Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všem! Zajímalo by mě, zda některá z vás chodí cvičit do Expresky a zda vidíte nějaké výsledky…Já tam cvičím už tři měsíce, začínám čtvrtý a nic moc na sobě nevidím, zdá se mi, že nenastala žádná změna. Chodím třikrát za týden na těch 30 minut. Má to vůbec cenu? Nebo to chce chodit častěji a na delší dobu? Není lepší nějaké klasické fitko?
No neměřím
, jen břicho a tam jsem údajně dala dolů 8 cm, ale to mi měřili ty jejich trenérky, protože jsem chodila i na SlimBelly ( takové cvičení s pásem na břiše ), které mají v té Expresce. Byla to nějaká studie, jejíž součástí bylo i měření. Já to na sobě ale nevidím, možná jsme jen netrpělivá
. Břicho je moje problémová partie.
Tak se vyfoť a koukni na starý fotky. Nevěřím, že bys něco nedala dolů. Chceš vyloženě hubnout? Jak jíš? Máš dost bílkovin?
Já do expresky chodila, a dost mě to bavilo
Když nic jiného, cítila jsem se víc plná energie.
Riskly byste to v těhotenství? Jsem teprve v 9tt a už mi to chybí (přestala jsem chodit cvičit kvůli IVF, musela jsem být v klidu)
No ve stravě možná bude problém, nejím maso a ani luštěniny, tak nevím, jak nahradit ty bílkoviny. Ještě vydržím. Právě jsem se vyfotila, tak to zkusím, ještě se i přeměřím. Jinak na kg mám furt stejně, tak budu doufat, že jsem alespoň přeměnila nějaké to kg na svaly.
No něco snad mám z mléčných výrobků a uvažuju o nějakém proteinovém nápoji. Jinak taky nevím.
Ahojky,
chtěla bych znát také nějaké recenze na Expresku…není moc drahá, využily jste nutriční plán…atd.
Ahoj, také by mě zajímalo, jestli to má efekt, jednou jsem tam byla na zkušební hodině. bylo to fajn, ale z dlouhodobého hlediska?
Obnovuji diskuzi - jaké máte zkušenosti s cvičení v Expresce? Přemýšlím, jestli do toho jít, ale když půjdu na ukázkovou hodinu, tak už musím být rozhodnutá, pokud chci koupit plán bez vstupního poplatku - ale nevím, jestli po jednom cvičení si budu jistá, že je to to pravé.
@acimedaca me cviceni tam absolutne nebavilo a neprislo mi, ze by to melo nejaky efekt, ale chodila jsem chvili kvuli kamaradce, co nechtela cvicit sama
mozna jako cviceni uplne pro zacatecnika ok, ale jestli jsi zvykla na nejaky pohyb, tak to podle me nebude to prave
ale zkus a uvidis, treba te to zrovna bude bavit ![]()