Cystokéla

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.12.13 12:39

Jo a na břicho necvičím, mám strach i když už jsme četla, že někomu to dokonce pomáhá, ale spíš se to nedoporučuje. Tak nevím. Momentálně necvičím vůbec nic. Všechno mi dělá zle. Poskoky, běh, plavání :poblion: Jsem jako rosol :mrgreen: Ale já mám ani né 60 kg při 170 cm, takže to moc neřeším. Ráda bych spevnila, ale za cenu zhoršení ne.

• Citovat
  • Upravit
88
16.12.13 12:52

Díky moc za reakce. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.12.13 08:20

Ahojky, zjištovala jsem si, jestli se dá cystokéla ovlivnit cvičením na pánevní dno, tak nedá hiiii, jen chirurgické řešení…
A taky že když se to jednou udělá už se to nevrátí zpět, bud je to ve stejném stavu nebo jen horší..Což teda nevím, protože jsem měla plný vchod a pak jsem se cejtila v poho tak jsem se koukla a nebylo tam nic, stejný stav jako před otěhotněním…Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 10:00

Anonym z 15.2. - uz na anonymitu kaslu, protoze se tu v tom pak neda vyznat :)

Ahoj, takze se ti ted zase najednou zlepsilo? Me prijde, ze nekdy to mam vic a nekdy min, kazdopadne stav pred otehotnenim to nepripomina ani nahodou :? Ja jdu zitra na tu gyndu, tak uvidim, co mi rekne..Ted jsem byla dva dny psychicky relativne v pohode, snazim se na to moc nemyslet. Jinak sex uz probehl a vypada to, ze to celkem pujde :twisted:, coz mi trosku zvedlo naladu.

• Citovat
  • Upravit
53
18.12.13 10:01
@Anonymní píše:
Anonym z 15.2. - uz na anonymitu kaslu, protoze se tu v tom pak neda vyznat :)Ahoj, takze se ti ted zase najednou zlepsilo? Me prijde, ze nekdy to mam vic a nekdy min, kazdopadne stav pred otehotnenim to nepripomina ani nahodou :? Ja jdu zitra na tu gyndu, tak uvidim, co mi rekne..Ted jsem byla dva dny psychicky relativne v pohode, snazim se na to moc nemyslet. Jinak sex uz probehl a vypada to, ze to celkem pujde :twisted:, coz mi trosku zvedlo naladu.

zase jsem to poslala anonymne - sila zvyku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.12.13 12:29

Ahoj. No já byla nějaké období v poho, fakt jsem tam nic neměla, no a ted jsem měla asi před cca týdnem kašel a rýmu a mám to tam ve větší míře než před tím. normálně mi to leze ven..A každé ráno čekám že se vzbudím a budu se cejtit zase normálně. Nezbývá než doufat..Na operaci se mi moc nechce páč komplikace pooperační je inkontinence..Ale jedno vím jistě žít se s tím nedá…Aspon já ne, takže to bude muset zmizet…Sex je u mě taky možný, ono když si lehneš tak to jde. I když si myslím že klasický misionář, ale v obrácené poloze nevím na to nemám nervy to zkusit.Oni i ženy s prolapsem dělohy mají sex, partner to nepozná, jen ta psychikženský je asi někde jinde..Zítra budu čekat co napíšeš, co ti řekl dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.12.13 13:03

Jwště mě pěkně štve, že je všude tak málo informací na toto onemocnění…Jdu něco dělat..Budu Ti držet palce..vyčetla jsem že když spadne zadní stěna poševní- rektokéla tak to se vycvičit dá…Vědět, že to vycvičím tak cvičím jak pominutá. Držím Ti palce, at máš dobrézprávy a nemusíš s tím žít…Já to tam fakt nechci, ale což nadělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
19.12.13 17:30

Jak jsi dopadla Viilete? Čekám nějaké dobr zprávy, záchytný bod. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.12.13 19:02

Ahoj, no dopadla jsem asi celkem dobre :) Mam mirne povolenou predni posevni stenu v oblasti mocoveho mechyre. Po porodu tak velkeho ditete je to pry normalni, mam cvicit panevni dno a tak do dvou mesicu by se to melo upravit, tak jsem na to zvedava. Doma jsem to jeste zkoumala a ta zadni boule mi uplne zmizela 8o 8o mam uz jen jednu velkou cca 2 cm vepredu, ale ven to nevyleza. No popravde, po tom vsem, co jsem na internetu precetla, moc neverim, ze se to zlepsi, ale pokud by to takhle zustalo, tak bych to prezila :) Budu teda cvicit a doufat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.13 19:41
@viilete píše:
Ahoj, no dopadla jsem asi celkem dobre :) Mam mirne povolenou predni posevni stenu v oblasti mocoveho mechyre. Po porodu tak velkeho ditete je to pry normalni, mam cvicit panevni dno a tak do dvou mesicu by se to melo upravit, tak jsem na to zvedava. Doma jsem to jeste zkoumala a ta zadni boule mi uplne zmizela 8o 8o mam uz jen jednu velkou cca 2 cm vepredu, ale ven to nevyleza. No popravde, po tom vsem, co jsem na internetu precetla, moc neverim, ze se to zlepsi, ale pokud by to takhle zustalo, tak bych to prezila :) Budu teda cvicit a doufat..

Jé, tak super, že se aspoň trochu zlepšilo. Ono se to cvičení trochu přeceňuje, mě nepomáhá, ale třeba tobě to pomůže. Budu držet pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
88
19.12.13 20:34

Ahoj mám radost za tebe že jsi v pohodě…Přeju nám všem at nám to zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.12.13 20:45

Drzim taky vsem palce, at se to zlepsuje :hug: Za cas dam vedet, jak to se mnou dopadlo..Akorat jsem se zapomněla zeptat doktora, jestli muzu cvicit na bricho, ale zadny omezeni mi nerikal, tak to asi opatrne zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
19.12.13 21:33

Budu ráda, když napíšete jak se daří. Hezké svátky všem… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.12.13 16:30

Holky, pěkné Vánoce všem a do nového roku hlavně hodně zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 07:48

Ahoj holky, zjistila jsem, ze mi ohromne pomaha sezeni a pouhupovani na polovyfouklem overballu. Dokonce citim, jak me vsechny ty svaly dole boli jako po namaze. Tak to muzete zkusit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa