nás značí počáteční mléko, je možné dávat dál i přes doporučený věk(většinou do 4 nebo 6 měsíců, podle výrobce). Ani uměle živené dítě není nutno začít přikrmovat úderem 4 měsíců, ale pokračovat v krmení prvotním mlékem.