Daly byste dětem chipsy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@skoromamuška píše:
Mám kamarádku má již několikeré dítě v řadě a je jí více méně jedno co které z nich spase. Tak buď jsem já drblá a moc to řeším, nebo je to normální. Takže nechali by jste svoje děti jíst nezřízeně chipsy a podobné super věci, když jsou ve věku 7 let, 5 let, 3 roky a 20 měsíců…
Před týdnem jsem seděla v kavárně a maminka tam svému prckovi dávala sušenku od kafe, mohl mít taky 9 měsíců jako můj syn.
Ráda bych slyšela jak to máte Vy.
tak chipsy bych nedala, my je nejíme, tak je ani nekupujeme. Pokud by mě je dcera snědla na návštěvě asi bych nic neřekla, ale dbala bych aby hodně pila. Sušenky jsem dceři kupovala, nejdříve ty dětské a to od roka, nyní jí dám i normální. Ale chci, aby normálně jedla, takže ona sušenky moc často nemá.
Syn už okusil bebe sušenky a matyldu a to když mi ho dcera v nestřeženém okamžiku nakrmila, ale já bych mu to ještě nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takze cekas ze zacneme nadavat jak je tvoje kamaradka blba, lamentovat a spilat? Ja susenku d kafe, davam pokazde kdyz si dam v kavarne kafe
chilsy nejim ani ja ale davam treba gumove kokina
at si kazdy dela co chce pokud neleje do decka kyselinu a ne pe do nej trikrat denne mekac. ![]()
Ted budu mit strach davat male susenku od kafe aby to nejaka moje kamaradka neprobirala na emiminu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skoromamuška píše:
@Roxi dooost často ty děti hlídám a tudíš jich mám najednou 5, to jen že si to ale sakra dovedu představit, přesto bych ochotně nakrájela jablko, a ne pytlík s chipsama. Oslava je jiná věc…
víte co já to chápu žese to nesmí hrotit
Takže jsem divná já, protože já bych to těm děckám „neškolkovým“ nedala a šlus. I kdybych jich měla deset
nejsi divná, proč by jsi byla? každého věc co dětem dává. Na mě můžou lidi taky blbě koukat, když klukovi koupím párek v rohlíku u stánku, ale nemá to každý den, sama vím co mu dávám k jídlu, takže mi každý může líbnout sedinku, a tobě taky ![]()
- Citovat
- Upravit
@skoromamuška píše:
@Roxi dooost často ty děti hlídám a tudíš jich mám najednou 5, to jen že si to ale sakra dovedu představit, přesto bych ochotně nakrájela jablko, a ne pytlík s chipsama. Oslava je jiná věc…
víte co já to chápu žese to nesmí hrotit
Takže jsem divná já, protože já bych to těm děckám „neškolkovým“ nedala a šlus. I kdybych jich měla deset
tak co se ji zeptat? rict ji jak je to hlavne podle tebe spatne? ja teda mam skoro dvouleteho chlapecka a chipsy uz teda mel a to jsem ho nemusela ani poradne hlidat a vzal si treba z pytliku jednu maximalne 2 bramburky nejak na to neni. takze ja tohle neresim taky to vubec nekupujem my to totiz nejime ale nejak zvlast bych to nehrotila no.. zkus ji nejak rict ze ti prijde ze toho sni az moc proc jim neda radsi okurek nebo jablko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata Kdybys jim dala poradne najist, nemuseli by byt na navsteve jak kobylky…! Chudaci… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja bych dala cokoliv, co by ji donutilo na tri minuty zavrit hubu a nechat me vypit to kafe!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem z nadpisu nejdřív pochopila, jestli bych si dala chipsy já, no tak já jo, díky tomu jsem na ně dostala chuť a žádné nemám…
, ale dětem je nedávám, někdy si nějakou ukradnou třeba při oslavě narozenin, co jsou na stole pro dospělé nebo křupku, ale jen tak ne. Taky mi nepřijde ok, když vidím sousedky, jak při jakékoliv příležitosti - dětské akci kupují dětem chipsy, aby se jich „zbavily“ a mohly se tak bavit v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá když měli zuby jen dole, měli tendence si to oně nastrouhat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aničkakytička My mame specialni zwerimexove, kilo za 160 Kč ![]()
Maly ma deset mesicu a skoro jedenact kilo… Kocky v posledni dobe zhubly ![]()
Uplne nejlepsi jsou psi piskoty, jsou taky pekelne drahe, ale vynikaji, pani prodavka se podrekla, ze je ujida, kdyz si nestihne koupit obed
- Citovat
- Upravit
@skoromamuška koukám,že máme stejnou fotku ![]()
K věci..mám devíti měsíční dceru a taky občas dostane nějakou tu sušenku. Chipsy nee, ale sušenky typu Sunarka atd. dávám celkem běžně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna píše:
@tamata Kdybys jim dala poradne najist, nemuseli by byt na navsteve jak kobylky…! Chudaci…
Ale prdlačky!
Já myslim, že už i malý děti by měly zažívat drobný radosti z „nevšednosti“… doma se jí normálně a zdravě, ale pak se jde na návštěvu, do kavárny, na výlet… a tam se prostě zhřešit smí a má. To by byl svět a život přece plonkovej, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit