Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mar__tanka1983 Víš že to je infekční materiál, jo?
Myšleno trochu v žertu
, trochu vážně.
@Pet76 myslím, že moje vlastní kapka zaschlé moči v mé knihovně žádnou biologickou katastrofu nezpůsobí
![]()
Chapu tvé nadšení, ja loni taky testovala, a stejn potratila. Je to přesně rok. V červnu jsem otěhotnět znovu, test jsem udělalatreba jeden. Užívala leta, koupání, kolo, výlety… A uz se těším na tp 10.3.:-P
@simonapavelka píše:
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, co si myslíte o mých TT? Jsou normální, běžné? Přišlo mi, že málo sílí, ale holky na koníku říkají, že jsou v normě. Jinak jsem 5+1 podle poslední MS, 31DC a cca 17DPO. Mensturaci jsem měla mít v Úterý(27.8.).Děkuji za vaše zkušenosti
Co si o tvých TT myslím? Jsou pozitivní a je jich příliš mnoho. Dobrá rada - udělej něco se svou psychikou nebo těhotenství a později už výchovu dítěte nedáš.
@simonapavelka píše:
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, co si myslíte o mých TT? Jsou normální, běžné? Přišlo mi, že málo sílí, ale holky na koníku říkají, že jsou v normě. Jinak jsem 5+1 podle poslední MS, 31DC a cca 17DPO. Mensturaci jsem měla mít v Úterý(27.8.).Děkuji za vaše zkušenosti
Tak pokud jsi mela dostat menstruaci 27.8.,jak pises, tak si tak v 7 mesici a za 2 mesice rodis, ne?
Jinak doporucuji navstevu lekare, psychiatra, protoze si dovolim tvrdit, nebo spis jsem si skoro jista, ze nejsi, co se hlavy tyce, uplne v poradku. Pocurat 16 tehotenskych testu behem par dni a jeste si ty pochcany papirky lepit do sesitu?
Uz jsem toho tady zazila hodne, ale tohle je bezkonkurencne no. 1 ![]()