Třídím krabici s dětským oblečením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
3.1.16 17:47

@Litta Tak jestli to jsou kutilky, tak to opravdu není tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
3.1.16 17:47

@petula266 taky se ještě trochu třesu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
3.1.16 17:48
@pannda píše:
Nejsou to kukly můry??? Vypadá to nějak tak???
http://fotky-foto.cz/…28614867%29/

Tohle vypadá trochu jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
3.1.16 17:50

@Sany80s, @Litta děkuji, opravdu to vypadá na nějakou vosičku. Našla jsem toto, vypadá to hodně podobně http://www.skudci.com/…kly-na-knize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
3.1.16 17:51

@gerose To se nedivím :lol: Mě hrozně vadí hmyz, takže tohle by byl můj konec, moje představivost jede na plné obrátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
3.1.16 17:51
@Gina108 píše:
Kukla něčeho :nevim:. Tak to rozpitvej :think:

Tak na to si fakt netroufnu, co by na mě vyskočilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.1.16 17:58

@gerose vypadá to na vosičku.. nech přes zimu, na jaře uvidíš :D Není se čeho bát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.16 18:00

Přesně toto jsme měli na starých knihách a mamka za obrazem, a určitě to je ta vosička. Mamča byla na nervy ptž ji vždycky viděla odlétat oknem a zprvu ani nevěděla kde lítá, až ji jednou uslyšela bzučet za tim obrazem. Uvnitř určo najdeš larvičky, myjsme to pitvaly :lol: jsou neškodné ale jak si najdou místečko, tak je pak těžko odradíš aby si našli cestu zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.1.16 18:04

Lepší fotku jsem ukázala příteli a on: „Vypadá to jako kukla můry. A můžou být i velký a třeba i vzácný! Jednu jsem kdysi našel a kamarádi blbečci ji rozpitvali a tím ji zabili. Byla nádherná zelená, takhle velká a měla jakoby roh…“ A začal mi tu popisovat, jaká by to byla nádhera, kdyby ji kluci nerozpitvali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
3.1.16 18:12

Jsou to kukly vosy kutilky.
Jsou neškodný, ale doma bych to najít taky nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
3.1.16 18:13
@gerose píše:
Tak na to si fakt netroufnu, co by na mě vyskočilo :P

Nejspíš larvička a mrtvolky hmyzu či pavouků, které jim tam starostlivá mamka nanosila před zalepením :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.16 18:46
@Petule030 píše:
Lepší fotku jsem ukázala příteli a on: „Vypadá to jako kukla můry. A můžou být i velký a třeba i vzácný! Jednu jsem kdysi našel a kamarádi blbečci ji rozpitvali a tím ji zabili. Byla nádherná zelená, takhle velká a měla jakoby roh…“ A začal mi tu popisovat, jaká by to byla nádhera, kdyby ji kluci nerozpitvali :mrgreen:
¨
Aáááááááááááá :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
3.1.16 19:03

@gerose my jsme to v létě rozšlapovali na starém linu v kůlně a byli v tom nějaké vosy. Tak asi to jsou ty vosičky, jak píšou holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
3.1.16 20:20
@gerose píše:
Před pár dny jsem sundala krabici s dětským oblečením z půdy a dnes to třídím a toto na mě vykouklo? Některé jsou už prázdné, tak se trochu děsím, co mi tu teď leze/lítá po baráku

To jsou houby ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová