Daly byste dětem chipsy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
2.7.13 22:55

@Jasněnkaa Velka Matka te vidi! 8o

• Citovat
  • Upravit
4666
2.7.13 22:56
@chatwenna píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: originální třítisící příspěvek :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.7.13 22:59
@chatwenna píše:

ať se dívá, však jsem kus ženský :lol:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
2.7.13 23:00

@skoromamuška Nehlede na to, ze to byl muj jubilejni tritisici prispevek :-D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@skoromamuška píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: originální třítisící příspěvek :palec:

a teď nebude psát aby si to nepotento ;)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna

@Jasněnkaa To tady diky tvym profilovkam vsichni vime. A mne se to libi!

• Citovat
  • Upravit
6050
2.7.13 23:07

Podle mě od všeho trochu nikoho nezabije a hlavně děti co nic nesmí jsou pak ve školkách a podobně ze všeho osypaný :roll: alergický a podobně :roll: kamarádka jednou hlídala jiné kamarádce tříletého chlapečka, chlapeček přišel a říká: teto já mám dídeň (žížeň)no a kamarádka říká tak co si dáš? Vodičku, nebo šťávičku a chlapeček na to že může pít je dusík (džusík) no a ten kamarádka neměla a chlapeček nic jiného nevypil :zed: no a pak jednou seděli všichni v restauraci a rodiče toho chlapečka se ládovali hranolkama a chlapeček se mohl jenom koukat :jazyk: :jazyk: zřejmě kdyby si dal hranolku tak by mu narostlo třetí oko nebo co :lol: :lol: No a psí granule kupuju taky, takže je mám začít jíst abych měla pro prcka vydatnější mléko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
2.7.13 23:21

Nechcu být zlá, ale nějak neřeším co dává kamarádka svému dítěti…neboť je to její dítě. Já bych dala sušenku až v roce, chipsy ještě mnohem později. Ale že bych měla potřebu to řešit ne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.7.13 23:22

No nelíbí se mi to, občas si třeba na návštěvě (5 let) vezme 2-3, nezakazuju, vysvětluju, že to není zdravý atd., nevyžaduje to. Občas dává mým kamarádkám přednášky o hnusném složení Kostíků :mrgreen: (a to nejsem žádnej eko bio magor, i ten Kostík občas dostane, ale evidentně si pamatuje vše, co říkám… krom toho, kam má dát večer oblečení :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.7.13 00:46

Jezisi, proc to resis? My doma chipsy nevedeme, jen pokud jedeme grilovat, tak tam si mala(31m) da, jinak obcas doma mame tycinky, ty ma rada. V surence od kafe nevidim problem, pokud jich neni tuna. Dcera se tim krasne zabavila, kdz byla mala a ja chtela sedet na kaficku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
3.7.13 02:39
@Knihomyš píše:
A kupujete jim aspoň Orijen nebo Eukanubu?

U nas jsou taky oblibeny granule jak.pro.psa Royal Canini tak pro kocky :-) Mala ma 14 mesice a granule krade od 6 mesicu :-)
A je taky fakt ze nam rikaji ze ma krasny vlasky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.7.13 06:33

Ochutnat dala, sáček jenom jemu na snědení ne. Ale až tak v roce, nejdřív. Jinak co máme prtě, přestala jsem skoro kupovat sladké, takže to nikoho neláká. Občas dostane čtvereček čokolády, tak jednou týdně, jinak nic nezná. Ale podle mě pokud dítě jí dobře - tedy všechno, ovoce, hodně zeleniny, není důvod, proč by nemohlo i trošku sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.7.13 07:14

@Janichka no jako,. přiznám se, že mě jen ak něco nepoloží, psí a kočičí granule, voda z kýble pro koně, kozí bobek a podobný pochutiny.. ale z čeho se mi zvedá žaludek, je když dítě žere hopluby z nosu, to se přiznám, že bych je umlátila pánví :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
3.7.13 07:15

Susenku od kafe bych devitimesicnimu nedala- nosila sem kukuricny nesoleny krupky nebo takovy ty ovocny tycinky v jedlym papiru z DM, ale spousta mych kamaradek v tom veku uz davala sladkosti. Kazdyho vec. Ale nemuzu souhlasit s tim, ze kdyz se neco diteti doma odpira, ze je potom jak utrzeny ze retezu. U nas to funguje spis obracene a jak na neco neni naucena, tak o to moc nestoji ani kdyz ji to nekdo nekde nabidne. Kdyz se dite odmalicka nauci jen na ty jednoduchy chute- sul, cukr- tak mu pak nic jinyho nechutna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.7.13 08:41

@Sepishka to bude asi indivduální, jelikož ten chlaspeček od známé, ketrá dala max tu tyčinka jka ty píše, mi pčřed měsíce, ukradl z auta 6 zákusků a sežral to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí