Co už jste nedokázali partnerovi/partnerce odpustit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1408
29.7.25 21:23

Rodinka, no. Ono ani není podstatné, jak moc jsou na hlavu, ale to, že s nimi nedokážeš existovat. Což bych ti ani nedoporučovala. Víš, až z toho vypadneš, tak ti teprve dojde, jak to bylo absurdní a že jsi mrhala silami na vysvětlování. Jemu, jak se má chovat, okolí, že on se nechová normálně. A ne, nechová. Aspoň tohohle vysvětlování a té nutnosti se obhajovat se zbavíš. Mega úleva, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
29.7.25 21:59
@Anonymní píše: Více

Ať už jsi od té bandy magorů pryč! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.25 07:25

@Lissima jo, to vysvetlovani a obhajovani se je opravdu strasny - jeste kdyz on tomu nikdy neveril, ikdyz jsem mu dals dukazy :,( ale to uz jsem pochopila loni na podzim, takze ted uz jsem nevysvetlovala, ale samozrejme clovek citi obrovskou nespravedlnost, kdyz on na me neco rve a ja vim, ze to neni pravda, ale ze neni zpusob, jak ho o tom presvedcit. To je opravdu hodne vyverpavajici. Vcera jsem taky sundala prstynky, jsem se na ne podivala a zjistila jsem, ze me hrozne tizi a prekazi mi. Tak uz jsou v krabicce a taky se citim o neco lehci.
@WhiteCrow Dekuji :hug: nebyt deti udelam to ze dne na den, takhle to bohuzel nebude moct byt tak rychle, ale minimalne emocionalne uz jsem odpoutana. Ikdyz to samozrejme boli :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky