Co vše musím hlásit otci dítěte?

Anonymní
7.9.12 21:44

Co vše musím hlásit otci dítěte?

Ahoj, poprosím o radu. Musím hlásit bývalému příteli, kam a s kým jedu na dovolenou s dítětem (v mé péči)?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
7.9.12 21:46

To snad jen pokud jde o zahraničí, ne? A stejně jen místo a datum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.12 21:50

Do zahraničí nepojedu. Vydírá mě tím, že chce vědět kam a s kým, prý je to moje povinnost.

• Citovat
  • Upravit
3429
7.9.12 21:59
@Anonymní píše:
Do zahraničí nepojedu. Vydírá mě tím, že chce vědět kam a s kým, prý je to moje povinnost.

Pokud vím, musíš mít jeho souhlas jenom kdybys chtěla s dítětem vycestovat do zahraničí, v rámci ČR určitě ne. A s kým pojedeš, to je čistě tvoje věc, to už mu nemusíš vůbec hlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
7.9.12 22:12

Nemusíš. Stejně tak ti on nemusí dát vědět kdy nějak s malým/malou jede on ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.9.12 22:19

Nemusíš vůbec nic! Dokonce ani zdravotní stav, otec má stejná práva jako Ty a tak si to má zjišťovat sám. To řekl soudce mému ex, když požadoval abych měla povinnost mu sdělovat vše podstatné.
Nenech se zastrašovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
7.9.12 22:45

Ale přece jen by otec mel hlasit vetšinu protoze kdyz je v peci matky tak ona za dite má zodpovědnost tak mi to bylo řečeno…od soc. pracovnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
7.9.12 22:55

No a mě bylo řečeno od sociální pracovince pravý opak. Taky se mi nelíbilo, že mi sbalil dítě a jel s ním 200km. Kdyby měli někde nehodu, tak se dozvím třeba druhej den :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.12 23:06
@Anonymní píše:
Ahoj, poprosím o radu. Musím hlásit bývalému příteli, kam a s kým jedu na dovolenou s dítětem (v mé péči)?

Ne, nemusis. Ani pokud by ses stehovala do zahranici tak to hlasit nemusis. Ale ja jsem hodne devce a hlasila jsem to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.9.12 23:29
@Weru píše:
Ne, nemusis. Ani pokud by ses stehovala do zahranici tak to hlasit nemusis. Ale ja jsem hodne devce a hlasila jsem to :mrgreen:

Weru to by přece bylo brané jako únos, když odvezeš dítě bez souhlasu otce za hranice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.12 23:32

Díky, také si myslím, že to moje povinnost není. Jen mě chce ovládat a kontrolovat :poblion:

• Citovat
  • Upravit
46867
7.9.12 23:55
@IvkaH píše:
Weru to by přece bylo brané jako únos, když odvezeš dítě bez souhlasu otce za hranice :think:

V zadnem pripade. Ja ji mam v peci a s otcem mame styk dany dohodou. Ja ji max. musim dovezt na pul cesty a on si pro ni musi prijet atd.
Nemusim hlasit kam jde, ja ji musim predat. Nemusim mit souhlas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.12 23:56
@Anonymní píše:
Díky, také si myslím, že to moje povinnost není. Jen mě chce ovládat a kontrolovat :poblion:

Tohle urcite hlasit nemusis. pro klid duse bych mu rekla neurcite misto ( jedu do Brna, reknu, jedem na Moravu s nynejsim partnerem, cau) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.12 11:51

@Weru musím dítě odvést na půl cesty i když otec žije v zahraničí? a malé je měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.9.12 12:25
@MarkeetkaaP píše:
@Weru musím dítě odvést na půl cesty i když otec žije v zahraničí? a malé je měsíc?

Ja to tak nepraktikuju, kdyz jedeme do CR, tak to neresim, ze? Nejsem podvratak a snazim se ex vyhovet jak se da. V dobe, kdy mi vyhrozoval, tak jsem malou s nim pustila na dovcu do zahranici, vim, ze to byli jen emoce, znam ho.
Ty jak to je, kdyz je takhle malicke, to netusim. Myslim, ze by tam meli byt urcite vyjimky do urciteho veku ditete. Ja se rozvadela, az kdyz bylo male 2,5 roku a on mel vice mene vetsi zajem az cca kolem toho 4-5 roku, jinak jsem mu ji musela cpat, aby si ho vubec pamatovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí