Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já tyhle diskuse nechápu
to se tak moc nudíte, že vás baví číst, co kdo ostatní jedl?
@Cenarius píše:
Luxusni jidelnicel.muzete se radovat, kdsz nebudete mit zdravotni problemy
Proč?!?!?
Celkem přehled mám, ale nabaví mě plánovat dopředu
Já si dávám každé ráno kdy děti spí nebo se spěchá vyvážené jídlo (s mlékem), abych toho víc stihlaa k tomu litrový hrnek zeleného čaje. Pak když mám chuť zobnu nějaké oříšky nebo k svačinkám ovoce. Na oběd pořádné jídlo např. losos s bramborami a zeleninou a k večeři např. ovesné palačinky s krémem. Asi to jídlo trošku víc řeším ![]()
Mě třeba taky fakt zajímají realistické jídelníčky jiných lidí. Ze stejných důvodů jako zakladatelku - nemám úplně normální vztah k jídlu a hodně to analyzuju.
No a na netu jsou všude jenom ty idealizované. I tady, když někdo postuje něco, co zrovna nevypadlo z učebnice výživy, ale je to celkem uvěřitelné, hned se na něj snesou kecy. ![]()
1.snídaně - kakao s malým kouskem citronove babety
2.snídaně - caro s chleba se smaženým vajíčkem na špeku
svačina - jogurt s muesli
polevka - krutí vývar s nudlemi
hl. jídlo - bolonska s těstovinami
1.svačina - rajcatovy salat
2.svačina - jablko
večeře - zbytek bolonske s těstovinami
Vypadá to hrozně, ale půlku 2.snídaně mi ujedl syn, dopo sváču mi taky před spaním ujídal. Jím mini porce, ale pořád, jinak zvracím. ![]()
Už se těším na porod.
Teď kojím a jim docela dost, protože mám hlad
snídaně: míchaná vajíčka s hlavou nebo mangoldem + chleba ze zrníček, svačina: ovoce + oříšky nebo jogurt (před těhotenstvím jsem svačiny nejedla), oběd: polívka, zelenina + luštěniny/maso + salát (třeba falafel s pečeným lilkem a salátem), svačina: to stejne co dopoledne, večeře: buď zbytek od oběda nebo v zimě hodně polévky, v létě saláty. Na chuť kostička vysokoprocentní čokolády. A občas
@sirThommas píše:
Treba dnesek:Snidane polotucny tvaroh + ovoce
Svacina: kefir
Obed: pecena makrela + brambory + zelenina
Svacina: meloun
Vecere: zeleninovy salat s tunakem
Druha vecere: protein
Tak ty budeš mít sotva 60 kg, ne? ![]()
Schválně jsem vzpomínala na dnešek, takže ráno dva chleby s lucinou a cherry rajčaty, svačina jablko a termix, oběd burger na grilu, svačina tvaroh s broskví, na večeři asi dojim cockovou polévku ze vcera ![]()
No jídelníček asi nic moc, ale asi zase žádná šílená tragedie ![]()
@Anonymní píše:
Proč?!?!?
Asi si myslí, že tohle jí každý den ![]()
@stinga píše:
Já tyhle diskuse necháputo se tak moc nudíte, že vás baví číst, co kdo ostatní jedl?
Zcela souhlasím ![]()
Tyjo, holky, vy fakt hezky jíte
. Kolem mně je to samý extrém a tady jsou samý pěkný a normální jídelníčky
![]()
@stinga píše:
Já tyhle diskuse necháputo se tak moc nudíte, že vás baví číst, co kdo ostatní jedl?
A Ty se tak moc nudis, ze do diskuze, ktera Te nezajimá, píšeš? ![]()
Momentálně se taky snažím mít normální vztah k jídlu. Buď jsem byla oplácaná a nebo vyhublá na kost. Nejsem schopná zatím tolik sníst, teď přijímám zhruba 800-1000 kalorií. Hlavní složkou jsou knackebroty a cottage, kvalitní šunka, pak opravdu velký množství zeleniny. Třeba tak 1 do týdne si dám rajskou s knedlíkem nebo něco podobnýho, ale střídmou porci. Ze všech sil se snažím kalorie zvyšovat, ale dost často zapomínám jíst. To byl důvod obou mých problému jak s nadváhou i podváhou, akorát při nadváze jsem se to pak snažila dohnat večer a bylo v podstatě jedno co jím. Podstatný je snídat a jíst co nejvíc pravidelně. Pomohly mi kalorické tabulky, hlídá mi to i přijem vody, ukazuje kolik přijímám jakých živin a hodně mi to usnadňuje život.
Dnes od rána kafe, cigareta, cigareta, cigareta, polívka, kačena se zelím a 3 plátky houskovýho knedlíku, cigareta, kafe, cigareta, plátek melounu, cigareta, cigareta, cigareta, kafe, asi tři cigára, kafe, 5-6 cigaret a za chvíli bude kousek kačeny nebo chleba s něčím, nejspíš se salámem, cigareta…
Kdybych byl v práci na noční, bylo by navíc ještě asi 10 cigaret a kolem půlnoci chleba s něčím, nebo 2 rohlíky s něčím…
K tomu ještě každý den nějaká voda se sirupem nebo limonáda, když vypiju míň kafí, musím do sebe nalejt víc jiný tekutiny, abych dodržel pitný režim, v těchhle vedrech, když se potím jako prase, do sebe včetně kafe naleju cca 1,5 - 2l tekutin… ![]()
Příspěvek upraven 06.07.20 v 19:01