Čtyři dohody divadlo Bolka Polívky

178
17.2.15 21:57

Čtyři dohody divadlo Bolka Polívky

Pokud bystě čistě náhodou chtěl někdo prodat dva lístky na Čtyři dohody (hrané koncem března) do Div. Bolka Polívky v Brně tak je beru všemi deseti :). Moc ráda bych toto představení shlédla, ale bohužel jsem nějak nestihla koupit vstupenky. Nevíte kde sehnat DVD záznam z tohoto přestavení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
17.2.15 22:01

Bylo to nedavno v televizi, mam to nahrany, ale jen na kabelovce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
17.2.15 22:16

Ja dvd koupila přes knihcentrum.cz,ale asi už ho nemají, jak se dívám. Divadlo je ještě lepší, luxusní…!!
Hrají to stále, u většinou ob měsíc…je treba sledovat stránky divadla kolem 15.v měsíci, kdy dávají lístky do prodeje na další měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
18.2.15 07:56

@xreni já jsem to právě prošvihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
18.2.15 08:10

Já jsem to představení chtěla tak moc vidět, že jsem si zaplatila jejich klubovou kartu. když jseš v klubu, dostáváš nabídky na další kvartál dva dny před oficiálním zvěřejněním, takže si můžeš lístky na 4 dohody objednat dopředu a budeš je mít. Jinak jak už jsou v oficiálním prodeji, bývají většinou rychle vyprodané té zbylé.

• Citovat
  • Upravit
178
18.2.15 08:34

@Lenulaa Pouštěla jsem si ukázky na youtube a řekla bych že v divadle to musí být fakt super. Tak uvidíme, budu si hlídat program na květen a třeba se mi poštěstí koupit vstupenky. Přeji hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
18.2.15 08:36

@kvetinka56 A kolik stojí ta klubovka? Taky toužím po tom vidět to v divadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
18.2.15 11:43

Na stránkách divadla to je uvedeno, myslím, že jsem platila 250 na dva roky, dá se i na rok. Naživo je to super, i pátá dohoda je moc dobrá, doporučuji

• Citovat
  • Upravit
178
18.2.15 19:58

@kvetinka56 Tak jsem se dívala je to 150,– na rok takže si ji koupím. Akorát nevím nevím zda to vůbec v Brně ještě letos budou hrát kromě toho, že je hrají koncem března což je vyprodáno. Díky za tip i na Pátou dohodu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
18.2.15 20:07
@chima píše:
@kvetinka56 Tak jsem se dívala je to 150,– na rok takže si ji koupím. Akorát nevím nevím zda to vůbec v Brně ještě letos budou hrát kromě toho, že je hrají koncem března což je vyprodáno. Díky za tip i na Pátou dohodu :mavam:

Většinou to hrají jednou za čtvrtletí = 4× ročně, takže dřív nebo později by jsi to mohla stihnout :palec:

• Citovat
  • Upravit
178
24.6.15 10:32

@kvetinka56 Ahoj tak se podařilo, máme lístky na září @kvetinka56 :dance:. Nedávno jsme byli na Páté dohodě v Janáčkově a bylo to fakt super, moc jsme si to užili. :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
24.6.15 11:37

To je super, čtyři dohody jsou taky skvělé, přeji hezký zážitek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat