Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eemii No podle své definice promiskuitní nejsem - podle té tvé ano.
Mně ale zajímá jak to vnímají ostatní a ne jakou nálepku si mám dát. ![]()
@Lynette píše:
@Eemii No podle své definice promiskuitní nejsem - podle té tvé ano.Mně ale zajímá jak to vnímají ostatní a ne jakou nálepku si mám dát.
Podle svého mínění není nikdy ten jedinec promiskuitní ![]()
@BlueFairy píše:
To nejde konkretizovat
To ale právě konkretizovat musíš. O tom je ta diskuze že lidi napíší zcela konkrétně co pro ně už je promiskuita a co ještě není.
@Lynette píše:
@Eemii No podle své definice promiskuitní nejsem - podle té tvé ano.Mně ale zajímá jak to vnímají ostatní a ne jakou nálepku si mám dát.
Hele a není to fuk? Nebo se zacnes chovat jinak na zaklade toho, co ti tu kdy napise? ![]()
@BlueFairy píše:
Podle svého mínění není nikdy ten jedinec promiskuitní
No a to je teda pravda ![]()
@Eemii píše:
Hele a není to fuk? Nebo se zacnes chovat jinak na zaklade toho, co ti tu kdy napise?
Já jsem snad jasně napsala, že nejde o mě.
Je to diskuze a mě zajímá jak to kdo vnímá toť vše.
Pro každého je to jine. U jeptišky jeden muž za zivot, u jine ženy 3 muži za zivot, u někoho dalšího jeden muž za rok atd.Co je normalni? Co je promiskuita?
@Lynette píše:
To ale právě konkretizovat musíš. O tom je ta diskuze že lidi napíší zcela konkrétně co pro ně už je promiskuita a co ještě není.
Spíš bych řekla, že je to hodně o souhře různých charakterových vlastností než nějaké čísla… ![]()
Vylozene promiskuitni mi prijde clovek, ktery dlouhodobe strida nekolik partneru do mesice. tam nekde bych videla tu hranici.
Sezdaní lidi nebo ti co žijí v partnerském vztahu, když si užívají doma i jinde, jsou pro mě promiskuitní.
Kdyby šlo o tebe, ty si svobodná, nemusíš se nikomu zodpovídat, užíváš si svodody, tak je to jiné a můžeš si užívat kdy chceš a kde chceš.
@mojmira píše:
Promiskuita je časté střídání sexuálních partnerů
Myslím, že o tomto nikdo nepochybuje - otázkou je co je to časté a protože je to podle každého jink tak bys spíš měla napsat to, kde je ta hranice podle tebe.
@Lynette píše:
Myslím, že o tomto nikdo nepochybuje - otázkou je co je to časté a protože je to podle každého jink tak bys spíš měla napsat to, kde je ta hranice podle tebe.
A co se na to podívat z jiné strany. Znáš někoho promiskuitního? Jakože se o tom člověku ví a mluví že je? Tak ho popiš a máš definici. Nemyslím, že by to bylo o počtu partnerů, ale o celkovém chování dotyčné osoby. ![]()