Co si myslíte o tlustých lidech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
21.7.17 13:36

Mě nejvíce baví, když jedu vlakem/MHD apod. a sedne si vedle mě velryba se slovy „k vám se vejdu“ :palec: já pak sedím jako sardinka, čuchám pot a je mi fakt hej :pankac:

Co si myslím? Že je to především nezdravé, mohlo by se od 100 Kg platit vyšší zdravotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 13:36
@lauraka píše:
@hudečice Hroznej pohled na ne, nemuzu je ani videt a vubec v lete je to utrpeni.

Jo, taky nemám ráda, když opravdu tlustá ženská nebo chlap vejdou na koupak spocení a před vstupem do bazénu se ani neoprchujou.
Proto taky nechodím na koupaliště. Toto mi třeba vadí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 13:37

Cizi lidi mi jsou ukradeni, u blizkych osob s nadvahou si delam starosti o jejich zdravi a dlouhovekost. Snazim se nesoudit lidi na zaklade vzhledu. Spis nez obezni lidi nechapu Tvou motivaci a smysl diskuze. Je mi protivne, kdyz si nekdo na zaklade sve vetsinove „prevahy“ (vzhledu, orientace, barvy pleti, puvodu) pripada na koni, povazuju to za slabomyslne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.7.17 13:38
@VENIVINIVICI píše:
mě nevadí nikdo, pokud nenastane chvíle, kdy mi radí co mám dělat a jak žít 8)

presne.. ses muj clovek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
@Frozie_F píše:
Ahoj všem!
Myslím, že otázka je jasná… zajímalo by mě, co si myslíte o tlustých lidech. Já osobně je nedokážu pochopit. Co musí člověk dělat, aby se takhle vyžral? To jsou ti lidi, tak neochotní se sebou něco dělat? Vždyť to musí být šíleně obtěžující.
Je mi jasné, že někteří lidí jsou tlustí vlivem nemoci, ale co si budeme povídat, většina je tlustá protože zkrátka jen jí a nic nedělá.
A pro ujasnění, nemluvím tu o ženách, co mají pár kilo navíc a nosí velikost 40. To je zkrátka běžná, zdravá postava, ale o někom, kdo má hodně kilo navíc.

Nelíbí se mi, doufám, že taková nikdy nebudu, ale na druhou stranu nechápu tebe, proč na toto téma zakládáš diskusi. Nelíbí se mi ale ani anorektičky s 46 kilama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250

A co si myslite o hubenych? :roll: ja jsem anorekticka jen proto, ze jsem tycka a jeste si dovolim jist bilej jogurt s cerealiema :roll: jooooo zivot je kruty ke vsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
@radkka píše:
Mě nejvíce baví, když jedu vlakem/MHD apod. a sedne si vedle mě velryba se slovy „k vám se vejdu“ :palec: já pak sedím jako sardinka, čuchám pot a je mi fakt hej :pankac:
Co si myslím? Že je to především nezdravé, mohlo by se od 100 Kg platit vyšší zdravotní.

to i každý kuřák :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
@radkka píše:
Mě nejvíce baví, když jedu vlakem/MHD apod. a sedne si vedle mě velryba se slovy „k vám se vejdu“ :palec: já pak sedím jako sardinka, čuchám pot a je mi fakt hej :pankac:Co si myslím? Že je to především nezdravé, mohlo by se od 100 Kg platit vyšší zdravotní.

Bych si ještě minulým rokem připlatila :mrgreen: Letos jsem už v pohodě.
Ikdyž přítel má 104kg a nejde to na něm skoro znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 13:40
@Doe_Jane píše:

A pak každý, kdo trpí zdravotním problémem. Čili ti, co mají rakovinu, podezření na rakovinu, pak inzulínáři, co mají vysoký krevní tlak, pak co mají DNU atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
21.7.17 13:40

Starej se o sebe a neřeš ostatní!

• Citovat
  • Upravit
20767
21.7.17 13:42
@Doe_Jane píše:
To nepopírám.
@hudečice píše:
A pak každý, kdo trpí zdravotním problémem. Čili ti, co mají rakovinu, podezření na rakovinu, pak inzulínáři, co mají vysoký krevní tlak, pak co mají DNU atd..

Ne, jen ti kteří dělají všechno proto, aby byli těžce nemocní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
21.7.17 13:42

Jinak nelibi se mi ani jedno, ale kazdyho vec.kdyz do me nikdo nerype at priberu, nerypu ani ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
21.7.17 13:44
@radkka píše:
Mě nejvíce baví, když jedu vlakem/MHD apod. a sedne si vedle mě velryba se slovy „k vám se vejdu“ :palec: já pak sedím jako sardinka, čuchám pot a je mi fakt hej :pankac:Co si myslím? Že je to především nezdravé, mohlo by se od 100 Kg platit vyšší zdravotní.

A udělat kvůli tomu další úřad na posuzování? A platilo by to celoplošně, nebo chlap nad 2 metry může mít nad 100 kilo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
21.7.17 13:44
@Bůča píše:
Jinak nelibi se mi ani jedno, ale kazdyho vec.kdyz do me nikdo nerype at priberu, nerypu ani ja.

Hele ať si každý dělá co chce… :pankac: Přesně souhlasim. Když se do mě nikdo ne#ere, je mi jedno kdo a co je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35352
21.7.17 13:45

Tak ted se tlusta citim, ale kdyby kriteriem mela byt velikost, tak 36 jsem dole nenosila snad nikdy - se to keca tem se souměrnou postavou, kdyz jim nikdy nebyla dana do vinku postava, kde vrsek naprosto nekoresponduje se spodkem a ten pomer se cely zivot nezmeni. Ja se nijak extra nepotim, nahore jsem normalni a třeba kratsi sukne jsem diky objektivne strasnym noham nenosila nikdy.

Vyssi zdravotni by si pak ale měli platit i všichni ti, co kouri, fetuji, cpou se leky zbytecne, priberou moc v tehotenstvi, mají smulu, ze zdedili nejakou peknou nemoc, no, nekteri by se snad radsi ani nemeli narodit…to je tedy zase názor… :zed: To snad muze napsat jen clovek, co v zivote nebyl nemocny a zije v bubline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová