Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
no jak pro koho
pro ty, co se poctivě šrotí na jiných VŠ určitě
pořád tím vytáčím sousedku
ona poctivě dřela na ostravské a já poctivě flákám karvinskou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
umíš si dobře vybrat. ![]()
Ikdyž je pravda, že se najdou někteří jedinci, kteří se ZBYTEČNĚ šrotí i na té Karvinské. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak třeba chodou červený ![]()
můj stag mi jasné ukazuje:
mikro - D
sociologie - D
a zbytek za E
ale to přece stačí ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, taky nepotřebuji vynikat, spokojím se s průměrem.
![]()
Někteří mě tam úplně štvou, jak to hrotí před velkým sálem, všechno si opakují, nervují, bych je za to
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak tak, paxi připadám jak neschopný student
![]()
když jsem byla na přijímačkách a viděla jaxe tam nervujou a já to ani neviděla, taxem se cítila divně, ale teď… jsem přece za vodou ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si říkám, jestli nejsem divná, že jsem v klidu.
Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přesně, navíc, když víš, že ti ve valné většině (pokud ti to nedají za účast) poradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no a můžu říct, že když je projedeš všechny, tak není možné, aby ses netrefila ![]()
ikdyž já měla třeba v právu štěstí… druhé kolo bylo stejné jak první a pak už dávala každé kolo jiné otázky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tk jak jde těhu?
pěkně rosteš?
A co škola? Já jdu na opravný zápočet z práva zase ![]()
no a příští pátek mě čekají ty banky a managemnt, bude veselo
není čas se učit, malý už je 3 ýdny nemocný a ted to vletěloo i na mě, tak snad to půjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nazdáááárek.
Rostu, teda spíš kynu.
Včera jsme byli na velkém utz a je zdravá, jako rybička, tak aspoň že tak. ![]()
Zítra mám školu a píši test, no, že by se mi do toho chtělo, se říct teda nedá. ![]()
Toš to přeji hodně štěstí, ať se zadaří. ![]()
Jejda a copak je malému?
My si se s mojím střídáme, konečně jsem to minulý týden vyležela a on samozřejmě zase něco dotahl, tak jsem zase ko. :/
Jinak jsem psala přes net ty testy a paráda.
To je aspoň STUDIUM. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vidíš, my taky máme testy, dík za připomenutí
když jdu v pátek na zkoušku tak bych ho asi měla udělat
upe jsem na něhozapomněla ![]()
akorát nechápu angličtinu, jestli to má nějaký připouštěcí test nebo co
kdyby tam bylo aspoň něco napsaného česky, tak bych byla chytřejší já angličtinu enviděla 5 let
a nepoužila 3 roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj.
Jak se daří? ![]()
Taky netuším, nic nám neříkala, ale na netu máme napsané, že se psal na 3. tutoriálu, ale to jsem tam nebyla, tak uvidím.
S anglinou taky bojuji, když nechodím na hodiny, jak v prváku, tak jsem úplně mimo, teď jsem se snažila, že si přeložím článek, stejně jsem ho celý dala do překladače.
![]()
A co malý? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no my tam právě nemáme nic
zítra mám opravné právo, tak uvidíme, jestli budu připuštěná, moc jsem toho ještě neviděla a v sobotu kvanta asi zruším ![]()
no malý má zánět středního ucha, v pátek jdemme na kontrolu, tak snad už to bude dobré, táhne se to už víc jak 3 týdny no hrůza ![]()
tu anglinu uvidíme, snad to dají každému, takvy v tom plavu ![]()
co ty? Jaxe cítíš v těch vedrech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeeej, pořád ty slavné kvanta?
To dáš. ![]()
Jejdááá.
Chudák malý. V takovém počasí, jeden týden pomalu mrzne a druhý jsou vedra jako kdyby bylo léto. Je to jak u blbých.
No zatím se to dá, ale je to děs, modlím se za ochlazení, nebo jestli toto bude až do konce léta, no tak to potěš. ![]()
O víkendu jsem byla za kámoškou v porodnici, toš mi to všechno barvitě vysvětlila, tak mě celkem uklidila, jen můj z toho má teď větší obavy. ![]()
A už se pěkně zakulacuji, tak už není blbé nakupovat pro malou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit