Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud bystě čistě náhodou chtěl někdo prodat dva lístky na Čtyři dohody (hrané koncem března) do Div. Bolka Polívky v Brně tak je beru všemi deseti
. Moc ráda bych toto představení shlédla, ale bohužel jsem nějak nestihla koupit vstupenky. Nevíte kde sehnat DVD záznam z tohoto přestavení?
Bylo to nedavno v televizi, mam to nahrany, ale jen na kabelovce ![]()
Ja dvd koupila přes knihcentrum.cz,ale asi už ho nemají, jak se dívám. Divadlo je ještě lepší, luxusní…!!
Hrají to stále, u většinou ob měsíc…je treba sledovat stránky divadla kolem 15.v měsíci, kdy dávají lístky do prodeje na další měsíc…
Já jsem to představení chtěla tak moc vidět, že jsem si zaplatila jejich klubovou kartu. když jseš v klubu, dostáváš nabídky na další kvartál dva dny před oficiálním zvěřejněním, takže si můžeš lístky na 4 dohody objednat dopředu a budeš je mít. Jinak jak už jsou v oficiálním prodeji, bývají většinou rychle vyprodané té zbylé.
@Lenulaa Pouštěla jsem si ukázky na youtube a řekla bych že v divadle to musí být fakt super. Tak uvidíme, budu si hlídat program na květen a třeba se mi poštěstí koupit vstupenky. Přeji hezký den!
@kvetinka56 A kolik stojí ta klubovka? Taky toužím po tom vidět to v divadle.
Na stránkách divadla to je uvedeno, myslím, že jsem platila 250 na dva roky, dá se i na rok. Naživo je to super, i pátá dohoda je moc dobrá, doporučuji
@kvetinka56 Tak jsem se dívala je to 150,– na rok takže si ji koupím. Akorát nevím nevím zda to vůbec v Brně ještě letos budou hrát kromě toho, že je hrají koncem března což je vyprodáno. Díky za tip i na Pátou dohodu ![]()
@chima píše:
@kvetinka56 Tak jsem se dívala je to 150,– na rok takže si ji koupím. Akorát nevím nevím zda to vůbec v Brně ještě letos budou hrát kromě toho, že je hrají koncem března což je vyprodáno. Díky za tip i na Pátou dohodu
Většinou to hrají jednou za čtvrtletí = 4× ročně, takže dřív nebo později by jsi to mohla stihnout ![]()
@kvetinka56 Ahoj tak se podařilo, máme lístky na září @kvetinka56
. Nedávno jsme byli na Páté dohodě v Janáčkově a bylo to fakt super, moc jsme si to užili.
![]()
To je super, čtyři dohody jsou taky skvělé, přeji hezký zážitek