Co vás na výchově a péči o děti fakt nebaví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
23.10.13 09:24

Nesnáším kňourání a courání! :cert:

nemoci a bolest me naopak vyburcuje k cinu a to zvladam celkem dobre, teda jako strach mam, hlavne na zacatku, kdyz nevim co to je…spis me unavuje, kdyz se to behem zimy opakuje furt dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
23.10.13 09:25
@Myrha píše:
Spolehlivě mě vytočí, když se vzteká. Jinak mě obecně moc starání se o dítě nebaví. Takže když jsem s ním chvíli, tak si poblbneme a tak, ale jakmile manžel třeba nestíhá a nemůže pomoct, tak mě pak nebaví nic.
Měla jsem být chlap

jo ja taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
23.10.13 09:26

Je toho moc co mi jde nervem v mozku ale tak nějak se s tím poperu…ale!!! nevím proč ale nenávidím čistit holce zuby! Vždycky se u toho strašně rozčílím :oops: Nejsme žádné špindíry, čistíme pravidelně a poctivě ale holku musí tatínek nebo ona sama něklikát protože já sem u toho vzteklá. a je to tak už od prvního zubu :) nevím kde je blok ale raději at se sama vyčistí špatně než já abych na ní u toho řvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.10.13 09:27

Mne nebavi varitt a taky to, ze nemuzu jit spat, kdy chci ja.

• Citovat
  • Upravit
16694
23.10.13 09:41

Nebaví mě spousta věcí, co je běžné kolem dětí. Ale jedna věc mě FAKT nebaví a to, když vymyslím třeba nějaký výlet, jsem nadšená už jen z toho nápadu, ale nadšení mi nevydrží ani za práh dveří, protože strojení a střídavé kňourání obou by sebralo náladu snad každému :think: A zimě je to horší, protože strojení trvá dýl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.10.13 09:41

@Myrha Nebo jsi průměrnej chlap ;) Pokud máš doma muže v podobě průměrné ženy, jako já, tak je to cajk. :palec:

Jelikož mám zatím jen čtyřměsíčního, tak nás asi spousta lahůdek, co mě bude točit jistě čeká. Nicméně zatím mi tečou nervy z toho, když řve a vzteká se, aniž by pro to měl nějaký, z mého pohledu, objektivní důvod. Např. nasazení čepice, utírání po koupání apod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuria
23.10.13 09:42

Tak mně vadí také noční i ranní vstávání, pak neustálé uklízení a efekt žádnej a taky mi vadí rodičovské schůzky ve školce a kroužku, to je pořád něco.

• Citovat
  • Upravit
565
23.10.13 09:49

Nekonečný úklid
Ať dělám, co dělám, pořád se někde něco válí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566

Když pominu věci které nezměním- nemoci apod., tak z duše nenávidím to neustálé opakování, připomínání a navigování co má kdo a kdy dělat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801

Nejdřív mě napadly nemoci jako většinu z Vás. Syn není nijak extra nemocnej, ale s obyčejnou průhlednou rýmou dokáže týden nespat. Mají to Vaše děti ve třech letech ještě taky tak? Onehdá mi jedna maminka říkala, že její syn při nějaký lehčí viroze naopak spí mnohem líp, to jsem koukala (ehmm závistivě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.10.13 09:53
@adusinka píše:
Nekonečný úklid
Ať dělám, co dělám, pořád se někde něco válí.

To bych založila ještě diskuzi na téma „co mě fakt nebaví na soužití s manželem“ a úklid po něm by byla jedna z prvních věcí, které mi napadnou. Dítě neudělá takový bordel jako on :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
23.10.13 09:55

Posazovaní na nočník a noční kojení i 5krát za noc, když to nedostane spustí strašný řev a vzbudí celý barák a to má už 2 roky :pocitac: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
23.10.13 09:59

@Rona ja zase koukam zavistive na lidi, kteri reknou, ze dite polozi do postylky a ono samo spi 8o…jinak treba 20 deti ale porodit je uz mluvici, protoze kdyz je jim blbe a ty nevis, co jim je to je na sisku…

• Citovat
  • Upravit
Markéta Š. V.
23.10.13 10:00

Nebaví mě přebalování, protože mi pořád utíká a když je podělaná, tak to je mazec. :D Někdy je problém dávat ji do kočárku, jelikož se našponuje a prostě si odmítá sednout. No a taky mě nebaví, nebo spíš mě vytáčí tím, že mi roztrhala už tolik knih… :D

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
23.10.13 10:00

U nás zatím výchova nula, teda snažím se jí naučit nenásilně spát v postýlce :mrgreen: ale co mě teda točí je noční kojení kolem 22,23h kdy už chci jít spát a ona se vzbudí, tak se vždy děsím, jestli usne :mrgreen: jo a noční kojení celkově, vstávám 4-5× za noc :roll:

nemoc zatím nebyla (klepu), takže to mě ještě čeká

ale co rozčiluje jí - změna polohy, když zrovna nechce :-D a oblékání všeho od trička, plínu po čepici - jsem pak splavená až někde

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML