Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka píše:
jestli je tvá profilovka autentická, smutnit nemusíš. Čelo máš hezké, celou tvář…
Souhlas! ![]()
@Čičorečka píše:
Vysoké čelo. A ne, ofina mi vážně nesluší. To je snad jediná věc, která se nedá řešit plastikou. Fakt pech.
Vysoké čelo údajně značí inteligenci.
@Russet píše:
Na druhou stranu se nemusíme bát totální karantény. Máme zásobu na horší časy.
to je fakt…Ale já když mám hlad, jsme nervozní jak podrážděnej vlk. Tělo si do těch zásobiček nerado sahá ![]()
Břicho a stehna. Ovšem souhlasím, že v dnešní situaci jsem především ráda, že jsem zdravá. A že vydržím pár dní bez jídla, kdyby náhodou ![]()
@pe-terka měla jsem 106, teď jsem na 60, i když hádám že po dvou týdnech nemocenské něco narostlo, bojím se se zvážit, protože to jsou každý den řízky, omáčky, buchty, jak mám doma jak chlapa tak i dvě děti tak se vezu s nimi ![]()
Od nepameti velky nos
Jinak mam hoooodne proridle vlasy, ale to mam ze stresu holt. Aktualne mne ser*** postava, kterou po porodu musim zmenit. Pekne se mi darilo hubnout a pak bum a na testu dve carky ![]()
@Kattynka000 píše:
@pe-terka měla jsem 106, teď jsem na 60, i když hádám že po dvou týdnech nemocenské něco narostlo, bojím se se zvážit, protože to jsou každý den řízky, omáčky, buchty, jak mám doma jak chlapa tak i dvě děti tak se vezu s nimi
a jak se ti povedlo shodit padesát kilo? To muselo být hrozně náročný? Běžně se shazuje těch pět, max deset kg. Padesát vyžaduje obrovskou disciplínu a vůli!
Příspěvek upraven 22.03.20 v 23:24
@Azeretereza píše:
Břicho a stehna. Ovšem souhlasím, že v dnešní situaci jsem především ráda, že jsem zdravá. A že vydržím pár dní bez jídla, kdyby náhodou
To, co pred par dny vypadalo jako hendikep, bude po zavedeni zakazu vychazeni povazovano za konkurencni výhodu
se svou postavou vydrzim i nekolik mesicu bez ztraty laktace ![]()
@Čičorečka píše:
Vysoké čelo. A ne, ofina mi vážně nesluší. To je snad jediná věc, která se nedá řešit plastikou. Fakt pech.
kladivem do hlavy, to by bylo divne, kdyby se to nespravilo
@pe-terka píše:
a jak se ti povedlo shodit padesát kilo? To muselo být hrozně náročný? Běžně se shazuje těch pět, max deset kg. Padesát vyžaduje obrovskou disciplínu a vůli!Příspěvek upraven 22.03.20 v 23:24
Úprava jídelníčku, každý den běhání, doma u televize posilování když malá usnula. A nebylo to hned, trvalo mi to 16 měsíců a pořád pokracuju. Na 80kg to šlo z téhle váhy snadno, pak se to zastavilo a teď bojuju s každým kilem ![]()
@matkabagristy píše:
kladivem do hlavy, to by bylo divne, kdyby se to nespravilo
A dobrou radu na vbocene palce mas, ty Loskutaku? ![]()
@Kattynka000 píše: Úprava jídelníčku, každý den běhání, doma u televize posilování když malá usnula. A nebylo to hned, trvalo mi to 16 měsíců a pořád pokracuju. Na 80kg to šlo z téhle váhy snadno, pak se to zastavilo a teď bojuju s každým kilem
no jsi šikulka
Ani jsme nevěděla, že máš dvě děti…Nepochlubila ses, nebo jsme to přehlídla. Anebo je to druhé vyvdané?
@PaníKadrnožková píše:
A dobrou radu na vbocene palce mas, ty Loskutaku?
předpokládám, že strčit do svěráku ![]()
@PaníKadrnožková píše:
A dobrou radu na vbocene palce mas, ty Loskutaku?
kladivo?