Čtečka e-knih Barnes & Noble Nook Simple Touch

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9867
8.4.13 20:25

Čtečka e-knih Barnes & Noble Nook Simple Touch

Ahoj :)

Nemáte někdo zkušenost se čtečkou Barnes & Noble Nook Simple Touch? Milovaný manžel ji vylustroval jako nejlepší a já zdechle přiznávám, že se mi nechce prolézat recenze.
 http://www9.pcmag.com/…en-angle.jpg

Předem děkuji!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neprihl. ne-silenamatka
8.4.13 20:59

No tak ja sem si ji „lustrovala“ sama na Heurece a taky mi vysla jako jednicka na moje pozadavky (cena, e-link, wi-fi)…takze sem si ji v sobotu objednala a staaaasne se na ni tesim :)

• Citovat
  • Upravit
9867
8.4.13 21:03
@neprihl. ne-silenamatka píše:
No tak ja sem si ji „lustrovala“ sama na Heurece a taky mi vysla jako jednicka na moje pozadavky (cena, e-link, wi-fi)…takze sem si ji v sobotu objednala a staaaasne se na ni tesim :)

Já ji našla dokonce ze cenu pod 2000, což je hodně příznivé. Ale až do doporučení jsem o ní vůbec neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. ne-silenamatka
8.4.13 21:07

Taky za 1 999,– (Expert Elektro), a ona je „neznama“ tim, ze Barnes & Noble je sit knihkupectvi v US, takze mozna proto, ale to nic nemeni na tom, ze na Heurece ma dobre recenze.

Co sem koukala, tak se na ni blbe shani obaly u nas v CR, ale opet to neni nic co by se nedalo vyresit koupi na amazonu.

Jinak koukam, ze sem ti neporadila s recenzi, ale budu taky nesmire rada, pokud se ozve nekdo, kdo ji ma doma.

• Citovat
  • Upravit
971
8.4.13 21:18

Mám. Bohužel ji moc nepoužívám, ještě jsem si nezvykla. A bohužel taky nemám srovnání s jinou čtečkou. Ale pokud máte nějaký dotaz, mužu se pokusit zodpovedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.4.13 11:58

@Lesina tuhle nemám a neznám, koukala jsem na heuréce, že je až pátá nejoblíbenější. Spíš mě překvapily rozdílné informace o výdrži baterie. A taky nikde neuvádí jaké formáty to přečtě, to si určitě dohledej, protože většina eknih bývá v pdf, mobi nebo doc a to poslední moc čteček nepřečte, takže musíš konvertovat do jiného formátu. Já mám Pocketbook a jsem s ní moc spokojená, čte všechny formáty, je malá a lehká a baterie mi vydrží měsíc a to čtu denně. WIFi nemám a ani mi nechybí, akorát to žere baterii. http://ctecky-elektronickych-knih.heureka.cz/pocketbook-613/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.4.13 15:43
@Laaja píše:
@Lesina tuhle nemám a neznám, koukala jsem na heuréce, že je až pátá nejoblíbenější. Spíš mě překvapily rozdílné informace o výdrži baterie. A taky nikde neuvádí jaké formáty to přečtě, to si určitě dohledej, protože většina eknih bývá v pdf, mobi nebo doc a to poslední moc čteček nepřečte, takže musíš konvertovat do jiného formátu. Já mám Pocketbook a jsem s ní moc spokojená, čte všechny formáty, je malá a lehká a baterie mi vydrží měsíc a to čtu denně. WIFi nemám a ani mi nechybí, akorát to žere baterii. http://ctecky-elektronickych-knih.heureka.cz/pocketbook-613/

Už mám koupeno, za pár hodin ji budu mít doma. Se těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
27.11.13 19:21
@Lesina píše:
Už mám koupeno, za pár hodin ji budu mít doma. Se těším ;)

můžu se zeptat jaká je čitelnost na slunci? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.11.13 19:51
@Kat80 píše:
můžu se zeptat jaká je čitelnost na slunci? díky

Výborná, je matná a není oslnivě bílá. Čte se na ní dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
27.11.13 19:55
@Lesina píše:
Výborná, je matná a není oslnivě bílá. Čte se na ní dobře.
@Lesina píše:
Výborná, je matná a není oslnivě bílá. Čte se na ní dobře.

tak to je skvělý a formát pdf to vezme normálně nebo je nutné převádět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.11.13 19:56
@Kat80 píše:
tak to je skvělý a formát pdf to vezme normálně nebo je nutné převádět?

Musí se převádět, bohužel. Jediná nevýhoda - ale výhody převažují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
27.11.13 19:58
@Lesina píše:
Musí se převádět, bohužel. Jediná nevýhoda - ale výhody převažují.

to snad zvládnu, jdu do ní, díky moc za pomoc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.1.14 23:08

@Kat80 @Lesina ahoj, taky nad ním uvažuju… jak jste po delší době používání spokojené? A je podsvícený nebo ne… nějak se toho nemůžu dopátrat. Případně jaký jiný max. do 2500?

• Citovat
  • Upravit
2411
9.1.14 23:11
@lucenka píše:
@Kat80 @Lesina ahoj, taky nad ním uvažuju… jak jste po delší době používání spokojené? A je podsvícený nebo ne… nějak se toho nemůžu dopátrat. Případně jaký jiný max. do 2500?

Pokud myslis Nooka, tak ta podsvicena neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.1.14 23:19

@ne-silenamatka jj toho myslím. Škoda, budu si muset koupit lampičku. Potřebuju se nějak zabavit při uspávání prcka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!