Daly byste dětem chipsy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
2.7.13 22:23

A přesně, jak píše @nozu, za trochu klidu, i sekeru do ruky :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.7.13 22:23

Mam to tak, ze je mi uplne putna cim krmi svoje deti moje kamaradky… :mrgreen:
Jinak…chipsy nedavam na to je jeste malej, ale susenku mu obcas koupim…a taky ne kazdemu diteti je tolik na kolik vypada…nam taky hadaj lidi vic a opak je pravdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.7.13 22:24

@aničkakytička jo to znám, takže taky dětem dopřeju i ty „hnusy“ aspoň se pak nechovají jak nenažraný sarančata, když se k nějakýmu jedovatýmu jídlu dostanou :lol:

• Citovat
  • Upravit
388
2.7.13 22:25

Píšeš že má 4 děti tak si myslím že když bys ty 4 děti měla ty, budeš ráda když budeš mít chvilku klid a prostě jim dopřeješ těch zakázaných věcí mnohem víc než když máš jedno dítě. každá mamina co jsem viděla nebo slyšela co má více jak 2 děti už na to tolik nedbá a popravdě se ani nedivím. Určitě jim dává i normální jídlo nedělej z toho vědu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.7.13 22:25

Ja jsem rezignovala, moje trileta dcera treba chipsy ji uz nejakej ten patek, jakmile me s tim vidi, chce taky. Devitimesicni syn teda jeste ji to kojenecke, na to jeste dbam, ale treba v pul roce mel lizatko - sestricka se s nim rozdelila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.7.13 22:26

@stazinka09 jako že to neřeší že jí ani ne dvouleťanda vymete misku chipsů a v klidku jí dosype a jde dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.7.13 22:26

@Jasněnkaa a hlavně, organismus se musí trénovat, pak by je taky mohlo položit kdejaký éčko :)))) upozorňuju, že plroční kontakt slízátkem přežil.. když mu starší narval do pusy lentilky, už sem se krapet lekla, ale jediný, kdy řval bylo, když sem mu je vypaáčila z pusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
2.7.13 22:27

Nedala bych… Ale ja bych si dala!! :))

Modre Laysky, Bohemky s prichuti Grilovane masicko nebo Tradicni ceske hovezi na cibulce… Mnaaaaam :-D

• Citovat
  • Upravit
2118

Jj naše malá místo nealkoholického piva se napila od syna energika-monstra a jak jí chutnal :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Chipsy nedávám. Když mám na ně chuť, sežeru je večer u televize, až dítě spí. Ale třeba ty sušenky od kafe měl synáček už několikrát a není to tak dávno, co se u našich ládoval tyčinkama. Vařím, myslím si, zdravě, koukám na to, co jí, sladkosti mu nekupuju, ale pokud jsme někde a příležitostně něco ukradne a sní, tak se z toho rozhodně nehroutím, protože doma mu to stejně nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

@aničkakytička To je ono. Na vlastní oči jsem viděla, kterak hodně zkrátka držené dítě - žádné sladké, bonbony, čokoláda, buchty, lízátka, nic - přejedlo sladkým tak, že se na místě pozvracelo, a nebylo to jen jednou. Babička vezme vnoučka, copak by si nedal buchtu, ten chudák když ucítí sladký se přecpe přímo pekelně a pak zvrací.
Jinak si myslím, že ta děcka přirozeně dají přednost těm normálním věcem, když se nakrájí ovoce, zelenina, ujídají to, jí normální zdravá jídla a jednou týdně to proloží čokoládou a občasnou buchtou k snídani. Chipsy 5× do roka na oslavu narozek, sami si je koupí jen výjimečně.
Nejsem příznivcem nezdravé stravy, to v žádném případě, ale i tu zdravou brát s rozumem.
Ale každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
@skoromamuška píše:
Mají :mrgreen: jí i normálně, jen moc nechápu proč je to nechá jíst

Já ji chápu!
Kdybych měla 4 děti, tak je asi nechám jíst cokoliv, u čeho nehrozí nebezpečí akutní otravy :) Už jen ta představa, jak s takovou skvadrou přežít den mě děsí - jestli se sami najedí, neřešila bych, čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
2.7.13 22:28

Ještě taková vsuvka z mého pohledu - než se mi narodila dcera, tak jsem hrozně hrotila, jak bude zdravě jíst a nebude jíst slazené, solené, kořeněné… Jenže postupem času jsem zjistila, že je pro mě nemožné, abychom se s manželem stravovali tak jak se stravujeme, což není úplně podle zásad zdravé výživy a dcera by jedla bio ultrazdravou neslazenou nesolenou stravu… Snažím se najít nějakou střední cestu - abychom my zlepšili návyky, ale zároveň jsme ze sebe nedělali králíky na úkor dcery. Takže jí dám sem tam něco „zakázaného“, ale chci, aby dodržovala pravidla - že sní hlavní jídlo, které jsem připravila, že dostane jen příděl a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
2.7.13 22:29

Jednou za čas jim to neuškodí. můj švagr vžycky dává k dobru historku, když byl malý měl kamarády a těm rodiče nedovolili lautr nic. prostě jen nezřízeně zdravá strava. a tak ti kluci odlepovali žvýkačky z chodníku a žvýkali je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
2.7.13 22:29
@skoromamuška píše:
@stazinka09 jako že to neřeší že jí ani ne dvouleťanda vymete misku chipsů a v klidku jí dosype a jde dál :nevim:

Tak takhle bych je to jíst nenechala, ale právě to, jestli to ona řeší nebo ne, je jen její starost, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí