CT plic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
27.3.14 13:58

@danyk no já doufám že je to třeba jen tím že prostě čekal že ho dnes přeloží a nepřeložili, snad se to zlepší, jako vnitřně jsem nějak očekávala že bude mrzutej ale teda ne takhle, chudák ségra ta je teď na psychologa zralá taky nikdo to nečekal. Sestřičky jsou tam strašně milý tak třeba nějakou napadne s ním promluvit. Táta je momentálně i proti tomu abysme za ním přišli my takže to že by souhlasil s tím že s ním bude mluvit někdo cizí asi nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
27.3.14 14:07

@anickadomnik nevím, jestli znáš klasické schéma prožívání závažné nemoci (odkaz, co dávám, je přímo na umírání, tak se nelekni). Jestli budeš statečná, tak klidně z aním jdi, on by pak zase mohl se zlobit, že jste nepřišli.

http://www.umirani.cz/…mocnych.html

Příspěvek upraven 29.07.14 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
27.3.14 14:13

@danyk jo jo schema znám jen ho znám jako 4 bodové, tohle koukám je pětibodové ale princip je stejný, vím že fáze vzteku je potřebná že je to známka toho že si konečně uvědomil že je nemocný a není to jen výmysl doktorů aby měli co dělat, už jsem z toho popírání a nepřiznání si nemoci začala být nervozní protože se mi zdálo že mu to vydrželo dost dlouho, vlastně až do včerejška. Ale prostě mě hrozně překvapilo jak to bylo rychlé a nečekané. Zaskočilo mě to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.3.14 08:05

Tak už vím proč taťku nepustili z JIP má prý problém s arytmií, začalo mu vynechávat srdíčko, říkal že to sám na sobě vůbec necítí ale prý monitory řvou jak zběsilý. Dostal na to nějaké léky a říkal mu doktor aby předběžně počítal s tím že mu asi ty léky zůstanou už napořád. A super zpráva, podařilo se mi vyřešit hlídání takže odpoledne pojedu za ním :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.3.14 11:31

Tak taťku pustili z jipky před chvilkou volal :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.3.14 12:33

@anickadomnik než jsem stihla napsat, tak už píšeš ještě lepší zprávu, super. Tak to odpoledne zmákni.

Příspěvek upraven 29.07.14 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.3.14 12:35

@danyk no trochu mám strach z toho jak bude asi vypadat, říkal že má kapačky, snad to zvládnu trochu se toho děsím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.3.14 12:48

@anickadomnik jestli má jen infuzi, to je v pohodě, to jsou horší věci :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.3.14 12:53

@danyk já nevím jestli má jen infuzi, o té mi říkal že mu ji zrovna sestřička připojila když mi volal, co dalšího má a nemá zjistím až tam přijedu, ještě má pořád ten epidurál a nevím jestli má ještě ty vývody to jsem se ho neptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.3.14 12:58

@anickadomnik mohl by mít třeba hrudní drény, ale to je taky docela slušný :-). Neboj, vem mu něco pro radost, třeba… lízátko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.3.14 13:16

@danyk děkuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.3.14 22:49

Tak jsme byli za tátou, vypadá super, na to jakou jsem z toho měla hrůzu to je fakt dobré, sice z něj kouká hromada hadiček, ale nic hrozného :D

holky chtěla jsem se zeptat, když mu odoperovali celý nádor tak už nebude potřeba žádná další léčba? Myslím tím ozařování nebo chemo? On mi říkal že si myslí že už s ním nic dělat nebudou že když je nádor celý vyndaný tak že je vyléčený :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
29.3.14 13:19

@anickadomnik možná nějaký zajišťovací chemo, přece jen, co kdyby nějaká malá mrška metastáza nějak někde utekla?? Nevím. Věnovala jsem se akutní medicíně a onkologii jsme měla jen ve škole.
Jo a pokud je součet průměrů hadic vedoucích do těla pacienta menší než číslo jeho klobouku, tak se jedná o lehký stav :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.3.14 16:17

@anickadomnik záleží na konečném výsledku histologie, pokud jsou všechny uzliny čisté, teoreticky žádnou další léčbu nepotřebuje, jen se bude hlídat. U nás se ale chemačka pro jistotu dává i pokud jsou uzliny v pořádku, je to jistější do budoucna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.3.14 19:38

@krtek7489 @danyk holky tak dnes taťka hlásil že si omylem (nechápu jak) sám vytáhl epidurál, takže ten již nemá :mrgreen:, včera mu odpojili hrudní dren od kyblíku, dnes mu ho po RTG zase připojili, nevím na jak dlouho. Zítra se zkusí zeptat doktora kdy by ho chtěli pustit domů tak jsem zvědavá. Dnes je 6. den po operaci, tak si myslím že ve čtvrtek by ho mohli pustit. Už i po telefonu je slyšet že líp mluví, už tolik nechraptí.

takže jestli jsem to dobře pochopila tak tím že je odoperovaný tak je v podstatě zase zdravý, jen bude jezdit občas na kontroly? To by bylo hrozně super, tak nějak jsem to všechno viděla na začátku daleko černěji.

Ještě se zeptám, jak dlouho budemít nějaké omezení vzhledem k operaci, myslím tím třeba letadlo? Už zase plánuje ten mauricius :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí