Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Nemáte někdo zkušenost se čtečkou Barnes & Noble Nook Simple Touch? Milovaný manžel ji vylustroval jako nejlepší a já zdechle přiznávám, že se mi nechce prolézat recenze.
http://www9.pcmag.com/…en-angle.jpg
Předem děkuji!
L.
No tak ja sem si ji „lustrovala“ sama na Heurece a taky mi vysla jako jednicka na moje pozadavky (cena, e-link, wi-fi)…takze sem si ji v sobotu objednala a staaaasne se na ni tesim ![]()
@neprihl. ne-silenamatka píše:
No tak ja sem si ji „lustrovala“ sama na Heurece a taky mi vysla jako jednicka na moje pozadavky (cena, e-link, wi-fi)…takze sem si ji v sobotu objednala a staaaasne se na ni tesim
Já ji našla dokonce ze cenu pod 2000, což je hodně příznivé. Ale až do doporučení jsem o ní vůbec neslyšela…
Taky za 1 999,– (Expert Elektro), a ona je „neznama“ tim, ze Barnes & Noble je sit knihkupectvi v US, takze mozna proto, ale to nic nemeni na tom, ze na Heurece ma dobre recenze.
Co sem koukala, tak se na ni blbe shani obaly u nas v CR, ale opet to neni nic co by se nedalo vyresit koupi na amazonu.
Jinak koukam, ze sem ti neporadila s recenzi, ale budu taky nesmire rada, pokud se ozve nekdo, kdo ji ma doma.
Mám. Bohužel ji moc nepoužívám, ještě jsem si nezvykla. A bohužel taky nemám srovnání s jinou čtečkou. Ale pokud máte nějaký dotaz, mužu se pokusit zodpovedet.
@Lesina tuhle nemám a neznám, koukala jsem na heuréce, že je až pátá nejoblíbenější. Spíš mě překvapily rozdílné informace o výdrži baterie. A taky nikde neuvádí jaké formáty to přečtě, to si určitě dohledej, protože většina eknih bývá v pdf, mobi nebo doc a to poslední moc čteček nepřečte, takže musíš konvertovat do jiného formátu. Já mám Pocketbook a jsem s ní moc spokojená, čte všechny formáty, je malá a lehká a baterie mi vydrží měsíc a to čtu denně. WIFi nemám a ani mi nechybí, akorát to žere baterii. http://ctecky-elektronickych-knih.heureka.cz/pocketbook-613/
@Laaja píše:
@Lesina tuhle nemám a neznám, koukala jsem na heuréce, že je až pátá nejoblíbenější. Spíš mě překvapily rozdílné informace o výdrži baterie. A taky nikde neuvádí jaké formáty to přečtě, to si určitě dohledej, protože většina eknih bývá v pdf, mobi nebo doc a to poslední moc čteček nepřečte, takže musíš konvertovat do jiného formátu. Já mám Pocketbook a jsem s ní moc spokojená, čte všechny formáty, je malá a lehká a baterie mi vydrží měsíc a to čtu denně. WIFi nemám a ani mi nechybí, akorát to žere baterii. http://ctecky-elektronickych-knih.heureka.cz/pocketbook-613/
Už mám koupeno, za pár hodin ji budu mít doma. Se těším ![]()
@Lesina píše:
Už mám koupeno, za pár hodin ji budu mít doma. Se těším
můžu se zeptat jaká je čitelnost na slunci? díky
@Kat80 píše:
můžu se zeptat jaká je čitelnost na slunci? díky
Výborná, je matná a není oslnivě bílá. Čte se na ní dobře.
@Lesina píše:
@Lesina píše:
tak to je skvělý a formát pdf to vezme normálně nebo je nutné převádět?
@Kat80 píše:
tak to je skvělý a formát pdf to vezme normálně nebo je nutné převádět?
Musí se převádět, bohužel. Jediná nevýhoda - ale výhody převažují.
@Lesina píše:
Musí se převádět, bohužel. Jediná nevýhoda - ale výhody převažují.
to snad zvládnu, jdu do ní, díky moc za pomoc ![]()
@lucenka píše:
@Kat80 @Lesina ahoj, taky nad ním uvažuju… jak jste po delší době používání spokojené? A je podsvícený nebo ne… nějak se toho nemůžu dopátrat. Případně jaký jiný max. do 2500?
Pokud myslis Nooka, tak ta podsvicena neni.
@ne-silenamatka jj toho myslím. Škoda, budu si muset koupit lampičku. Potřebuju se nějak zabavit při uspávání prcka.