Co si myslíte o Pokáčovi?

4.4.23 14:44

Co si myslíte o Pokáčovi?

Ahoj, zajímalo by mě, jestli je tu někdo, komu Pokač nepřipadá skvělej. Ty jeho říkanky na tři akordy mi přijdou úplně padlý na hlavu…mám pocit, že jsem sama :lol:

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
4.4.23 14:46

Melodicky se hrozne opakuje, ale ma uzasny hravy cit pro jazyk, to obdivuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.4.23 14:47

Mě třeba nebaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
4.4.23 14:57

Viděla jsem jedno video, jak,,zpívá,, o kočce a stačilo. Děs a hrůza :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.4.23 14:58

Nemám problém. Vybírám jen písničky, které jsou i pro děti poslouchatelné.
Mám doma kočku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
4.4.23 14:59

Zpívat sice skoro neumí 8) ale vždy mne pobaví, hlavně neotřelé rýmy a slovní spojení i příběhy, třeba Kočka - to jsem se fakt reálně smála hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
4.4.23 15:04

A mně přijde fajn. Hudebně na jedno brdo, to jo, ale texty mě baví, přijdou mi většinou vtipné a je mi sympatické, že si umí udělat legraci i sám ze sebe.

Několik písniček hrávám sem tam na kytaru někde u ohně a bývá to dobré pojítko k mladší generaci, kterou na Frankyho Dlouhána člověk fakt neutáhne. :D

Ale má samozřejmě i slabší kousky a nemám ho naposlouchaného nějak detailně, určitě neznám všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
4.4.23 15:05

Když ho člověk nebere jako zpěváka, či nedej bože muzikanta, ale jako komika, tak v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.4.23 15:05
@Labužník KatyM02 píše:
Ahoj, zajímalo by mě, jestli je tu někdo, komu Pokač nepřipadá skvělej. Ty jeho říkanky na tři akordy mi přijdou úplně padlý na hlavu…mám pocit, že jsem sama :lol:

Jdu si zjistit, kdo / co je Pokáč a pak ti odpovím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
4.4.23 15:10

Tak třeba Dobrý Kafe pro Lucku Bílou je velmi povedené. Máme mnohem horší produkce, jako „Ztracená Hrůza

• Citovat
  • Upravit
2075
4.4.23 15:11

Písničky znám jen dvě (Kočka a Rodinný typ) a za mě parádní texty, to samo u většiny Pokáčových rychlovek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.4.23 15:12

Mě se líbí, sice to není bůh ví jaký zpěvák, ale má vtipné texty, v nejednom se poznávam :D není to žádný velký hudební zážitek, ale takové oddychovky jsou občas fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
4.4.23 15:12
@klamonožka píše:
A mně přijde fajn. Hudebně na jedno brdo, to jo, ale texty mě baví, přijdou mi většinou vtipné a je mi sympatické, že si umí udělat legraci i sám ze sebe.

Několik písniček hrávám sem tam na kytaru někde u ohně a bývá to dobré pojítko k mladší generaci, kterou na Frankyho Dlouhána člověk fakt neutáhne. :D

Ale má samozřejmě i slabší kousky a nemám ho naposlouchaného nějak detailně, určitě neznám všechno.

Mně přijdou všichni ty naše skupiny a zpěváci, že jedou jednu melodii a jenon mění texty. Ani třeba ztracený pro mě není dobrej zpěvák, neříkám, že má špatný písničky, jen mi to taky neprijde hudebně kdoví co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
4.4.23 15:14
@Kriss Tina píše:
Mě se líbí, sice to není bůh ví jaký zpěvák, ale má vtipné texty, v nejednom se poznávam :D není to žádný velký hudební zážitek, ale takové oddychovky jsou občas fajn :)

No, on asi ani nějak nemá v umyslu lidem předávat hudební zážitek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.4.23 15:18
@a12 píše:
No, on asi ani nějak nemá v umyslu lidem předávat hudební zážitek :lol:

No jasný, asi nečeká že vyhraje Slavíka ( i když dneska kdo ví), ale takové chytlave texty jsou nejvíc třeba někam k ohni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí