Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@divine woman píše:
Ne, tohle je informace od kamarádky, s kterou jsem ve styku pravidelně. Stát psát nebudu. A když to tam bylo nejhustější, byly zavřené parky, pláže a mohli akorát do práce a nakoupit. Roušky mají taky povinné. A do té školy děti mohly od října. Měli na výběr, jestli děti pošlou do školy nebo budou na on-linu. A do měsíce byly doma všechny děti z jejich školy, protože byla pořád karanténa.
Proc nenapises stat? Vzdyt je to fuk.
Me celkem bavi hledat ta opatreni. Nejhorsi byla finstina a nepalstina ![]()
Vietnamstina sla, kdyz clovek zjistil jak se pise slovo ministerstvo
@divine woman píše:
Ne. Když budeš bydlet v domě v s rodinou v prvním patře a tvoji rodiče v pátém, tak k sobě nesmíte. Členové jedné domácnosti ano.
Po jednom muzou.
@Baba Jak jsem koupila, tak prodávám. Hledat to nebudu, to si radši přečtu Daily Mail.
Úplně jsem to nepochopila s těma dětma, za ty snad rozhoduješ ty, jestli půjdou do školy, jestli se setkají s kamarády atd.
@vokishka píše: Úplně jsem to nepochopila s těma dětma, za ty snad rozhoduješ ty, jestli půjdou do školy, jestli se setkají s kamarády atd.
já jsem to pochopila tak, že jsou to další máminy děti, má dvě dospělé děti a pak nějaké menší
@Baba píše:
Proc nenapises stat? Vzdyt je to fuk.Me celkem bavi hledat ta opatreni. Nejhorsi byla finstina a nepalstina
Vietnamstina sla, kdyz clovek zjistil jak se pise slovo ministerstvo
Tipuju, že píše o Californii (i když i tam se to liší okres od okresu) ![]()
Jinak zaručený informace od kamarádek miluju, obvykle se ukáže, že pravda je tak trochu jinde ![]()
Promin, ale já bych jí řekla, že jste přece všichni zdraví, jinak mama je už zralá na psychyatra. Ale to ted asi všichni, bud silná ono to přejde -jinak řekni, že děti jsou malý jen jednou!!
@divine woman píše:
@gronan I v Kanadě jsou města. Nesmí se stýkat nikdo, ani členové rodiny žijící v jiné domácnosti. Smí jen do školy, do práce a nakoupit. A policie namátkově kontroluje byty, jestli je tam jen ten, kdo tam bydlí. Jak to mají trapeři, to nevím.
Aspoň smí do ty školy, narozdil od dětí tady…
@stinga píše:
@Májovka1234 ale @Ivusska777 není zakladatelka
Už to vidím, omlouvám se.
@Jahudka82 píše:
Aspoň smí do ty školy, narozdil od dětí tady…
A obchody otevřený a stýkat se taky smí. Akorát po jednom ![]()
Nejhůř jsme na tom fakt my. AKorát nesmyslná buzerace, vůbec nevědí co dělat, tak vymýšlí pitomosti ![]()
@divine woman píše:
@Ivusska777 Jenže tahle nemoc je sázka do loterie. Nikdo neví, co si vytáhne. Někdo o nemoci ani neví a druhý zemře. A pokud je učitelka, už to s velkou pravděpodobností měla. V mém okolí všichni takřka všichni, kteří pracují ve škole nebo ve zdravotnickém zařízení, Covid měli. Kecám, ze zdravotnictví všichni, které znám.
Já covid rozhodně nepodceňuji, ale zrovna tady myslím fakt platí, že důležitý je se z toho nepo*rat. Já sama třeba opatření dodržuju, ale rozumně, takže s tchanovci a par známými se stýkáme - s těmi, co jsou celé dny na home office a jsou celkové zodpovědní i doma, s těmi druhými třeba venku na procházce. Ale proste se myslím, ze přístup mě matky není rozhodne zdravý a kdyby to brala takhle, tak se musí zavřít doma a platit se jen po zemi, protože venku ji muže srazit auto, může na ni spadnout větev/střecha/cihla, muže uklouznout a hodně nešťastné se zranit. Doma pokud bude chodit po dvou, tak co když spadne a rozbije si hlavu o vanu? Myslím, ze ji daleko větší nebezpečí hrozí ze zanedbání gyndy, kdy ma obří cystu (snad je to jen cysta) na vaječníku, kterou řekl doktor každé dva měsíce sledovat, když nechce na operaci. To bylo loni před covidem, od té doby tam nebyla. A to už musela mít mega problémy, ze na tu gyndu vůbec šla.
@Májovka1234 píše:
Ivi v úvodním příspěvku jsi psa 45let, asi jsi prohodila číslice, ale nic to nemění na tom, že není v ohrožené skupině (70+). Už jako učitelka by se k tomu měla stavit jinak, protože do práce se jednou bude muset vrátit a tento přístup je „až trochu moc“. Včera jsem poslouchala krásný rozhovor s MUDr. Pavel Kolář na youtube o odolnosti, zkus kouknout a třeba jí přeposlat. Nádherný rozhovor.
To si pleteš se zakladatelkou 🙂 jinak cokoli vysvětlovat nemá cenu, zkoušela jsem to. Ona je proste přesvědčena, ze když to dostane, tak umře. Bez pomoci, doma, protože žádný doktor nechce covid pozitivního ani vidět a záchranka chce negativní test než přijede (informace jedna paní povídala). Já se přiznám, ze už s ni i nerada volám, protože mi fakt totálně Bere energii, poslouchat jak všichni umřeme, kdo to má a co za poplašné zprávy psali na internetu. A ze v každé té zprávě je nejohroženější skupina učitelka mezi 50-60 lety je jasné. Ona ani nechápe, jaký ma luxus, ze už rok je téměř pořad doma, ze támhle prodavaček, úředníků, průvodčích a spousty dalších povolání, co jsou v kontaktu s lidma, se nikdo na nic neptal a s očkováním s nima nikdo nepočítá.