Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1507
8.6.12 16:19
@igracek píše:
bohužel ne, v sobotu prezenční nechodí a navíc to je na B308 smůla no, ale zkusím to, přinejhorším půjdu na druhé kolo

Aha, toš to je na prd. Hodně štěstí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.6.12 20:23

dík snad bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.6.12 13:21

@1macinka taxem dneska byla na opravné psychologii, taxem zvědavá :mrgreen: u PC seděla holčina co nám dávala kurzor k odpovědím, tak snad to nebudu muset opakovat příští rok :)
jinak obchodní právo je v dupě, měla jsem nachystaný krásný taháček a místo pana Gongola tam čekala docent Sciskalová, takže … vy*er jak prase :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
11.6.12 14:31

Hezky pěkně psychologie. :D :D To jste ji měli dát aspoň flašu. :D
Ups, to byl teda pěkný ojezd, ikdyž u Gongola bych byla asi taky pokakčaná, ale Sciskalka je horší, z ní mám respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.6.12 14:40

no spíš aby nedostala do zubů :lol: :lol:
byla jsem ráda, že nevybral mě, to by bylo v háji úplně :mrgreen:
Gongol je v pohodě, ale u Sciskalové bych si to nechtěla zbytečně rozlít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachii81
12.6.12 11:45
Alue, já se taky hlásím na obor účto a daně.aké na kombinované studium, dělám příjmačky ve středu 13.6., kdy Ty? Písni mi když tak na mailík na ***@seznam.cz
@Alue píše:
Holky a jak to rozlišují ten e-learning? Já se teď hlásím na Účetnictví a daně na obchodně-podnikatelské v Karviné na kombinované studium. A to budu mít taky tou formou 3× za semestr? A v jaké dny se tam chodí? Jako jen 3X nebo je to třeba 3 dny v kuse? Díky za odpověď!
  • Citovat
  • Upravit
2639
12.6.12 13:05

@1macinka tak slečna to uměla :) bych nevěrila, že můžu mít tolik bodů :lol: :lol: kdybych věděla, která to byla, tak bych jí tu flašku fakt koupila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
12.6.12 15:28

@igracek
Gratulacééé… :potlesk:
Hodilo by se víc takových lidí, kteří pomohou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.6.12 19:54
@1macinka píše:
@igracek
Gratulacééé… :potlesk:
Hodilo by se víc takových lidí, kteří pomohou. :D

jj hodilo, ovšem kdyby tam posadil mě tak bych tam nebyla moc platná :lol: :lol: teď se učím na to PBF a všichni jsou hajzlíci, nikdo nechce povědět velké otázky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachii81
13.6.12 14:16

Holky tak dnes den Dé.. žádná sláva.. 22 bodů. z 45.. tak jak to vidíte s tím mým přijetím…

• Citovat
  • Upravit
4135
13.6.12 14:34
@kachii81 píše:
Holky tak dnes den Dé.. žádná sláva.. 22 bodů. z 45.. tak jak to vidíte s tím mým přijetím…

Mě to čeká zítra, tak jsem zvědavá. Snad v té hlavě od loňska ještě něco zůstalo a loňské přijímačky už umím zpaměti :lol:. Pak napiš, jestli Tě vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.6.12 15:54

Ahoj, taky jsem dnes na OPF dělala příjmačky na účto a daně, 27 bodů, tak jenom doufám, že to bude stačit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
13.6.12 17:07

Já měla 25 a vzali mě, řekla bych, že berou 20 a výš, ale je to jenom můj názor :mrgreen: někdy mám pocit, že beerou upe všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
13.6.12 17:32
@igracek píše:
Já měla 25 a vzali mě, řekla bych, že berou 20 a výš, ale je to jenom můj názor :mrgreen: někdy mám pocit, že beerou upe všechny

No co jsem se dívala tak v loňském roce na navazující vzali všechny, tak doufám, že to tak bude i letos :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
13.6.12 17:56
@helenan píše:
No co jsem se dívala tak v loňském roce na navazující vzali všechny, tak doufám, že to tak bude i letos :).

já bych řekla, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko