Čtyřlístek ve službách krále

12681
21.3.13 13:31

čtyřlístek ve službách krále

Byl jste na tom někdo v kině? Asi to je hlavně pro děti, ale s manželem máme takový věci rádi. Koukám na to naše pidi kino a promítá samý šílenosti. Jen ten čtyřlístek mě zaujal a nvíc je v odpoledních hodinách, což by se mě hodilo kvůli hlídání dítka. :mrgreen: Myslíte že to bude vhodný i pro dospělý? :think: Aby jsme tam nebyli sami. Dítko brát nebere, nemá ani dva roky, takže by ho to nebavilo dýl jak 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1685
21.3.13 13:36

Osobně nebyla, ale četla jsem že pointa o ničem, reklama na určité zboží. No sepsuli to hrozně.

EDIT: oprava chyby

Příspěvek upraven 21.03.13 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.3.13 13:42

@marrcellka Já právě v kině nebyla už 3roky tak by jsem ráda šla. NAšla jsem nějakou ukázku z toho filmu a fakt je to nějaký o ničem. :think: Tak pak u leda medvídek Pú :lol: Toho promítají taky navečer. Jinak vše až po 19hodině a to nejde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
21.3.13 13:45

Ani mi nemluv, já v kině nebyla dlouhé roky. Ale nějak mi to zatím nechybí. Škoda, že nemůžete jít večer, to by byl výběr značně bohatší :). Osobně bych radši na toho Púa než na čtyřlístka. Já to nikdy moc nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.3.13 13:45

Manžel na tom byl s dětma a docela se bavil. A prý tam byli i dospělé dvojice bez dětí - ale byl v multiplexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.3.13 13:46

@marrcellka Já taky čtyřlístek nikdy nečetla, ale manžel ano, tak by měl třeba radost. To ten medvídek Pú mě láká víc, ale to už budeme asi za úchyláky když se tam dostavíme bez dětí, jen sami dva dospělý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.3.13 13:48

Pokud jsi milovala komiks Čtyřlístek, tak tě to myslím bude bavit…ale asi je to spíš pro děti…rozhodně bych nečekala vtipné hlášky typu „Doba ledová“…tam to bylo leckdy spíš pro dospělé než pro děti…teda dle salv smíchu v sále…děcka vytřeštěné oči(moje dcera 8o ) a rodiče mrtvý smíchy… :D

• Citovat
  • Upravit
2118
21.3.13 13:48

Ahoj byly na tom dítka s tatkou pul hodinová reklama pak pohádka ale nic moc prostě to zdaleka není ten humor jako např..Doba ledová, Hleda se Nemo atd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.3.13 13:54

Byla jsem v neděli s dcerou. Osobně jsem generace, co na komixech čtyřlístku vyrostla, tak jsem se i těšila. Animace supr, ale reklamy, tak nehorázně vsunuté do děje-to bych dala tvůrcům pár facek!!!Dějová linie zbytečně překomplikovaná, až nesmyslnými zápletkami, které dětem mladším 5.let nic neřeknou a délka se v pohodě dala alespoň o 25 minut zkrátit, protože udržet pozornost déle jak hodinu je u malých dětí dost náročné. Dceři je 6,říkala, že se jí to moc líbilo, ale když se jí někdo zeptal o čem to bylo, nebyla schopna to odvyprávět. Popravdě řečeno, nechtěla jsem to vyprávět ani já, protože skoky děje z minulosti do budoucnosti, hospitalizace krále v blázinci, kámen mudrců a antikámen, zloději zlatých cihel, všudypřítomná reportérka TV a kocourek Pribiňáček rozvážející jogurty mi vzali vítr z plachet.
Klidně na to jděte, nebylo to až tak zlé, ale kouzlo předrevolučního komixu to nemělo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.3.13 13:56

Tam jsou reklamy ve filmu??? uvnitř děje??? :zed: Já to neviděla, ale tohle je teda fakt mazec…

• Citovat
  • Upravit
68
21.3.13 13:59

@Jitka1976 To je mazec!!!Strašně mě to nasr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.3.13 14:03

My na tom byly. Reklamy jsou tam nenásilně vloženy, někdo to musí zaplatit :lol:.Podle mě nic hrozného. V televizi je to daleko horší. Mě se to docela líbilo ale našemu malému-6 let ne.Ten mě řekl že o ničem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
21.3.13 14:17

@jariška
Více méně souhlasím, našemu šestiletému se to líbilo, ale příliš dlouhé a komplikované, s mladším dítětem bych tam nešla. Reklam dost, ale dalo se to unést, naštěstí to nebylo v duchu „děti jezte pribiňáčka, je nejlepší a budete po něm zdravé“. Celkově se film dal vydržet, ale znova bych na něj nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.3.13 14:19

Koukám, že vesměs reakce nic moc, rozhodně z toho nebyl nikdo unešený. :think: Já ten komiks neznám, nebo vím že existuje, ale nikdy jsem ho nečetla. Zná ho manžel. Jinak jak se přeskakuje v ději přítomnost, minulost…Tak to by mě asi taky nebavilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
22.3.13 09:58

Tak my na tom byli ve dvou s manželem :-) podle recenzi jsme čekali hrůzu, ale nakonec se nám to líbilo. Reklamy tam byly, ale nebylo to tak hrozné, jak všude psali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí