Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jasné mi to je. Znám několik lidiček kteří byly přijati na základě příjmaček protože splnili kriteria příjimacího řízení. A v konečmém rozhodnutí pro velký počet uchazečů nepřijat. Ráda bych tomu věřila. Psala jsem na studijní ohledně k zápisu ke studiu. Tak pak dám vědět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helen111 píše:
Nevím nevím rozhodnutí o přijetí ještě nepřišlo, jen přijat na základě přijímacích zkoušek. Konečné rozhodnutí snad sděluje děkan fakulty. Není to definitivní. Písnu raději na studijní tam mi řeknou doufám více info.
neboj, tam to platí, v Karviné berou všechny, nás loni záčínalo na oboru 150 a do druháku nás předběžně postupuje 39, takžě věr, že berou všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se nic bližšího nedozvěděla psala jsem na studijní no odepsala mi Sciskalová. Nevěděla jsem že můj dotaz obdrží právě ona, i když je proděkanka pro studijní záležitosti. Její zpráva zněla o termínu zápisu jsem hovořila při zahájení přijímacího řízení. Teď si připadám jak blbec. To sice hezké ale mate mě jedno, termíny jsou úplně jiné než je uvedené v pozvánce na přijímacím řízení. Potřebovala jsem vědět konkrétní termín ať si to v práci zajistím. No nic počkám. Jen doufám že si mě nezapamatuje které trdlo ji to psalo. Vždy potřebuji vše hned vědět pokud nemám 100%jistotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nám u přijímaček říkali, kdy je zápis do studia, a že papír o přijetí obdržíme až u zápisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já taky psala dotaz na studijní, ten se ale týkal toho, že jsem měla v kolonce „rozhodnutí“ napsáno něco v tom smyslu, že jsem podmínečně přijata, ale musím doložit diplom z předchozí VŠ - který už jsem však dávno posílala s přihláškou, tak jsem se chtěla jen zeptat, zda se jedná o omyl, nebo ho chtějí opravdu znova - a dostala jsem taktéž odpověď od této arogantní „dámy“
Její slova zněla něco jako - „o omyl se určitě nejedná, text je pouze informativní, což je tam jasně napsáno!“ (žádné info o tom, že to je pouze informativní text jsem nenašla a nenacházím stále, ať hledám, jak hledám - no budiž
).. takže jsem si taky připadala jak tupec a myslím, že takových nás bude mnohem víc..vždyť přeci email odkazující na studijní oddělení má sloužit k těmto účelům - něco nevím - zeptám se..to, že to má na sebe přeposílané tahle paninka a věčné dotazy studentů či uchazečů ji otravují je jen a jen její problém..
Takže bud v klidu, určitě se nás „dotazujících“ najde víc
![]()
- Citovat
- Upravit
@breznatko 2011 píše:
Ahoj, já taky psala dotaz na studijní, ten se ale týkal toho, že jsem měla v kolonce „rozhodnutí“ napsáno něco v tom smyslu, že jsem podmínečně přijata, ale musím doložit diplom z předchozí VŠ - který už jsem však dávno posílala s přihláškou, tak jsem se chtěla jen zeptat, zda se jedná o omyl, nebo ho chtějí opravdu znova - a dostala jsem taktéž odpověď od této arogantní „dámy“![]()
Její slova zněla něco jako - „o omyl se určitě nejedná, text je pouze informativní, což je tam jasně napsáno!“ (žádné info o tom, že to je pouze informativní text jsem nenašla a nenacházím stále, ať hledám, jak hledám - no budiž
).. takže jsem si taky připadala jak tupec a myslím, že takových nás bude mnohem víc..vždyť přeci email odkazující na studijní oddělení má sloužit k těmto účelům - něco nevím - zeptám se..to, že to má na sebe přeposílané tahle paninka a věčné dotazy studentů či uchazečů ji otravují je jen a jen její problém..
Takže bud v klidu, určitě se nás „dotazujících“ najde víc
![]()
Ahoj, taky jsem tam chtěla psát ohledně diplomu, rovněž jsem ho již dokládala. No snad si ho tam najdou a nebude v tom bordel. Na jaký jdeš obor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, doufám že teda zašlou pozvánku k zápisu. Nejraději bych tam zavolala a řekla jim ať si opraví termín z 25 do 2.7 a ne do 29.7 1.bakalářsého studia. Jen matou lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky to neřešte, tam je všechno jinak… třeba my měl první tutoiál 30,9 a jak se dostat do systému nám ukázali 1.10, takže je třeba zachovat klid a věřit jim, mají tam pouze komunikační zmatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak psala jsem na studijní ale na email Piwkové zápis je 2. 7. 2012. Všimla si že je tam chyba. Pozvánky budou rozesílat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kachii81 píše:
Ahoj holky, tak přijato.. účto a daně do 1. ročníku bak. studia, co Vy ostatní, jak jste dopadly?
ahoj, jsem taky přijata na účto a daně, tak se třeba u zápisu potkáme… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To právě bylo taky první, co mě napadlo - že tam mají bordel
Já jdu na obor Ekonomika podnikání v obchodě a službách..a ty?
- Citovat
- Upravit
@breznatko 2011 píše:
To právě bylo taky první, co mě napadlo - že tam mají bordel![]()
Já jdu na obor Ekonomika podnikání v obchodě a službách..a ty?
Já teda management a marketing, obchod a služby už mám vystudované jinde. Tak škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že někdy ve třeťáku a možná až u státnic, zjistíte, že ta arogantní baba je ve skutečnosti skvělá ženská.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nemáte zkušenosti se studiem na této fakultě v oboru marketing a management? Chtěla bych se přihlásit na formu studia e-learning a ráda bych věděla, zda je studium časově náročné, nebo jestli se to dá zvládnout? Mám malou holčičku a když jsem si pročítala diskuze na internetu, tak hodně studentů nadávalo na velký počet vyučovaných předmětů. Studovala jsem předtím práva, proto se ptám, jelikož jsme každý semestr měli tak cca 6 předmětů, více ne. Další otázka- jak je to s jazyky na této fakultě? Někdo dokonce uváděl, že jsou zrušené a nahrazené tělocvikem?? Když jste dělali přijímačky, byly to opravdu loňské testy, nebo doporučujete si projet celou středoškolskou matematiku?
![]()
Mockrát vám děkuji za odpověď a přeji krásný a pohodový den,
Daniela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit