Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@igracek píše:
bohužel ne, v sobotu prezenční nechodí a navíc to je na B308 smůla no, ale zkusím to, přinejhorším půjdu na druhé kolo
Aha, toš to je na prd. Hodně štěstí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1macinka taxem dneska byla na opravné psychologii, taxem zvědavá
u PC seděla holčina co nám dávala kurzor k odpovědím, tak snad to nebudu muset opakovat příští rok ![]()
jinak obchodní právo je v dupě, měla jsem nachystaný krásný taháček a místo pana Gongola tam čekala docent Sciskalová, takže … vy*er jak prase
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezky pěkně psychologie.
To jste ji měli dát aspoň flašu. ![]()
Ups, to byl teda pěkný ojezd, ikdyž u Gongola bych byla asi taky pokakčaná, ale Sciskalka je horší, z ní mám respekt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no spíš aby nedostala do zubů
![]()
byla jsem ráda, že nevybral mě, to by bylo v háji úplně ![]()
Gongol je v pohodě, ale u Sciskalové bych si to nechtěla zbytečně rozlít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alue píše:
Holky a jak to rozlišují ten e-learning? Já se teď hlásím na Účetnictví a daně na obchodně-podnikatelské v Karviné na kombinované studium. A to budu mít taky tou formou 3× za semestr? A v jaké dny se tam chodí? Jako jen 3X nebo je to třeba 3 dny v kuse? Díky za odpověď!
- Citovat
- Upravit
@1macinka tak slečna to uměla
bych nevěrila, že můžu mít tolik bodů
kdybych věděla, která to byla, tak bych jí tu flašku fakt koupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@igracek
Gratulacééé… ![]()
Hodilo by se víc takových lidí, kteří pomohou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1macinka píše:
@igracek
Gratulacééé…
Hodilo by se víc takových lidí, kteří pomohou.
jj hodilo, ovšem kdyby tam posadil mě tak bych tam nebyla moc platná
teď se učím na to PBF a všichni jsou hajzlíci, nikdo nechce povědět velké otázky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak dnes den Dé.. žádná sláva.. 22 bodů. z 45.. tak jak to vidíte s tím mým přijetím…
- Citovat
- Upravit
@kachii81 píše:
Holky tak dnes den Dé.. žádná sláva.. 22 bodů. z 45.. tak jak to vidíte s tím mým přijetím…
Mě to čeká zítra, tak jsem zvědavá. Snad v té hlavě od loňska ještě něco zůstalo a loňské přijímačky už umím zpaměti
. Pak napiš, jestli Tě vzali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem dnes na OPF dělala příjmačky na účto a daně, 27 bodů, tak jenom doufám, že to bude stačit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla 25 a vzali mě, řekla bych, že berou 20 a výš, ale je to jenom můj názor
někdy mám pocit, že beerou upe všechny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@igracek píše:
Já měla 25 a vzali mě, řekla bych, že berou 20 a výš, ale je to jenom můj názorněkdy mám pocit, že beerou upe všechny
No co jsem se dívala tak v loňském roce na navazující vzali všechny, tak doufám, že to tak bude i letos
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helenan píše:
No co jsem se dívala tak v loňském roce na navazující vzali všechny, tak doufám, že to tak bude i letos.
já bych řekla, že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit