Cukr v jídle 11měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2411
5.12.13 21:01
@Anonymní píše:
souhlasim.

Ja si to neodpustim - a proc anonym???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
5.12.13 21:02

Moje v 15 měsících cukr ani bílou mouku ještě neviděla ani z dálky. Marmeladu mam domácí bez cukru, ovoce je sladké azaz. „Sladim“ ji jen jahelnik či oriskovy chlebíček, a to sladem. Vše ji bez problémů.
Muzu se zeptat, proč takhle malým dětem sladite jídlo cukrem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.13 21:11
@ne-silenamatka píše:
Ja si to neodpustim - a proc anonym???

a to snad necemu vadi?

• Citovat
  • Upravit
15404
5.12.13 21:12
@Anonymní píše:
a to snad necemu vadi?

kromě porušování pravidel ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.13 21:15

A to jako anonymem porusuju pravidla? Ja myslela, ze tu prispivame k diskuzy a ne resime kdo je anonym.. Nikoho tu nenapadam atd..

• Citovat
  • Upravit
15404
5.12.13 21:16
@jája428 píše:
bože, dejte s tím furt všude pokoj. Copak někoho uráží? Nechápu, co vám na tom všem tak strašně vadí :zed:

a mně to vadí? jí jen odpovídám na dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.12.13 21:16
@Anonymní píše:
a to snad necemu vadi?

No „cukr v jidle“ na me nepusobi nijak intimne, proto se ptam, co vede cloveka k tomu, ze v takovem tematu potrebuje zachovat anonymitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.12.13 21:17
@jája428 píše:
bože, dejte s tím furt všude pokoj. Copak někoho uráží? Nechápu, co vám na tom všem tak strašně vadí :zed:

Me to nevadi, jde o cistou zvedavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
5.12.13 21:19
@jája428 píšresbože, dejte s tím furt všude pokoj. Copak někoho uráží? Nechápu, co vám na tom všem tak strašně vadí :zed:

Moje rec. neustale resena anonymita. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.12.13 21:21
@Anonymní píše:
A to jako anonymem porusuju pravidla? Ja myslela, ze tu prispivame k diskuzy a ne resime kdo je anonym.. Nikoho tu nenapadam atd..

V takovéhle diskuzi stačí jeden jediný rýpanec a strhne se mela- na obou stranách budou tak trochu extrémy, jedny matky nedají cukr až do maturity, druhé matky neřeší hrst piškot v půl roce. Tvůj názor není ve středním proudu a tudíž bude možná právě proto kritizován, takže tvoje anonymita více než zavání zbabělostí se za svůj nestředoproudý názor obhájit pod svým nickem.

Kolem roku jsem nedávala záměrně něco přeslazenýho, ale když už bylo a nic jiného kolem, neřešila jsem. S pitím nikdy problém nebyl, pijem pořád vodu nebo nesl. čaj. Šťávu jen když potřebuju koupit novou flašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.12.13 21:22
@jája428 píše:
promin, bylas první na ráně :oops: omlouvám se.ale je to snad vsude se najde někdo, kdo začne s tím, proč anonymně. (vím, žes nezačala)

radši jdu spát nebo ještě dostanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.13 21:23

Tak si tady reste anonymitu misto daneho tematu.. Hezky vecer vsem

• Citovat
  • Upravit
74217
5.12.13 21:24
@jája428 píše:

Já třeba anonymky moc nečtu, nezajímá mě jejich názor nezajímá ani, kdyby byl pravdivý a pozlacený, je to anonym, čili nic podstatného.
Anonyma si přečtu jen pokud je důvod anonymity opodstatněný.

Příspěvek upraven 05.12.13 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.12.13 21:25

A to stačilo jen normální odpověď od anonyma a nerýpání ostatních :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 21:27

@polokoule hele jestli budeš pořád zakládat diskuze o jídle, víš kolik jich bude :mrgreen: co 14 dní o papání :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko