Co vše za den sníte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76904
6.7.20 18:26

Já tyhle diskuse nechápu :nevim: to se tak moc nudíte, že vás baví číst, co kdo ostatní jedl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 18:31
@Cenarius píše:
Luxusni jidelnicel. :D muzete se radovat, kdsz nebudete mit zdravotni problemy

Proč?!?!?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.20 18:33

Celkem přehled mám, ale nabaví mě plánovat dopředu :D Já si dávám každé ráno kdy děti spí nebo se spěchá vyvážené jídlo (s mlékem), abych toho víc stihlaa k tomu litrový hrnek zeleného čaje. Pak když mám chuť zobnu nějaké oříšky nebo k svačinkám ovoce. Na oběd pořádné jídlo např. losos s bramborami a zeleninou a k večeři např. ovesné palačinky s krémem. Asi to jídlo trošku víc řeším :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4928
6.7.20 18:36

Mě třeba taky fakt zajímají realistické jídelníčky jiných lidí. Ze stejných důvodů jako zakladatelku - nemám úplně normální vztah k jídlu a hodně to analyzuju.

No a na netu jsou všude jenom ty idealizované. I tady, když někdo postuje něco, co zrovna nevypadlo z učebnice výživy, ale je to celkem uvěřitelné, hned se na něj snesou kecy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
6.7.20 18:36

1.snídaně - kakao s malým kouskem citronove babety
2.snídaně - caro s chleba se smaženým vajíčkem na špeku
svačina - jogurt s muesli
polevka - krutí vývar s nudlemi
hl. jídlo - bolonska s těstovinami
1.svačina - rajcatovy salat
2.svačina - jablko
večeře - zbytek bolonske s těstovinami

Vypadá to hrozně, ale půlku 2.snídaně mi ujedl syn, dopo sváču mi taky před spaním ujídal. Jím mini porce, ale pořád, jinak zvracím. :zed:
Už se těším na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 18:40

Teď kojím a jim docela dost, protože mám hlad :nevim: snídaně: míchaná vajíčka s hlavou nebo mangoldem + chleba ze zrníček, svačina: ovoce + oříšky nebo jogurt (před těhotenstvím jsem svačiny nejedla), oběd: polívka, zelenina + luštěniny/maso + salát (třeba falafel s pečeným lilkem a salátem), svačina: to stejne co dopoledne, večeře: buď zbytek od oběda nebo v zimě hodně polévky, v létě saláty. Na chuť kostička vysokoprocentní čokolády. A občas

• Citovat
  • Upravit
7205
6.7.20 18:42
@sirThommas píše:
Treba dnesek:

Snidane polotucny tvaroh + ovoce

Svacina: kefir

Obed: pecena makrela + brambory + zelenina

Svacina: meloun

Vecere: zeleninovy salat s tunakem

Druha vecere: protein

Tak ty budeš mít sotva 60 kg, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
6.7.20 18:43

Schválně jsem vzpomínala na dnešek, takže ráno dva chleby s lucinou a cherry rajčaty, svačina jablko a termix, oběd burger na grilu, svačina tvaroh s broskví, na večeři asi dojim cockovou polévku ze vcera :)

No jídelníček asi nic moc, ale asi zase žádná šílená tragedie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.7.20 18:43

@GabinkaCh
Jo? :D jen ten tvaroh 250 g tvarohu + 400g ovoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
6.7.20 18:45
@Anonymní píše:
Proč?!?!?

Asi si myslí, že tohle jí každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.7.20 18:49
@stinga píše:
Já tyhle diskuse nechápu :nevim: to se tak moc nudíte, že vás baví číst, co kdo ostatní jedl?

Zcela souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 18:53

Tyjo, holky, vy fakt hezky jíte :mrgreen:. Kolem mně je to samý extrém a tady jsou samý pěkný a normální jídelníčky :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.20 18:54
@stinga píše:
Já tyhle diskuse nechápu :nevim: to se tak moc nudíte, že vás baví číst, co kdo ostatní jedl?

A Ty se tak moc nudis, ze do diskuze, ktera Te nezajimá, píšeš? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.20 18:57

Momentálně se taky snažím mít normální vztah k jídlu. Buď jsem byla oplácaná a nebo vyhublá na kost. Nejsem schopná zatím tolik sníst, teď přijímám zhruba 800-1000 kalorií. Hlavní složkou jsou knackebroty a cottage, kvalitní šunka, pak opravdu velký množství zeleniny. Třeba tak 1 do týdne si dám rajskou s knedlíkem nebo něco podobnýho, ale střídmou porci. Ze všech sil se snažím kalorie zvyšovat, ale dost často zapomínám jíst. To byl důvod obou mých problému jak s nadváhou i podváhou, akorát při nadváze jsem se to pak snažila dohnat večer a bylo v podstatě jedno co jím. Podstatný je snídat a jíst co nejvíc pravidelně. Pomohly mi kalorické tabulky, hlídá mi to i přijem vody, ukazuje kolik přijímám jakých živin a hodně mi to usnadňuje život.

• Citovat
  • Upravit
23983
6.7.20 18:59

Dnes od rána kafe, cigareta, cigareta, cigareta, polívka, kačena se zelím a 3 plátky houskovýho knedlíku, cigareta, kafe, cigareta, plátek melounu, cigareta, cigareta, cigareta, kafe, asi tři cigára, kafe, 5-6 cigaret a za chvíli bude kousek kačeny nebo chleba s něčím, nejspíš se salámem, cigareta…
Kdybych byl v práci na noční, bylo by navíc ještě asi 10 cigaret a kolem půlnoci chleba s něčím, nebo 2 rohlíky s něčím…
K tomu ještě každý den nějaká voda se sirupem nebo limonáda, když vypiju míň kafí, musím do sebe nalejt víc jiný tekutiny, abych dodržel pitný režim, v těchhle vedrech, když se potím jako prase, do sebe včetně kafe naleju cca 1,5 - 2l tekutin… 8)

Příspěvek upraven 06.07.20 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková