Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
7.6.12 13:45
@1macinka píše:
A kdy máte mít výsledky? :) Toš další zbytečný předmět jak socka. :D

no to nevím, přišla jsem tam pozdě :mrgreen: ale tak snad do zítřka budou, když se to opravuje digitálně samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
7.6.12 13:46

jinak v sobotu jdu na to obchodní právo a nějak nemám čas se to učit… :D no bude to zajímavé, ještě, že je více pokusů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
7.6.12 13:55
@igracek píše:
no to nevím, přišla jsem tam pozdě :mrgreen: ale tak snad do zítřka budou, když se to opravuje digitálně samo

Aby jsi se nedivila, jejich temto je někdy neskutečné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
7.6.12 14:00

no pookud to nedají všem, tak by už to měli opravit, ptž poslední termín v Karviné je v podnělí a do Opavy kvůli zkoušky nepojedu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alue
7.6.12 16:01
@1macinka píše:
Ano ano, přesně tak. :)

No tak kdyby to bylo ty dva dny, a jen 3× za semestr, tak by se to dalo! Protože jinde se jezdí co 14 dní! A to jako vážně, že mají každý rok ty samé přijímačky? Co mají na internetových stránkách? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2639
7.6.12 17:25

jj na přijímačkách najdeš přesně ty otázky co mají na webu :mrgreen: a studium pottom probíhá podobně jak ty přijímačky :) kdo hledá najde :mrgreen: každý rok to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alue
7.6.12 18:04

Tak snad mi ze studium někdo pomůže z vyšších ročníků..:) No tak já jdu zkusit ty přijímačky.. :mrgreen: To bych mohla zvládnout..:)

• Citovat
  • Upravit
2639
7.6.12 18:33

ono stačí se zareggistrovat třeba na primát, tam to nadješ :) nebo máme společného mailaa, kde si dáváme zkoušky a tak :mrgreen:
budu držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
8.6.12 07:14

Díky za odpověď. A náhodou nevíte, jestli i na navazujícím budou stejné testy? To je stejně neskutečné, že dávají každý rok to samé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.6.12 07:40

ptž školy se předhánějí, kdo bude mít více studentů, za každého studenta mají prachy :mrgreen:
na navazující to asi nebude jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
8.6.12 08:28
@igracek píše:
ptž školy se předhánějí, kdo bude mít více studentů, za každého studenta mají prachy :mrgreen:
na navazující to asi nebude jiné :)

Jj, to vím, že za každého žáka jsou peníze, jsem učitelka, akorát jsem se s tím nikde na VŠ nesetkala. No vytiskla jsem si loňské testy, tak se je učím a snad to bude obdobné :mrgreen:. Uvidím ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.6.12 09:36

jj to víš :) někde se musí najít vyjímka :mrgreen: a plně mi vyhovuje, že je to zrovna naše škola :)
neboj bude to to samé, případně hodně podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.6.12 15:10

@1macinka podle stagu nás jde zítra na právo jenom 6, tak to asi ani nemá smysl chystat tahák co :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
8.6.12 15:26
@igracek píše:
@1macinka podle stagu nás jde zítra na právo jenom 6, tak to asi ani nemá smysl chystat tahák co :nevim: :(

A kde jste? Jestli třeba nebudete dohromady s prezenčníma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.6.12 15:41

bohužel ne, v sobotu prezenční nechodí a navíc to je na B308 smůla no, ale zkusím to, přinejhorším půjdu na druhé kolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze