Dá se to dospat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31901
29.11.16 16:33

@Pudloslava aha, jasně, už chápu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.11.16 16:45

@Pudloslava ja mám kolegyni co je líná jako veš. Jak přijde z práce tak chrápe a pak se strašně diví že se jí v noci hůř spí, tak si vymyslela spánkovou apnoi. Nedávno mi vyprávěla jak je to hrozný, jak je unavena :roll: tak jsem ji tak chtěla říct, jestli si uvědomuje že to vykládá někomu, kdo se vracel do práce od půlročního miminka a vstaval k němu 5× v noci :roll: ale nechala jsem ji vypovídat. mmch sama má 2 děti a je zdráva jako tuřín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
29.11.16 19:04

Nedospis :D Dřív jsem byla schopna spát klidně do odpoledne a bylo to super. Teď když spím déle jak cca 9 hodin, tak mě bolí hlava…
Ale zas mě těší, když se vzbudím třeba ve 4 ráno, tak mrknu na budika, slastné se zachruju do peřiny a můžu ještě 2,5h spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.11.16 19:47

@Pudloslava jo zdá, (i když teda asi není) ale říkám si, jo co ty o tom víš… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.11.16 19:49

@blumen no malej usne třeba v 8, do 10 spí a pak se budí co půl hodina. Někdy stačí dát dudlíka, někdy pochovat, to trvá tak do dvou ve dvě se vzbudí a je úplně vzhůru a potřebuje se chovat, třeba hodinu a půl a pak spí zas po půl hodinkách do 7 a tím to končí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.11.16 19:53

@iiiv jako mě to taky pomůže, ale tak na den, dva. Pak už je to zas to samý. :?
@LaternaM stejný :palec:
@Sofie2013 malému je 9 měsíců, chtěla sem další brzo aby byli blízko a já to měla rychle za sebou, ale teď mě myšlenky na další děti absolutně přešli a sem ve fázi, kdy si myslím, že jedno stačí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.11.16 19:56

@Nikollett93 A jak spí přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.11.16 20:01

@dalmati taky s ním chodim po obědě, dřív sem šůrovala, teď zavře oči a v tu chvíli spím taky i kdyby to mělo být 20 minut. Noci máme stejný, každou půl hodinu vzhůru, ale proč? To netuším, kamarádka říká že je to separačka, ale nevím :nevim:
@unuděná snažím se na to zvyknout, ale nějak mi to nejde, a taky mi přijde, že ten mateřskej sluch mám nějakej přecitlivělej, stačí aby se hnul a už mám oči jak baterky :zed: já když mám hlídání, tak právě vždycky jdu někam do společnosti, ale ani to mi nepomáhá, nevím co bych musela vypít abych úplně vytuhla. :mrgreen: příště taky zkusím nějakou fyzickou aktivitu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.11.16 20:04

@MisaHanuska to spí docela dobře, před obědem si dá třeba půl hodky, po obědě v kočáru i dvě, ale venku no. A pak podle toho jak se vzbudí tak ho třeba ještě před koupáním na půl hodky udyndam. Ale někdy si dá třeba hodku po obědě a tím to končí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.11.16 20:06

@JayLee neděs. :mrgreen: rituály máme od šestinedělí furt stejný. A do 6, 7 měsíce to byla pohodička, třikrát denně spánek a noční byl od 8 do 7 a celou noc sem o něm nevěděla, PAM tohle, ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.11.16 20:07
@unuděná píše:
Jinak ja pulroku spala vzdy max.20minut v kuse celou noc, nekdy i jen 10 a to byl mazec.Nez clovek zabere, uz zase musi k jecicicmu kojenci.Ale na zadne spankove problemy mi to snad nezadelalo.

Tohle přesně máme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.11.16 20:10

@Nikollett93 Tak u nas to zacalo nekdy ve 4m a pomalu vysumelo az kolem 18m. Prvni celoprospana noc az nekdy ve trech letech :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
29.11.16 20:13

@Nikollett93 já nespím už 9 měsíců :D a čekám na den kdy usne a vzbudí se až ráno bez buzení, křiku a dále :D. Ještě fakt držíme režim a nijak nevybočujeme, ale stejně křičí ze spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.11.16 20:40

@Solc.m. Tak tohle u nas bylo presne naopak-cim mene spaly pres den, tim hur spaly v noci-obe deti. Pretazeni je nepritel kvalitniho spanku.Kdyz se nekdy postestilo syna donutit po obede spat dve hodiny, tak spal v noci „skoro“ normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.11.16 21:56
@Solc.m. píše:
No rozhodne davat spat pres den po obede max.na pul hodinky, a budit, pretrpet do vecera, a bude, nucen' to dospat v noci..pres den to logicky dospava -to, co nema v noci. osobne vyzkousene na dvou detech :) vzit na pomoc tatku nebo babičku, at ho zabavej do obeda :)

Tak tohle bych teda určitě nedělala. Max. půl hodiny po obědě je v jeho věku absolutně nedostačující a na to, aby mu upírala spánek přes den je ještě hodně malý. A v noci se jí to 100× vrátí, protože čím horší spánek přes den, tím horší v noci. Taky osobně vyzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí