Daly byste dětem chipsy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mam to tak, ze je mi uplne putna cim krmi svoje deti moje kamaradky… ![]()
Jinak…chipsy nedavam na to je jeste malej, ale susenku mu obcas koupim…a taky ne kazdemu diteti je tolik na kolik vypada…nam taky hadaj lidi vic a opak je pravdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aničkakytička jo to znám, takže taky dětem dopřeju i ty „hnusy“ aspoň se pak nechovají jak nenažraný sarančata, když se k nějakýmu jedovatýmu jídlu dostanou ![]()
- Citovat
- Upravit
Píšeš že má 4 děti tak si myslím že když bys ty 4 děti měla ty, budeš ráda když budeš mít chvilku klid a prostě jim dopřeješ těch zakázaných věcí mnohem víc než když máš jedno dítě. každá mamina co jsem viděla nebo slyšela co má více jak 2 děti už na to tolik nedbá a popravdě se ani nedivím. Určitě jim dává i normální jídlo nedělej z toho vědu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem rezignovala, moje trileta dcera treba chipsy ji uz nejakej ten patek, jakmile me s tim vidi, chce taky. Devitimesicni syn teda jeste ji to kojenecke, na to jeste dbam, ale treba v pul roce mel lizatko - sestricka se s nim rozdelila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stazinka09 jako že to neřeší že jí ani ne dvouleťanda vymete misku chipsů a v klidku jí dosype a jde dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa a hlavně, organismus se musí trénovat, pak by je taky mohlo položit kdejaký éčko
upozorňuju, že plroční kontakt slízátkem přežil.. když mu starší narval do pusy lentilky, už sem se krapet lekla, ale jediný, kdy řval bylo, když sem mu je vypaáčila z pusy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedala bych… Ale ja bych si dala!! ![]()
Modre Laysky, Bohemky s prichuti Grilovane masicko nebo Tradicni ceske hovezi na cibulce… Mnaaaaam ![]()
- Citovat
- Upravit
Jj naše malá místo nealkoholického piva se napila od syna energika-monstra a jak jí chutnal
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chipsy nedávám. Když mám na ně chuť, sežeru je večer u televize, až dítě spí. Ale třeba ty sušenky od kafe měl synáček už několikrát a není to tak dávno, co se u našich ládoval tyčinkama. Vařím, myslím si, zdravě, koukám na to, co jí, sladkosti mu nekupuju, ale pokud jsme někde a příležitostně něco ukradne a sní, tak se z toho rozhodně nehroutím, protože doma mu to stejně nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aničkakytička To je ono. Na vlastní oči jsem viděla, kterak hodně zkrátka držené dítě - žádné sladké, bonbony, čokoláda, buchty, lízátka, nic - přejedlo sladkým tak, že se na místě pozvracelo, a nebylo to jen jednou. Babička vezme vnoučka, copak by si nedal buchtu, ten chudák když ucítí sladký se přecpe přímo pekelně a pak zvrací.
Jinak si myslím, že ta děcka přirozeně dají přednost těm normálním věcem, když se nakrájí ovoce, zelenina, ujídají to, jí normální zdravá jídla a jednou týdně to proloží čokoládou a občasnou buchtou k snídani. Chipsy 5× do roka na oslavu narozek, sami si je koupí jen výjimečně.
Nejsem příznivcem nezdravé stravy, to v žádném případě, ale i tu zdravou brát s rozumem.
Ale každého věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skoromamuška píše:
Majíjí i normálně, jen moc nechápu proč je to nechá jíst
Já ji chápu!
Kdybych měla 4 děti, tak je asi nechám jíst cokoliv, u čeho nehrozí nebezpečí akutní otravy
Už jen ta představa, jak s takovou skvadrou přežít den mě děsí - jestli se sami najedí, neřešila bych, čeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě taková vsuvka z mého pohledu - než se mi narodila dcera, tak jsem hrozně hrotila, jak bude zdravě jíst a nebude jíst slazené, solené, kořeněné… Jenže postupem času jsem zjistila, že je pro mě nemožné, abychom se s manželem stravovali tak jak se stravujeme, což není úplně podle zásad zdravé výživy a dcera by jedla bio ultrazdravou neslazenou nesolenou stravu… Snažím se najít nějakou střední cestu - abychom my zlepšili návyky, ale zároveň jsme ze sebe nedělali králíky na úkor dcery. Takže jí dám sem tam něco „zakázaného“, ale chci, aby dodržovala pravidla - že sní hlavní jídlo, které jsem připravila, že dostane jen příděl a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou za čas jim to neuškodí. můj švagr vžycky dává k dobru historku, když byl malý měl kamarády a těm rodiče nedovolili lautr nic. prostě jen nezřízeně zdravá strava. a tak ti kluci odlepovali žvýkačky z chodníku a žvýkali je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skoromamuška píše:
@stazinka09 jako že to neřeší že jí ani ne dvouleťanda vymete misku chipsů a v klidku jí dosype a jde dál
Tak takhle bych je to jíst nenechala, ale právě to, jestli to ona řeší nebo ne, je jen její starost, no. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit