Co vám funguje na imunitu pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26268
16.9.18 20:05

@Makca87 hele dite mi dlabe ovoce a zeleninu ve velkem. Denne zblajzne 1-2jablka, k tomu dalsi ovoce. Venku jsme skoro poradn- zahrada, prochazka, hriste. A neni to k nicemu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
16.9.18 20:15
@LindaPraha píše:
@Makca87 hele dite mi dlabe ovoce a zeleninu ve velkem. Denne zblajzne 1-2jablka, k tomu dalsi ovoce. Venku jsme skoro poradn- zahrada, prochazka, hriste. A neni to k nicemu :(

My jsme v pohodě ;) . A doma máme max. 24 stupňů, když zatopíme. Optimálně kolem 22 stupňů.

• Citovat
  • Upravit
36720
16.9.18 20:20

Doteď jsem imunitu neřešila, jelikož malej vůbec nemarodil.nastoupil do školky a chodil jen týden.přitáhnul mega rýmu a nakazil tátu i bráchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
16.9.18 20:26
@LindaPraha píše:
@Makca87 hele dite mi dlabe ovoce a zeleninu ve velkem. Denne zblajzne 1-2jablka, k tomu dalsi ovoce. Venku jsme skoro poradn- zahrada, prochazka, hriste. A neni to k nicemu :(

Jo to same. Deti jedi ovoce na tuny - mame hodne sousedy, takze vse bio. Denne miska malin, broskvicky, jablicka......
Casto venku na zahrade, se skolkou venku dopoledne i odpoledne. Chodi i v desti......
A nic nefunguje.
Dcerka kojena skoro 2,5 roku a ta je chodici nemoc.
Od ctvrtka horecku pres 39, nic k tomu, jen horecka. Rano mazeme k doktorce. Ve skolce byla presne tyden. Nastup nestihla kvuli zanetu mocaku :zed:
A to obdobi nemoci teprve zacina a ja uz mam nervy v kyblu.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
16.9.18 20:27

Rybí tuk. malý nebyl rok a něco nemocný, ani slabounká rýma. Dokonce ani v těch chřipkách, co byly minulý rok a to jsme chodli 3× týdně mezi děti, normálně ven mezi lidi denně. Nechodil teda do školky, tak nevím, jestli to nebylo tím, ale rybí tuk je opravdu na imunitu skvělý. Dávám denně, chce to dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
16.9.18 20:33
@Terez001 píše:
Rybí tuk. malý nebyl rok a něco nemocný, ani slabounká rýma. Dokonce ani v těch chřipkách, co byly minulý rok a to jsme chodli 3× týdně mezi děti, normálně ven mezi lidi denně. Nechodil teda do školky, tak nevím, jestli to nebylo tím, ale rybí tuk je opravdu na imunitu skvělý. Dávám denně, chce to dlouhodobě.

Jo , rybí tuk taky pomáhá :palec: . A je dobrý i pro ty, co mají zácpu.

• Citovat
  • Upravit
817
24.9.18 20:32

@Terez001 Prosim jaky kupujes? A deti to spolknou? Obavam se, ze do nasich bych to nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
24.9.18 20:38
@Mandarinka01 píše:
@Terez001 Prosim jaky kupujes? A deti to spolknou? Obavam se, ze do nasich bych to nedostala.

Zeptejte se v lékárně. V dnešní době je rybí tuk zbaven toho smradu a má pomerančovou, nebo citrónovou příchuť, aby ho děti bez problémů snědly ;) .

• Citovat
  • Upravit
85483
24.9.18 21:25
@Makca87 píše:
My jsme v pohodě ;) . A doma máme max. 24 stupňů, když zatopíme. Optimálně kolem 22 stupňů.

My kdyz zatopime, tak mam optimalne 22, pri 24 bysme nemohli dychat. A stejne k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.9.18 22:29
@Mandarinka01 píše:

Dávám mollers, mají citronovou a ovocnou příchuť, opravdu je úplně bez rybi chuti :) syn nesnáší sirupy ani sladké, no cokoliv co je na lžicce, i probiotika dávám takové bonbóny, ale tento rybi tuk mi v pohodě sni. Je to prostě olej ovoneny a ochucený citronem nebo takovou zvykackovou příchutí. :palec: dávám ho i miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.10.18 14:13

Holky, chtěla bych se zeptat, malému, co ted chodí na dopoledne do školky dávám na doporučení Imunoglukan, každé ráno rybí tuk (ten už skoro rok), probiotika taky douhodobě a myslíte, že je dobré dát i Preventan jen tak preventivně? Muž ho bere, nebývá vůbec nemocný. Na mě ted něco lezlo, dala jsem si ten Preventan akut a už jsem jak rybička. Manžel si ho hrozně chvál, já tomu moc nevěřila a fakt to asi funguje.
Nebo bych to už moc překombinovala? :think: Nebude se to bít toto všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26268
2.10.18 22:00

@Terez001 davam to tak nejak podobne. Loni jsem davala k Imunoglukanu i Martanky, kvuli vsem moznym vitaminum. Ten Preventan ma zase nejakou specialni formuli, Imunoglukan taky. No kazdy vyrobek musi mit neco specialniho, ze. Ale mivam stejny pocit, jestli mu toho nedavam az moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
3.10.18 09:19

@LindaPraha Jo vidíš, to jsem zapomněla zmínit, každé ráno dávám martánky kvůli vitaminům, pač mi zeleninu úplně bojkotuje. 8o :mrgreen: Takže by to asi fakt bylo moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26268
3.10.18 11:19

@Terez001 tak to uz mu Preventan nedavej. Mozna pri nachlazeni, ale ma toho dost. Jinak ja kapu dve kapky Vigantolu asi mesic, ale nevim, co mu davas za rybi tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
3.10.18 11:55

@LindaPraha

Jéé tak vtamin D dávám taky :mrgreen: :mrgreen: pane bože, to vypadá, jak kdybych mu dávala celou lékárnu :D Ale to déčko Baby D od Jamiesona bere od miminka, takže to už tak nějak nepočítám :D Přes léto nedávám. rybí tuk dávám Mollers, tam vit D je, ale zas nevím, jesti to stačí ta jedna lžička na pokrytí toho množství, co potřebuje. Kapu jednu dvě kapky denně/ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí