Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@hankamisa tý jo
hlavně ať už tě to nezlobí, a je už to v pořádku. A jak to jde se čtyřmi
to mě vždy pobavilo - klidový režim
když je doma 2 a více dětí ![]()
@Anonymní píše:
@hankamisa tý johlavně ať už tě to nezlobí, a je už to v pořádku. A jak to jde se čtyřmi
to mě vždy pobavilo - klidový režim
když je doma 2 a více dětí
no zatím to zlobí ale ulevuje se s každým odtokem.no já mám sice 4 sekce ale děti jen tři. dvě už jsou velký 10 a 17 takže samostatný a s malým pomáhají. takže klid doma mám.
@hankamisa píše:
no zatím to zlobí ale ulevuje se s každým odtokem.no já mám sice 4 sekce ale děti jen tři. dvě už jsou velký 10 a 17 takže samostatný a s malým pomáhají. takže klid doma mám.
@hankamisa dekuji.no jizva se hojila velice dobre. malemu ted je rok a pul. a chtela bych ted nejak otehotnet.ale porod u me vubec nepostupoval.mela jsem ho vyvolavany o tyden driv ale neotvirala jsem se. malymu pak zacali padat ozvy a me bylo blbe tak me vzali na cisar
@alik86 - no rok a půl plus 9m kdyby se zadařilo hned tak to už by tu šance na normální porod byla. ted jde o to co bude dělat jizva během těhotenství.
jinak u mě nasazený antibiotika na zánět v břiše. takže ted čistit několikrát denně jizvu a zavádět odsávací vatičku do otvoru v jizvě aby ten hnus z břicha mohl odtýkat. tak snad to zabere, protože se jizva jinak krásně hojí a bylo by škoda dělat revizi.
@hankamisa píše:
@alik86 - no rok a půl plus 9m kdyby se zadařilo hned tak to už by tu šance na normální porod byla. ted jde o to co bude dělat jizva během těhotenství.jinak u mě nasazený antibiotika na zánět v břiše. takže ted čistit několikrát denně jizvu a zavádět odsávací vatičku do otvoru v jizvě aby ten hnus z břicha mohl odtýkat. tak snad to zabere, protože se jizva jinak krásně hojí a bylo by škoda dělat revizi.
jeejda to me mrzi ty komplikace at jsi brzo fit