CT plic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
30.1.14 10:38

@danyk však spolknu, jen musím počkat až co řeknou na plicním, předpokládám že oni ho na to CT pošlou, pak uvidím jaký mu dají termín a podle toho zavolám, teď je to zatím předčasné třeba to ani nebude potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
30.1.14 21:52

@anickadomnik aha,já myslela, že už jste na plicním byli, proto mě zarazilo těch 4-6 týdnů, u nás chodí s tímhle nálezem max. do týdne. Na tom plicním by ten termín měli urychlit a jsem přesvědčená, že ho nejdřív pošlou na bronchoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.1.14 12:36

@krtek7489 ne ne na plicním nebyl, na RTG byl v rámci preventivky a ten nález mu napsali tam, až s tím nálezem ho teď posílá OL na plicní. Tu lhůtu 4-6 týdnů jsem psala že je obvyklá čekací doba na CT u nás a právě nevím jestli s tímto podezřením bude stejná nebo se na to nějak bere ohled. Každopádně pondělí je blízko tak uvidíme co mu řeknou na plicním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.2.14 14:47

Tak dnes byl konečně na plicním, měli tam dovolenou, udelali mu nový TRG plic tam prý nebylo nic vidět a poslali ho na CT, rovnou mu řekli že u nás by čekal 6 týdnů a to je prý dlouho (pokud nebylo na druhém RTG nic vidět tak nevím proč CT pospíchá) a objednali ho do Loun tam ho vezmou v pondělí, s výsledkem má přijít hned v pondělí zpátky na plicní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.2.14 22:37
@anickadomnik píše:
Tak dnes byl konečně na plicním, měli tam dovolenou, udelali mu nový TRG plic tam prý nebylo nic vidět a poslali ho na CT, rovnou mu řekli že u nás by čekal 6 týdnů a to je prý dlouho (pokud nebylo na druhém RTG nic vidět tak nevím proč CT pospíchá) a objednali ho do Loun tam ho vezmou v pondělí, s výsledkem má přijít hned v pondělí zpátky na plicní

No uvidíš, to že tam nebylo nic vidět, může mít několik příčin, jestli tam fakt nebylo NIC vidět. Držím palce a ozvi se po CT, co je napsáno v nálezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
11.2.14 13:58

@krtek7489 koukala jsem do zprávy a tam u druhého rentgenu nebyl žádný nález, jen okopírovaný ten první, přiznám se, že přímo zprávu z CT asi neuvidím, protože rovnou z CT jede na plicní a tam si ji asi nechá dr. ale snad ji přepíše a dá mu nějaký papír minimálně pro obvoďáka. Já s ním na CT nejedu jede brácha takže se k té zprávě nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
11.2.14 17:45
@anickadomnik píše:
@krtek7489 koukala jsem do zprávy a tam u druhého rentgenu nebyl žádný nález, jen okopírovaný ten první, přiznám se, že přímo zprávu z CT asi neuvidím, protože rovnou z CT jede na plicní a tam si ji asi nechá dr. ale snad ji přepíše a dá mu nějaký papír minimálně pro obvoďáka. Já s ním na CT nejedu jede brácha takže se k té zprávě nedostanu

No, zpravu z CT rozhodne nedostanete hned, dostane ji pravdepodobne zadajici lekar. Takze vysledek se nejspis otec dozvi az pri dalsi navsteve na plicnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
11.2.14 18:09

@mroe ona mu doktorka na plicním sama řekla, že mu tam dají zprávu hned a s tou má jet rovnou k ní, v papírech má napsáno dostaví se v pondělí 17. po CT s výsledkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
11.2.14 21:03
@anickadomnik píše:
@mroe ona mu doktorka na plicním sama řekla, že mu tam dají zprávu hned a s tou má jet rovnou k ní, v papírech má napsáno dostaví se v pondělí 17. po CT s výsledkem

Hm, tak to je podle me dost neobvykly postup, zrejme toho tam tak moc nemaji. Co ja vim, tak z CT snad nikde( kde to znam) nalez do ruky nedavaji, ono chvili trva, nez se to popise. U nas do druheho dne a to je taky dost neobvykle rychle, jinde to trva dele.
Koukam, ze v Lounech je vsechno jinak( kdysi jsem tam pracovala, ale uz je to hodne davno a do ruky jsme to rozhodne nedavali)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
11.2.14 21:06

@mroe taky jsem byla překvapená jednou jsem na CT v Lounech byla je to tak 8 let zpátky a výsledek mi tedy nedali. Jsem se právě táty ptala kdy si jde pro výsledky a on mi řekl, že nejde že mu ho dají hned a rovnou s ním má jet do Jirkova. Pak jsem si to ještě ověřila v té zprávě z plicního. Ještě mě napadá jestli mu to nedají hned kvůli tomu že jede z jiného okresu, že by to jako měl daleko si pro něj jet druhý den znova :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
11.2.14 21:11

U nás v nemocnici jsem byla na CT a než jsem sešla dvě patra a dočkala se asi půl hodiny doktora, tak už tam měl kompletní výsledky :think: asi opravdu jak kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
11.2.14 21:13

@Natyna ahoj kočko

tak to máte rychlé, no ale nevíš jestli posílala jen snímky nebo sepsaný nález, to trvá dýl :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
11.2.14 21:15
@anickadomnik píše:
@Natyna ahoj kočkotak to máte rychlé, no ale nevíš jestli posílala jen snímky nebo sepsaný nález, to trvá dýl :nevim: :nevim: :nevim:

ne ne snímky i s popisem, poněvadž doktor to prohlížel a hledal kde mám ložisko po mrtvici, které tam našel a popsal právě doktor z CT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
11.2.14 21:16

@anickadomnik jo a čauky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
11.2.14 21:17

@Natyna no tak to snad bude tak rychlé i v těch Lounech, jako já byla překvapená už tím, že tam má být na lačno a objednaly ho před desátou :nevim: :nevim: :nevim: to se mi zdá dost pozdě na to že nemá nic jíst a pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí