Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zajímalo by mě, jestli je tu někdo, komu Pokač nepřipadá skvělej. Ty jeho říkanky na tři akordy mi přijdou úplně padlý na hlavu…mám pocit, že jsem sama ![]()
Melodicky se hrozne opakuje, ale ma uzasny hravy cit pro jazyk, to obdivuju.
Viděla jsem jedno video, jak,,zpívá,, o kočce a stačilo. Děs a hrůza
![]()
Nemám problém. Vybírám jen písničky, které jsou i pro děti poslouchatelné.
Mám doma kočku atd.
Zpívat sice skoro neumí
ale vždy mne pobaví, hlavně neotřelé rýmy a slovní spojení i příběhy, třeba Kočka - to jsem se fakt reálně smála hodně ![]()
A mně přijde fajn. Hudebně na jedno brdo, to jo, ale texty mě baví, přijdou mi většinou vtipné a je mi sympatické, že si umí udělat legraci i sám ze sebe.
Několik písniček hrávám sem tam na kytaru někde u ohně a bývá to dobré pojítko k mladší generaci, kterou na Frankyho Dlouhána člověk fakt neutáhne. ![]()
Ale má samozřejmě i slabší kousky a nemám ho naposlouchaného nějak detailně, určitě neznám všechno.
Když ho člověk nebere jako zpěváka, či nedej bože muzikanta, ale jako komika, tak v pohodě ![]()
@Labužník KatyM02 píše:
Ahoj, zajímalo by mě, jestli je tu někdo, komu Pokač nepřipadá skvělej. Ty jeho říkanky na tři akordy mi přijdou úplně padlý na hlavu…mám pocit, že jsem sama
Jdu si zjistit, kdo / co je Pokáč a pak ti odpovím ![]()
Tak třeba Dobrý Kafe pro Lucku Bílou je velmi povedené. Máme mnohem horší produkce, jako „Ztracená Hrůza“
Písničky znám jen dvě (Kočka a Rodinný typ) a za mě parádní texty, to samo u většiny Pokáčových rychlovek ![]()
Mě se líbí, sice to není bůh ví jaký zpěvák, ale má vtipné texty, v nejednom se poznávam
není to žádný velký hudební zážitek, ale takové oddychovky jsou občas fajn ![]()
@klamonožka píše:
A mně přijde fajn. Hudebně na jedno brdo, to jo, ale texty mě baví, přijdou mi většinou vtipné a je mi sympatické, že si umí udělat legraci i sám ze sebe.Několik písniček hrávám sem tam na kytaru někde u ohně a bývá to dobré pojítko k mladší generaci, kterou na Frankyho Dlouhána člověk fakt neutáhne.
Ale má samozřejmě i slabší kousky a nemám ho naposlouchaného nějak detailně, určitě neznám všechno.
Mně přijdou všichni ty naše skupiny a zpěváci, že jedou jednu melodii a jenon mění texty. Ani třeba ztracený pro mě není dobrej zpěvák, neříkám, že má špatný písničky, jen mi to taky neprijde hudebně kdoví co..
@Kriss Tina píše:
Mě se líbí, sice to není bůh ví jaký zpěvák, ale má vtipné texty, v nejednom se poznávamnení to žádný velký hudební zážitek, ale takové oddychovky jsou občas fajn
No, on asi ani nějak nemá v umyslu lidem předávat hudební zážitek ![]()
@a12 píše:
No, on asi ani nějak nemá v umyslu lidem předávat hudební zážitek
No jasný, asi nečeká že vyhraje Slavíka ( i když dneska kdo ví), ale takové chytlave texty jsou nejvíc třeba někam k ohni ![]()