Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@anickadomnik píše:
@Natyna no tak to snad bude tak rychlé i v těch Lounech, jako já byla překvapená už tím, že tam má být na lačno a objednaly ho před desátou![]()
![]()
to se mi zdá dost pozdě na to že nemá nic jíst a pít
tak to nevím, pokud nebere léky, tak je to snad v pohodě, ale třeba moje mamka bere léky na srdce a i když má být někde na lačno, tak ty léky stejně vezme a malinko zapije ![]()
@anickadomnik píše:
@Natyna no tak to snad bude tak rychlé i v těch Lounech, jako já byla překvapená už tím, že tam má být na lačno a objednaly ho před desátou![]()
![]()
to se mi zdá dost pozdě na to že nemá nic jíst a pít
Nalacno se chodi i odpoledne, proste na CT vzdycky nalacno, kdyz se ma davat kontrast. Jen teda u nas staci 4 hodiny.
Ty rychle vysledky mohly byt proto, ze to bylo statim( ten den rychle, bez objednani) z neurologie to tak byva, jinak to opravdu bezne neni.
@mroe píše:
Leky si samozrejme vezme a trochu je zapije. To nevadi.
no dostal nějaký prášek který si má ráno vzít, bohužel nevím jaký ve zprávě je jen napsáno premedikace vydána a prášek je utřižený z platíčka takže nemůžu přečíst jak se jmenuje ale začíná na D ![]()
@anickadomnik píše:
@mroe trochu OT jakpak se ti v nemocnici v Lounech líbilo?
No, je to dost let a z puvodni sestavy tam uz nikdo neni. Jinak jsem nabyla pocitu, ze povest Loun nelhala
.
A ono je taky dost rozdil, kdyz se popisuje mozek nebo treba bricho s malou panvi, hrudnik je casove nekde mezi. Pokud je to nejaky komplikovanejsi pacient, zabere popis opravdu nekdy dost casu( klidne hodinu jeden popis) a to nemluvim o polytraumatech, kdy je jeste navic treba potreba dodelat nejake rekonstrukce a prohlednout oprabdu hodne scanu a vysetruje se pul cloveka.
Ale to asi v Lounech nehrozi, predpokladam.
@anickadomnik píše:
no dostal nějaký prášek který si má ráno vzít, bohužel nevím jaký ve zprávě je jen napsáno premedikace vydána a prášek je utřižený z platíčka takže nemůžu přečíst jak se jmenuje ale začíná na D
Ja myslela ty, co bere normalne. Tohle je asi nejake antihistaminikum.
@mroe píše:
Nalacno se chodi i odpoledne, proste na CT vzdycky nalacno, kdyz se ma davat kontrast. Jen teda u nas staci 4 hodiny.
Ty rychle vysledky mohly byt proto, ze to bylo statim( ten den rychle, bez objednani) z neurologie to tak byva, jinak to opravdu bezne neni.
to taky ne…byla jsem týden objednaná, ale objednával mě sám primář z neurologie a nevím jestli to nějak nedomlouval…i když pokud dobře pamatuju, tak tam volal přede mnou a nic takového, jako, že chce výsledky ihned po vyšetření jim neříkal…já jsem tam byla s bolestmi hlavy a zdvojeným a rozostřeným viděním, takže tu mrtvici objevili náhodou, když hledali nádor
@mroe no já tam docházela 2 roky coby pacient v době kdy už byla část nemocnice zavřená cca 10 let zpátky a tedy zážitky nic moc uprímně pokud to šlo jezdila jsem do žatce, tak mě jen za zvědavosti zajímalo jestli máš jako personál podobnou zkušenost
jinak žádný léky nebere, jak říká je naprosto zdravej člověk a doktoři mají zrovna málo pacientů tak ho honí na zbytečná vyšetření, aby splnily nějaký limity vykonané péče
![]()
@anickadomnik píše:že by dithiaden na alergii
no dostal nějaký prášek který si má ráno vzít, bohužel nevím jaký ve zprávě je jen napsáno premedikace vydána a prášek je utřižený z platíčka takže nemůžu přečíst jak se jmenuje ale začíná na D
@anickadomnik píše:
Určitě Dithiaden ![]()
@Natyna jo je to možný já fakt nevím snažila jsem se to vyzkoumat ale fakt je tam jen velký D a je bílej a kulatej, tedy ten prášek
no a můj otec vezme si prášek a ani se nezeptá co to je a na co to je
![]()
kdyby mu dali jed na krysy tak ho sní ani nemrkne
![]()
@anickadomnik píše:
@mroe no já tam docházela 2 roky coby pacient v době kdy už byla část nemocnice zavřená cca 10 let zpátky a tedy zážitky nic moc uprímně pokud to šlo jezdila jsem do žatce, tak mě jen za zvědavosti zajímalo jestli máš jako personál podobnou zkušenostjinak žádný léky nebere, jak říká je naprosto zdravej člověk a doktoři mají zrovna málo pacientů tak ho honí na zbytečná vyšetření, aby splnily nějaký limity vykonané péče![]()
![]()
kdyby to byla pravda, tak by to bylo fajn
![]()
@anickadomnik píše:
@Natyna ale tak ty seš protekční případ![]()
![]()
já vždycky a všude
i v blázinci