Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Litta Tak jestli to jsou kutilky, tak to opravdu není tak hrozný.
@pannda píše:
Nejsou to kukly můry??? Vypadá to nějak tak???
http://fotky-foto.cz/…28614867%29/
Tohle vypadá trochu jinak
@Sany80s, @Litta děkuji, opravdu to vypadá na nějakou vosičku. Našla jsem toto, vypadá to hodně podobně http://www.skudci.com/…kly-na-knize
@gerose To se nedivím
Mě hrozně vadí hmyz, takže tohle by byl můj konec, moje představivost jede na plné obrátky ![]()
@Gina108 píše:
Kukla něčeho. Tak to rozpitvej
Tak na to si fakt netroufnu, co by na mě vyskočilo ![]()
@gerose vypadá to na vosičku.. nech přes zimu, na jaře uvidíš
Není se čeho bát ![]()
Přesně toto jsme měli na starých knihách a mamka za obrazem, a určitě to je ta vosička. Mamča byla na nervy ptž ji vždycky viděla odlétat oknem a zprvu ani nevěděla kde lítá, až ji jednou uslyšela bzučet za tim obrazem. Uvnitř určo najdeš larvičky, myjsme to pitvaly
jsou neškodné ale jak si najdou místečko, tak je pak těžko odradíš aby si našli cestu zpět
Lepší fotku jsem ukázala příteli a on: „Vypadá to jako kukla můry. A můžou být i velký a třeba i vzácný! Jednu jsem kdysi našel a kamarádi blbečci ji rozpitvali a tím ji zabili. Byla nádherná zelená, takhle velká a měla jakoby roh…“ A začal mi tu popisovat, jaká by to byla nádhera, kdyby ji kluci nerozpitvali ![]()
Jsou to kukly vosy kutilky.
Jsou neškodný, ale doma bych to najít taky nechtěla.
@gerose píše:
Tak na to si fakt netroufnu, co by na mě vyskočilo
Nejspíš larvička a mrtvolky hmyzu či pavouků, které jim tam starostlivá mamka nanosila před zalepením ![]()
@Petule030 píše:¨
Lepší fotku jsem ukázala příteli a on: „Vypadá to jako kukla můry. A můžou být i velký a třeba i vzácný! Jednu jsem kdysi našel a kamarádi blbečci ji rozpitvali a tím ji zabili. Byla nádherná zelená, takhle velká a měla jakoby roh…“ A začal mi tu popisovat, jaká by to byla nádhera, kdyby ji kluci nerozpitvali
@gerose my jsme to v létě rozšlapovali na starém linu v kůlně a byli v tom nějaké vosy. Tak asi to jsou ty vosičky, jak píšou holky ![]()
@gerose píše:
Před pár dny jsem sundala krabici s dětským oblečením z půdy a dnes to třídím a toto na mě vykouklo? Některé jsou už prázdné, tak se trochu děsím, co mi tu teď leze/lítá po baráku
To jsou houby ne ![]()