Co vám karanténa dala a vzala?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21346
2.4.20 16:58

Ale pokud jste zavřený někde v kvartýru upostřed města a snášíte to dobře, tak to smekám. Mně by z toho jeblo a to hodně brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
2.4.20 17:00
@Ms.Ragdoll píše:
Nějaká karanténa, to je nic, zatím se naštěstí nic neděje. Bojím se ale, co tohle všechno teprve spustí. Mám obavy, co bude potom, a modlím se, aby to nám, mě a mé rodině, z toho opravdu důležitého, nevzalo nic.Kéž by to společnosti jako celku nevzalo nic a ve výsledku, to všem jen dalo. Kéž by.

Myslím, že společnosti jako celku to určitě něco vezme. Důležité je, aby jí to i něco dalo. A aby ta pozitiva byla pokud možno větší. Ale to těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.4.20 17:02

Vzala mi svobodu a vnitřní klid. Už aby to bylo za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
2.4.20 17:20
@KalamityJohn píše:
Ale pokud jste zavřený někde v kvartýru upostřed města a snášíte to dobře, tak to smekám. Mně by z toho jeblo a to hodně brzo.

Nápodobně, díky Bohu za zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
2.4.20 17:32
@KalamityJohn píše:
Ale pokud jste zavřený někde v kvartýru upostřed města a snášíte to dobře, tak to smekám. Mně by z toho jeblo a to hodně brzo.

Tak to jsme my. Zatím držíme, ale láhev vína otevírám den ode dne dřív :zed:

Přemýšlela jsem, co mi to dalo a jediné, na co jsem přišla jsou 2 přibraná kila za 3 týdny. Donedávna jsem byla doma na MD/RD (dhromady přes 9 let), takže poslední po čem jsem toužila, byl pobyt doma.

• Citovat
  • Upravit
10392
2.4.20 17:42

Vzala mi jistotu práce, dovolenou na Sardinii, vycházky s kamaradkami a jejích dětmi. Dala mi uvědomění, že ne všechno v životě je automaticky a běžný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
2.4.20 17:55

Vzala nám trochu peněz, ale máme rezervu, tak jsme v klidu. Doma jsme spolu zvyklý být, takže to je v pohodě. Máme dům, zahradu a jsme na vsi, takže na procházce v lese nikoho nepotkáme.
Dala mi zajímavý pohled na to, zamyslet se, jak se lidi pořád za něčím honí a najednou to jde jinak, počká to…
Je mi líto těch, co poctivě vybudovali podnikání a padnou. Není mi líto těch rozcapených manžerů, co „chudáčci“ nemůžou cestovat a chlubit se navzájem, kde kdo byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
2.4.20 17:58

Mně karanténa vzala režim.
Chodím spát v 5 ráno, vstávám ve 14 hodin, snídám v 15 hodin, obědvám ve 20, večeřím ve 22…
Jo a doufám, že mi nevezme i přítele. Včera ten můj totiž prohlásil, že mu přijde, že už to mezi námi není takové, jako na začátku. Bodejď by bylo, když jsme spolu 24/7. To už pak toho druhého prostě nevnímáš :nevim: Tak jsme si alespoň zahráli karty, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
2.4.20 19:03

Karanténa mi dala více volna, ale také méně volnosti. Vzala mi - a já to přežiju- ale i Aničce Velikonoce u dědy a babičky. No jo - na nic se nemáme moc těšit, nebo se to pos… :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
2.4.20 19:07
@PaníKadrnožková píše:
Tak ja tesne pred karantenou porodila, takze jsem stejne zavrena, jako bych byla. Takze nepracuju a ob tyden mam myho starsiho synka ve stridavce u sebe a uzivam si ho, co hrdlo ráčí :dance: nevzala mi zatim, zaplaťpanbu, nic…@Klopotkova to je poprve, co ze vidim s emoci, drz se :hug: :hug: :hug: to uz brzo bude dobry :kytka:

Je uz? Mas chlapecka zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
2.4.20 19:08

Dala klid a pohodu doma, delsi spanek, vice casu s pritelem. Cas dodelat veci doma. Klid v zacatku tehotenstvi. Vzala nektere sporty, delsi vylety, kaficka, nehty. Nic co by se nedalo ozelet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
2.4.20 21:05

@Premek_Orac bohuzel to tak vidim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.4.20 21:29

Tak já musím říct, že s 16 měsíčním to jsou nervy. Je nevyraden, doma se už taky nudí, neposedí chvíli na zadku a jsou dny, kdy litá z jedné strany bytu na druhou. Hlavně když potřebuji uvařit. Takže mi přidala víc nervů, protože mám k strach o manžela, který pracuje v Německu a vyhlaska o pendlerech na něj neplati. Ale čas s malym využíváme k učení, takže se naučil pít z hrnku, snažíme se konečně o nočník. A když si to člověk správně zorganizuje, tak i poklidi a má pak večer čas sám na sebe. I tak už si přejí, aby tohle bylo pryč a mi zase mohli do parku a na hřiště :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.20 21:38
@Bábrdl píše:
Já prožívám svůj vlhký sen. Konečně nechodí chrchláci do práce, lidí si mejou ruce a na ty svoje uprskany tlamy si nasadili roušky. Myslím, že to bude první jaro bez virózy. :mrgreen:

A konečně se pochlapili ajťáci a fungují nám vzdálené přístupy.

A člověk dost ušetří.

Ovšem ten vraždící virus, zákazy vycházení a to, že jsme zaligrovani v Česku… Za to to asi nestojí. :,(

Je a za co dost ušetříte? Já mám pocit, že ten pobyt doma nám celkem leze do peněz… Už jen to splachování a stravování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
2.4.20 21:43

@DoktorkaZorkaHorká o stravování mi ani nemluv. 2 pubertaci manžel a batole. Vařím 2× denně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí