Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To snad jen pokud jde o zahraničí, ne? A stejně jen místo a datum…
Do zahraničí nepojedu. Vydírá mě tím, že chce vědět kam a s kým, prý je to moje povinnost.
@Anonymní píše:
Do zahraničí nepojedu. Vydírá mě tím, že chce vědět kam a s kým, prý je to moje povinnost.
Pokud vím, musíš mít jeho souhlas jenom kdybys chtěla s dítětem vycestovat do zahraničí, v rámci ČR určitě ne. A s kým pojedeš, to je čistě tvoje věc, to už mu nemusíš vůbec hlásit
Nemusíš. Stejně tak ti on nemusí dát vědět kdy nějak s malým/malou jede on ![]()
Nemusíš vůbec nic! Dokonce ani zdravotní stav, otec má stejná práva jako Ty a tak si to má zjišťovat sám. To řekl soudce mému ex, když požadoval abych měla povinnost mu sdělovat vše podstatné.
Nenech se zastrašovat!
Ale přece jen by otec mel hlasit vetšinu protoze kdyz je v peci matky tak ona za dite má zodpovědnost tak mi to bylo řečeno…od soc. pracovnice
No a mě bylo řečeno od sociální pracovince pravý opak. Taky se mi nelíbilo, že mi sbalil dítě a jel s ním 200km. Kdyby měli někde nehodu, tak se dozvím třeba druhej den
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, poprosím o radu. Musím hlásit bývalému příteli, kam a s kým jedu na dovolenou s dítětem (v mé péči)?
Ne, nemusis. Ani pokud by ses stehovala do zahranici tak to hlasit nemusis. Ale ja jsem hodne devce a hlasila jsem to ![]()
@Weru píše:
Ne, nemusis. Ani pokud by ses stehovala do zahranici tak to hlasit nemusis. Ale ja jsem hodne devce a hlasila jsem to
Weru to by přece bylo brané jako únos, když odvezeš dítě bez souhlasu otce za hranice ![]()
Díky, také si myslím, že to moje povinnost není. Jen mě chce ovládat a kontrolovat ![]()
@IvkaH píše:
Weru to by přece bylo brané jako únos, když odvezeš dítě bez souhlasu otce za hranice
V zadnem pripade. Ja ji mam v peci a s otcem mame styk dany dohodou. Ja ji max. musim dovezt na pul cesty a on si pro ni musi prijet atd.
Nemusim hlasit kam jde, ja ji musim predat. Nemusim mit souhlas ![]()
@Anonymní píše:
Díky, také si myslím, že to moje povinnost není. Jen mě chce ovládat a kontrolovat
Tohle urcite hlasit nemusis. pro klid duse bych mu rekla neurcite misto ( jedu do Brna, reknu, jedem na Moravu s nynejsim partnerem, cau) ![]()
@Weru musím dítě odvést na půl cesty i když otec žije v zahraničí? a malé je měsíc?
@MarkeetkaaP píše:
@Weru musím dítě odvést na půl cesty i když otec žije v zahraničí? a malé je měsíc?
Ja to tak nepraktikuju, kdyz jedeme do CR, tak to neresim, ze? Nejsem podvratak a snazim se ex vyhovet jak se da. V dobe, kdy mi vyhrozoval, tak jsem malou s nim pustila na dovcu do zahranici, vim, ze to byli jen emoce, znam ho.
Ty jak to je, kdyz je takhle malicke, to netusim. Myslim, ze by tam meli byt urcite vyjimky do urciteho veku ditete. Ja se rozvadela, az kdyz bylo male 2,5 roku a on mel vice mene vetsi zajem az cca kolem toho 4-5 roku, jinak jsem mu ji musela cpat, aby si ho vubec pamatovala ![]()
Ahoj, poprosím o radu. Musím hlásit bývalému příteli, kam a s kým jedu na dovolenou s dítětem (v mé péči)?