Dá se zjistit dluh na daních?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
3.3.16 20:34

@Hanula1212 moc děkuju za doplnění informace :kytka: :kytka: :kytka: já se právě v tomhle moc nevyznám, od toho mám manžela :mrgreen: ale ten není doma, tak jsem volila radší vás tady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.3.16 21:50
@atominnka píše:
@Leniczka23 TVL daň z nemovitosit!!! Dík za upozornění, tu musíme letos prvně zaplatit taky :lol:
Já jí taky říkala, že by jí dost možná psali, i když neví to jistě, já to nikdy neřešila :think:

No hlavně daň z nemovitosti jsi měla mít podanou do konce ledna. Tedy podanou a vypočtenou. Pak se skutečně platí až v květnu, ale podává se dřív. To vypadá na pokutu pokud jsi nepodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.3.16 21:51

@mission84 no jo no, co už :nevim: nevěděla jsem to, zajdu tam v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.3.16 21:55

@atominnka no hlavně to chce podat nové přiznání z daně nemovitosti. Tzn. vypočítat plochy, zjistit koeficienty atd. Není to tak jednoduché, ale třeba pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.3.16 21:59

@mission84 silně doufám, že pomůžou, zítra tam zavolám a v po zaběhnu. moc díky za upozornění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
4.3.16 11:50

@atominnka žádnou pokutu nedostaneš..Buď uplně v klidu.. a paní ti to vypočítá všechno.. mě taky pomohla.. pro jistotu bych vzala nějakou čokošku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66820
4.3.16 11:55

@atominnka klid, fu nekouše. Podáš později, neva. Já to vyplnila sama podle údajů v katastru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.3.16 15:56

@Leniczka23 no, na tuhle nezabere, já spadám pod jednu a ta mápifku na moje rodiče (bydlí ve stejné vsi) a iod doby, co moji rodiče dělají oba v německu je problém :roll: kravka :pocitac: na tu tak jedině baseballkum stačí, že mi zatápí každý rok, když jdu manželovi potvrdit daňovou třídu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
4.3.16 17:04

Daně z příjmů a daně z nemovitostí dělají na FÚ dvě různé osoby. JInak pokud si najedeš na stránkách finanční správy na daňový portál a do tiskopisu daně z nemovitostí doplníš katastrální území a číslo pozemku, veškeré koeficienty ti to samo dopočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.3.16 17:46

@Hanula1212 fakt? Tak to by bylo super, kdybych nemusela kní 8) na net kouknu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák