Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka usb lampa stoji par korun:) docela se tady rezu smichy, pac ja sem si ctecku koupila asi mesic pred porodem, protoze „ted budu mit hafo casu“, od porodu nebyla zapla…syn ma 8 mesicu ![]()
@ne-silenamatka já právě nejsem schopná se dokopat k normální knížce. Ale kluk mě potřebuje večer u uspávání a to trávím čas na mobilu, tak si říkám, že ho vužiju líp ![]()
Já jsme si na základě téhle diskuze koupila nadsvícený nook. Nedávno jsem si ho ale rozšlápla a zjistila jsem že nedělají opravy. Že nabízejí výměnou podobné zboží a tenhle už nevyrábí. Tak už jsem do toho nešla a koupila si raději nadsvícený kindle.
@ne-silenamatka píše:Jsou dva typy, jeden podsvícený je, druhý nikoli.
Pokud myslis Nooka, tak ta podsvicena neni.
@lucenka píše:
@ne-silenamatka jj toho myslím. Škoda, budu si muset koupit lampičku. Potřebuju se nějak zabavit při uspávání prcka.
Dělá se i podsvícený typ.
@Lesina Aha, vidis a me na Heurece tenkrat vyjel jen nepodsviceny model.Tak to se omlouvam za spatne info.
@ne-silenamatka mě právě taky jenom ten nepodsvícený, ale v recenzích psali, že je podsvícený. Tak jsem z toho byla zmatená ![]()
Už ho mám objednaný a večer si pro něj jedu. Tak jsem zvědavá, jak dlouho mi nadšení vydrží.