Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
2.4.12 14:59

no jak pro koho :D pro ty, co se poctivě šrotí na jiných VŠ určitě :mrgreen: pořád tím vytáčím sousedku :D ona poctivě dřela na ostravské a já poctivě flákám karvinskou :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
2.4.12 15:03

:D :D :D umíš si dobře vybrat. :D
Ikdyž je pravda, že se najdou někteří jedinci, kteří se ZBYTEČNĚ šrotí i na té Karvinské. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
2.4.12 15:04

tak třeba chodou červený :D
můj stag mi jasné ukazuje:
mikro - D
sociologie - D
a zbytek za E
ale to přece stačí ne :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
2.4.12 15:06

Přesně tak, taky nepotřebuji vynikat, spokojím se s průměrem. :D :D
Někteří mě tam úplně štvou, jak to hrotí před velkým sálem, všechno si opakují, nervují, bych je za to :pocitac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
2.4.12 15:12

tak tak, paxi připadám jak neschopný student :D :lol: :lol:
když jsem byla na přijímačkách a viděla jaxe tam nervujou a já to ani neviděla, taxem se cítila divně, ale teď… jsem přece za vodou ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
2.4.12 15:18

Taky si říkám, jestli nejsem divná, že jsem v klidu. :D :D Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
2.4.12 15:25

přesně, navíc, když víš, že ti ve valné většině (pokud ti to nedají za účast) poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
2.4.12 21:55

Ještě když jsou na netu všude testy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
3.4.12 07:18

no a můžu říct, že když je projedeš všechny, tak není možné, aby ses netrefila :D
ikdyž já měla třeba v právu štěstí… druhé kolo bylo stejné jak první a pak už dávala každé kolo jiné otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
18.4.12 10:50

ahoj, tk jak jde těhu? :) pěkně rosteš?
A co škola? Já jdu na opravný zápočet z práva zase :D
no a příští pátek mě čekají ty banky a managemnt, bude veselo :mrgreen: není čas se učit, malý už je 3 ýdny nemocný a ted to vletěloo i na mě, tak snad to půjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
19.4.12 12:30

Nazdáááárek. :) Rostu, teda spíš kynu. :D Včera jsme byli na velkém utz a je zdravá, jako rybička, tak aspoň že tak. :)
Zítra mám školu a píši test, no, že by se mi do toho chtělo, se říct teda nedá. :pocitac:
Toš to přeji hodně štěstí, ať se zadaří. ;)
Jejda a copak je malému?
My si se s mojím střídáme, konečně jsem to minulý týden vyležela a on samozřejmě zase něco dotahl, tak jsem zase ko. :/
Jinak jsem psala přes net ty testy a paráda. :D :D To je aspoň STUDIUM. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.4.12 12:46

vidíš, my taky máme testy, dík za připomenutí :D když jdu v pátek na zkoušku tak bych ho asi měla udělat :D upe jsem na něhozapomněla :D
akorát nechápu angličtinu, jestli to má nějaký připouštěcí test nebo co :nevim: kdyby tam bylo aspoň něco napsaného česky, tak bych byla chytřejší já angličtinu enviděla 5 let :D a nepoužila 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
2.5.12 13:25

Ahoooj. :) Jak se daří? :)
Taky netuším, nic nám neříkala, ale na netu máme napsané, že se psal na 3. tutoriálu, ale to jsem tam nebyla, tak uvidím.
S anglinou taky bojuji, když nechodím na hodiny, jak v prváku, tak jsem úplně mimo, teď jsem se snažila, že si přeložím článek, stejně jsem ho celý dala do překladače. :D :D
A co malý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
2.5.12 13:34

no my tam právě nemáme nic :( zítra mám opravné právo, tak uvidíme, jestli budu připuštěná, moc jsem toho ještě neviděla a v sobotu kvanta asi zruším :mrgreen:

no malý má zánět středního ucha, v pátek jdemme na kontrolu, tak snad už to bude dobré, táhne se to už víc jak 3 týdny no hrůza :,(
tu anglinu uvidíme, snad to dají každému, takvy v tom plavu :mrgreen:

co ty? Jaxe cítíš v těch vedrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
2.5.12 14:48

Jeeej, pořád ty slavné kvanta? :D To dáš. ;)

Jejdááá. :( Chudák malý. V takovém počasí, jeden týden pomalu mrzne a druhý jsou vedra jako kdyby bylo léto. Je to jak u blbých.
No zatím se to dá, ale je to děs, modlím se za ochlazení, nebo jestli toto bude až do konce léta, no tak to potěš. :zed:
O víkendu jsem byla za kámoškou v porodnici, toš mi to všechno barvitě vysvětlila, tak mě celkem uklidila, jen můj z toho má teď větší obavy. :D
A už se pěkně zakulacuji, tak už není blbé nakupovat pro malou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko