Cysta na pravém vaječníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.11.14 19:28

@blumen diky :) budu teda doufat ze zmizne sama… rikal totiz ze nevi jak douho na ne budu chodit, ale mam ted 5 ampulek… a rikal tak jednou za tejden… no tak ja budu doufat ze zmizne… ikdyz podle toho jak sem to popsala a jake jsou to priznaky ( bolesti a tak) tak uz tam byla pred posledni MS… byvalej doktor mi totiz rekl ze napr. Pri sexu tu bolest mam protoze jsem " stazena" ci jak to napsat. A krvaceni po nem ze jsou popraskane zilky…

• Citovat
  • Upravit
85544
24.11.14 19:34
@Anonymní píše:
@blumen diky :) budu teda doufat ze zmizne sama… rikal totiz ze nevi jak douho na ne budu chodit, ale mam ted 5 ampulek… a rikal tak jednou za tejden… no tak ja budu doufat ze zmizne… ikdyz podle toho jak sem to popsala a jake jsou to priznaky ( bolesti a tak) tak uz tam byla pred posledni MS… byvalej doktor mi totiz rekl ze napr. Pri sexu tu bolest mam protoze jsem " stazena" ci jak to napsat. A krvaceni po nem ze jsou popraskane zilky…

Ja nekde vycetla, ze je dobre pit na ocistu tela a cysty koprivovy caj. Poctive jsme ho pila a zmizela. Jestli to byla jen nahoda nevim, muzes vyzkouset :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.14 19:41

@blumen dekuji :) koprivovek caj piju normalne… tak uvidime snad to pomuze… moc dekuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa