Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
6.5.12 07:30

jj to si tak zapisujem, jenom jsem na to koukala a jsou tam nějaké navíc,ale snad nám to tam dají ať nedopadnu jak ta slečna, by mě zajímalo, jak to s ní dopadlo, chudák

no špeky ani ne, spíš už to všechno zapomněla :D ale hlavně, že to mám, ono totiž už přišli na to, že si to předáme a nevysskočilo, co máš špattně :lol: :lol: :lol: snad ten zkouškový bude jak z mikra :mrgreen: tam šla i špatná odpovsěď opravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
10.5.12 13:12

Nějaký si můžeš dát na víc, kdyby jsi třeba některý nedala, tak aby jsi jich měla pro jistotu zapsaných víc. :)

Coo? :D Pěkně. Jsem psala taky přes net a celkem na prd, že pak nevíš, co bylo špatně a tak. Jsem právě nechápala, jak dávají na net celé ty testy i s odpověďmi. Parchantíci to ještě nějaký ten rok mohli tak nechat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachii81
10.5.12 13:45

Ahoj holky, studentky :-), jelikož jiná diskuze k OPF asi není, tak jsem zase tady.. 13.6. dělám příjmačky tož jsem zvědavá, jak to dopadne.. že já nešla studovat hned po střední.. to by teď byla jiná.. a tak jak jsem 12 let ze školy a k tomu práce a děti…

• Citovat
  • Upravit
2639
11.5.12 06:26

neboj přijímačky mají na webu a jsou každý rok stejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.5.12 06:33

@1macinka no taky mě to nas*alo, asi už jím vadí, že všichni mají všechno dobře :lol: :lol: :lol:

jinak PBF dopadlo přesně jaxi říkala :D zítra mám zápočet a furt umím jenom ty obligace :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachii81
11.5.12 08:03
ahoj, jo jo já vím, sjíždím je.. jen mě napadlo, kolik musím být bodíků pro úspěšné přijetí?
@igracek píše:
neboj přijímačky mají na webu a jsou každý rok stejné ;)
  • Citovat
  • Upravit
2639
11.5.12 08:08

těžko říct, já měla 25, řekla bych tak 60% jak u všech zkoušek :) není to těžké, je to formou testu takové bud anebo :D já se vůbec neučila a prošlo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachii81
11.5.12 10:35
No uvidíme, 13.6. je den Dé tak pak Ti dám vědět, jak to dopadlo.. Ty jsi na dálkovém nebo e-learning? a který obor… ? Já bych chtěla na účetnictví a daně…
@igracek píše:
těžko říct, já měla 25, řekla bych tak 60% jak u všech zkoušek :) není to těžké, je to formou testu takové bud anebo :D já se vůbec neučila a prošlo to :)
  • Citovat
  • Upravit
2639
11.5.12 10:50

mám e-learning obor EKPO a jde to fakt samo :)
budu držet palce, body se dozvíš ještě ten den odpoledne a jestli tě vzali do pár dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
11.5.12 11:51

@igracek
Mají být rádi, se pak mohou chlubit tak velkou úspěšností. :D :D
Jéééj, ale toš sama jsi věděla, že to ta určo dopadne. :D :D Držím pěsti, pak dej vědět, jak jsi dopadla. ;)
Mě čeká v úterý a samozřejmě, že mám ještě času, tak si nebudu kazit takové krásné počasí učením. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
11.5.12 11:52

kachii81:
Držím pěsti, ať Ti to vyjde. ;) Co jsem slyšela, tak se přes přijmačky dostane snad každý. Je to velmi zajimavé studium na té škole. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.5.12 11:57

@1macinka to je taky pravda :D

přesně tak, proč si to kazit :) já už na tom makám, no internetově :D ještě, že existuje ten primát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.5.12 11:58
@1macinka píše:
kachii81:
Držím pěsti, ať Ti to vyjde. ;) Co jsem slyšela, tak se přes přijmačky dostane snad každý. Je to velmi zajimavé studium na té škole. :D

jj to je, ale dívala jsem se tam loni na nástěnku a byli tam umělci co měli 4 body :D myslíš, že vzali i je? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
11.5.12 12:31

@igracek
aha, až tak? :D tak to šli asi kolem a zkusili to. :D
Ale aby to tento rok nějak nezměnili, podle toho, co se to tam všechno děje za změny. :/
Ano ano, zlatý primát. :D
Jsme psali myslím matiku, nebo nevím, co to přesně bylo a učitelka, že no tuto variantu jste měli na primátovi, tak snad jste se aspoň podívali. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.5.12 12:41

@1macinka kurňa tzk to byla dobrá pohodářka :lol: :lol:
a co se tam děje za zmměny? to víš, já jsem teprvve v prváku :mrgreen: ale příjde mi ta škola super :mrgreen: radši budu chodit na hromadu zkoušek o ničom, než jak kámoška na báni má polovinu předmětů a na každou zkoušku se musí našrotit skripta a na některé i dvoje :mrgreen: svvatá Karviná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze