Daly byste dětem chipsy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
2.7.13 22:29

U nás frčí spíš tyčinky. Přijde mi to jako menší zlo, mouka, voda trochu soli, občas i nějaký semínka. Chipsy před ní nejím, jednou mi vzala zrovna nějaký česnekový a pěkně po nich blila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833

Čas od času ano. Taky jsem chtěla, aby moje dítko jedlo zdravě, ale vzhledem k tomu, že můj muž je chipsový maniak a taky miluje všelijaké ty sladké křupinky do mléka, jen je jí nasucho. Takže to tu dlabe i prcek, tatínek mu dá, nebo se obslouží sám. Kolem roka jsem přestala hrotit, co jí a co ne, zas tak jedovatý věci snad nekupujeme a hlavní jídla má „normální“ :mrgreen:

Teda, ty chipsy se před ním snažíme schovat, ale sušenky vem čert :nevim:

Příspěvek upraven 02.07.13 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.7.13 22:30

@Knihomyš třeba psí granule jsou u nás oblíbený a mají po nich hezký vlásky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Sušenku od kafe, předpokládám, že myslíš tu karamelovou? Tak tu bych dítěti nikdy nedala a mohlo by se uřvat! Já je totiž miluju a ty prostě nedám :cert:. Pro děti vozím kukuřičné křupky.
Chipsy moc nekupujeme, ale když jsme s dětmi na hřišti, tak si je mladá občas koupí v hospodě. Jsou jí 4. U 20 měs. už bych to tak ráda neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666

@nozu neřeším, jen se ptám, mě to moc nesedí, ale jí k tomu nic neříkám. Prostě mě to přijde nerozumné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
2.7.13 22:31
@skoromamuška píše:
@stazinka09 jako že to neřeší že jí ani ne dvouleťanda vymete misku chipsů a v klidku jí dosype a jde dál :nevim:

přijde mi že to moc řešíš nevím proč.. já třeba vůbec neřeším co moje kámošky dávaj nebo nedávaj svým dětem důležitý je co dávám já. když ti to tak hrozně vadí máš jí to říct ale asi vůbec nechápeš co to je mít 4 děti, nic ve zlým ale kvůli blbým brambůrkům to tak řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

U nás je jako běžně dostupná a rodiči kupovaná slaná věc popcorn. Ale taky to nejí každý den, jen, když si vzpomenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
@Antonie Bolavá píše:
Sušenku od kafe, předpokládám, že myslíš tu karamelovou? Tak tu bych dítěti nikdy nedala a mohlo by se uřvat! Já je totiž miluju a ty prostě nedám :cert:. Pro děti vozím kukuřičné křupky.
Chipsy moc nekupujeme, ale když jsme s dětmi na hřišti, tak si je mladá občas koupí v hospodě. Jsou jí 4. U 20 měs. už bych to tak ráda neviděla.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
2.7.13 22:32

Ahoj,
pokud je to jen příležitostně dala bych. U prvního se mi daleko lépe dařilo ho od všeho držet dál. Sladkosti apod. druhý syn 2 roky už brambůrky taky ochutnal. Měl jich pár, nejásala jsem z toho, ale prostě všechno ochutnal daleko dřív než první. Vidí to u staršího a chce taky, těžko se vysvětuje brácha může a ty ne. Pokud to nejí pořád a denně, nehrotila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.7.13 22:32

Tak starší cukr poprvé ochutnal v roce a půl, do tý doby ani zrnko cukru, ani v jogurtu třeba, ty jen bílý. chipsy ve 2 letech na návštěvě, přes mé velké protesty. no a maldší jí sladký od roka, a chipsy poprvý asi ve 14m. ale teĎ je mu 17m, a od té doby je měl 2krát, takže ani ne 1krát měsíčně. hranolky starší ve 2,5 letech poprvý, mladší kolem 15m, ale za celý život jich měl tak 8, víc ne. a těch chipsů měl nakonec taky dohromady max. 10, najednou dostane 1-3 chispíky. Takže chápu jak tebe-znechucenou prvomatku(taky jsem jí byla :mrgreen: ) tak kamarádku, zkušenou matku, řešící jen krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.7.13 22:33

Tak ja osobne bych to taky tak nehrotila. Za prve je to jeji vec a za druhe, jak asi vysvetli 20 mesicnimu, ze ty tri starsi to smi a ono ne. To by slo asi dost tezko. Ja mam kamaradku tak ta holku bezne od roka cpe arasidovyma krupkama, pombar nebo jak se to pise medvidkama bonbonama soletkama a tak podobne. Takze kdyz jsme s nima, tak samozrejme ta nase 18 mesicni to chce taky, tak holt si par krupek vezme a hotovo. A susenky ke kafi nam bezne rozdavaji na cviceni pro deti od roka. Takze v tom taky nevidim problem. Prece jim nemuze clovek nic z toho „nezdravyho“ nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088

Sušenku bych dala…upřímně..docela chápu, že si chce matka alespoň chvíli v klidu vypít kafe… chipsy doma nevedeme, takže moc k nim přístup nemají..ale když jsme na nějaké oslavě, tak si je dají.. ale trochu je hlídám, aby to nepřehnali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
@aničkakytička píše:
@Knihomyš třeba psí granule jsou u nás oblíbený a mají po nich hezký vlásky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kupujete jim aspoň Orijen nebo Eukanubu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779

@slavuska1 Takže chápu jak tebe-znechucenou prvomatku(taky jsem jí byla ) tak kamarádku, zkušenou matku, řešící jen krev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí