Cvičení na zadek a stehna

464
23.10.13 09:40

Cvičení na zadek a stehna

Holky, chtěla bych se zeptat na nějaké cvičení které by mi pomohlo sundat pár cm ze stehen a ze zadku? Nejsem moc sportovní typ a ani nemám pevnou vůli ale už se na to nemůžu dívat, :oops: mám po porodu hrozně velkej zadek a stehna, takže se nevejdu do žádných ze svejch starejch krásnejch kalhot a chtěla bych to napravit :cert:.Břicho neni ani tak hrozný to by chtělo jen zpevnit. Můžete mi poradit nějaké cviky? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3108
23.10.13 09:41

@Růženkaa dřepy :) jinak i když posiluješ jen jednu partii tak stejně hubne celé tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.10.13 09:45

@Kapřík90 děkuju za reakci :kytka: a při dřepech myslíte že se mi sundá pár centimetrů? A kdy je nejlepší cvičit? ráno nebo večer??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
23.10.13 09:47

@Růženkaa je podle mě jedno kdy hlavně že vůbec :lol:, tak posílí se svaly pěkně se zpevní ale hubnout jen jednu partii je těžší než když má někdo stejné proporce i když velké jako já :cert:, zkus i změnit jídelníček a třeba začít běhat a uvidíš záruka není nikdy :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.10.13 09:50

@Kapřík90 no..běhat možná tak s kočárkem :D s tím jídelníčkem nevím, já celý den nejím, občas si něco zobnu a pak jím až okolo 6 hodiny oběd s přítelem když přijde z práce, jinak už pak taky nic..jsem zvědavá jestli to dotáhnu do konce, jsem strašně líná totiž :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
23.10.13 09:58

@Růženkaa no tak první bych změnila jídelníček a až potom bych začala cvičit, jídlo je 70% úspěchu :cert: taky jsem líná ale chodím teď 2×týdně na bosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 10:05

@Růženkaa zkus najít na FB 30ti denní výzvu. Najdeš tam několik variant přímo na zadek, stehna atd :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
23.10.13 10:11
@Růženkaa píše:
@Kapřík90 no..běhat možná tak s kočárkem :D s tím jídelníčkem nevím, já celý den nejím, občas si něco zobnu a pak jím až okolo 6 hodiny oběd s přítelem když přijde z práce, jinak už pak taky nic..jsem zvědavá jestli to dotáhnu do konce, jsem strašně líná totiž :cert: :mrgreen:

No a to děláš tu největší chybu, presne z tohoto se tloustne. Musíš jist pravidelne cely den malé porce. Jako to je zaklad všeho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.10.13 10:35
@veria píše:
No a to děláš tu největší chybu, presne z tohoto se tloustne. Musíš jist pravidelne cely den malé porce. Jako to je zaklad všeho ;)

jo no to je blbý už to takhle dělám pěkně dlouho.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.10.13 10:41

@martina.se jo už jsem to našla, vypadá to slibně, máte zkušenost? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 10:47
@Růženkaa píše:
@martina.se jo už jsem to našla, vypadá to slibně, máte zkušenost? děkuji :kytka:

mám, ale jsem lempl, většinou to vzdám dřív.. ale funguje, za to dám ruku do ohně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.10.13 10:52

@martina.se no to jsem zvědavá na sebe jestli to dotáhnu do konce, začínám dnes tak mi držte palce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 10:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
19.5.14 14:35

Ahojky. Ozivuji diskuzi, jelikoz jsem zacala se cvicenim..nejde ani o to sundat kila dolu, hubena jsem, ale jsem uplne rozkydla a potrebuju to zpevnit, protoze to je vazne hruza :-D a ty strie na brise zadku a stehnech tomu dodavaj asi tak, ze to fakt vypada :poblion: no ale chtela bych se vas teda zeptat, cvicil tu nekdo drepy na zpevneni zadku a stehen?? funguje to? Jestli to nekdo mate osvedcene, tak budu rada, kdyz mi to napisete aspon budu zas o něco vic motivovana:-) cvicila jsem poprve vcera a dnes rano a teda na nohy docela chcipam. Ale je fakt ze pred tim jsem nedelala vubec nic no.. :mrgreen:

A kdyby rovnou nekdo vedel co stema desnyma striema, tak budu taky rada!!! Uz jsem 11m po porodu, myslela jsem, ze vyblednou, ale vubec!! Je to vazne desny. Musim nosit jen dlouhy tricka, kdyz mi vykoukne brisko a boky tak to totiž vypadá vazne silene:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
19.5.14 15:23

Cvičím podle youtube s kynychovou - cviceni zadek

a vysledky super na stupnici 1-10 jsem měla, dle manžela 6 a teď 9 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková